Tanácsadóink

Szakorvosainktól, természetgyógyászainktól és a helyes életmóddal foglalkozó szakembereinktől kérhet itt tanácsot, ehhez az alábbi listából kiválaszthatja az Önnek megfelelő szakembert. Tanácsadóink vállalják, hogy néhány napon belül válaszolnak kérdésére, amelyről – a válaszadás tényéről – Ön e-mailben értesítést fog kapni.

Amennyiben Ön privát úton szeretne választ kapni a kérdésére javasoljuk, hogy a tanácsadónk bemutatkozó oldalán található valamelyik személyes elérhetőségén keresse meg Őt. Természetesen az üzenetváltás nem pótolhatja a személyes orvosi konzultációt, ezért ha sürgős problémája van, feltétlenül forduljon orvoshoz.

E szolgáltatásunk igénybevételével Ön egyszersmind felhatalmazza a Natúrsziget portált arra, hogy – személyiségi jogainak tiszteletben tartása, nevének és elérhetőségének bizalmas kezelése mellett – a portálon név nélkül idézzen az Ön kérdéséből, illetve tanácsadónk arra adott válaszából.

Fábián Katalin

stresszkezelés, életmód, jóga, meditáció, légzésterápia, az Art of Living (az Élet Művészete) tanára

Fábián Katalin

„Minden embert születésétől fogva megillető jog, hogy betegségektől mentes testben és stresszmentes elmével éljen. Mégis, sem az iskolában, sem otthon nem tanították meg nekünk, hogyan kezeljük a negatív érzéseinket.„
Sri Sri Ravi Shankar

A Létezés tény – Az Élet Művészet

Mindenki nagyobb sikerre, jobb egészségre és az elme nyugalmára/békéjére vágyik. A stressz az, ami nem engedi, hogy elérjük életünkben ezeket a minőségeket. Hogy képesek legyünk kezelni az elménket és a negatív érzéseinket, az művészet: az Élet Művészete.

Az Élet Művészete (Art of Living) tanfolyam mindenhol elérhető a világon; megtapasztalásra és tudásra épülő gyakorlati program, melyet úgy terveztek meg, hogy az élet teljes lehetősége kibontakozzon. Különböző hátterű és kultúrájú emberek egyaránt élvezik a kurzus hatását, mely az élet ősi Védikus Tudásán alapul, és a modern élet szükségletei szerint alakította ki Sri Sri Ravi Shankar.

A tanári képzés első részét Indiában, 2006. februárban végeztem az Art of Living Foundation nemzetközi központjában, Bangalore-ban, a második részt 2007. áprilisban, Németországban, az alapítvány fekete-erdei európai központjában. 

A tanfolyamon speciális légzéstechnikát tanítunk, jógázunk, meditálunk. A tanfolyam igen jótékony hatású, csökken a stressz, nő a hatékonyság, javul az egészség, a közérzet és a kommunikációs képességek, tudatosodik a pozitív életszemlélet.

 Tapasztald meg a benned rejlő békét, örömöt, boldogságot. Egyszerű légzéstechnika (sudarshan kriya), nagyszerű eredmények. Tudj meg többet: www.srisri.hu

Havonta tartunk tanfolyamokat többnyire 4 naposakat, a Vörösmarty utca 31-ben. Érdeklődni: 06 30 436 26 23.

Programjainkról informálódni, érdeklődni lehet a www.artoflivinghungary.org és a www.artofliving.org honlapon.