Tanácsadóink

Szakorvosainktól, természetgyógyászainktól és a helyes életmóddal foglalkozó szakembereinktől kérhet itt tanácsot, ehhez az alábbi listából kiválaszthatja az Önnek megfelelő szakembert. Tanácsadóink vállalják, hogy néhány napon belül válaszolnak kérdésére, amelyről – a válaszadás tényéről – Ön e-mailben értesítést fog kapni.

Amennyiben Ön privát úton szeretne választ kapni a kérdésére javasoljuk, hogy a tanácsadónk bemutatkozó oldalán található valamelyik személyes elérhetőségén keresse meg Őt. Természetesen az üzenetváltás nem pótolhatja a személyes orvosi konzultációt, ezért ha sürgős problémája van, feltétlenül forduljon orvoshoz.

E szolgáltatásunk igénybevételével Ön egyszersmind felhatalmazza a Natúrsziget portált arra, hogy – személyiségi jogainak tiszteletben tartása, nevének és elérhetőségének bizalmas kezelése mellett – a portálon név nélkül idézzen az Ön kérdéséből, illetve tanácsadónk arra adott válaszából.

Weixl-Várhegyi László

az alternatív táplálkozástudományok és az ortomolekuláris medicina doktora, mérnök-radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta, életmód- és táplálkozási tanácsadó és terapeuta, a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének és a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének tagja

Weixl-Várhegyi László

70 éves vagyok, mérnöki alapképzettségem van, de van rendvédelmi, pedagógusi, valláselméleti, közlekedéspszichológusi és egészségügyi felsőfokú végzettségem is. A népi-, az alternatív- és a vércsoport szerinti táplálkozástudományokból és az ortomolekuláris medicinával való gyógyításból 2012. április 14-én szereztem parabolikus, tiszteletbeli doktori címet.

1992-től van természetgyógyász vállalkozói engedélyem. A természetgyógyászattal 1981 óta foglalkozom. Először az ortomolekuláris medicina, és a fitoterápia, majd a táplálkozásterápia állt figyelmem középpontjában. Már 1988-ban kidolgoztam az allergia és az asztma gyógymódjait, amelyek 100%-osan beváltak. Ettől kezdve vagyok vegetáriánus is, amit 1998 óta már vércsoportom szerint végzek( 0-s Rh ), s ez a terápiáim egyik alapja is, mert 100%-osan bevált.

Először pszichotronikával, szellemgyógyászattal foglalkoztam, majd elvégeztem az agykontroll különböző szintű tanfolyamait (dr. Domján László), s ugyanezt tettem az usui reiki tanfolyamokkal (Kun István, Kövesi Péter) is. Végeztem fényadó (Biegelbauer Pál), valamint univerzális energia tanfolyamokat. Szőke Lajostól ma is tanulok, de elvégeztem nála a mérnöki szintű radiesztézia tanfolyamokat is. Sokat tanultam Ferencsik Istvántól, prof. dr. Török Szilvesztertől, Béky Lászlótól, dr. Oravetz Máriától és sok más neves orvos és nem orvos természetgyógyászoktól. Személyesen ismertem Lajos atyát és dr. Oláh Andort, de id. Schirilla Györgyöt is (a fiával jó barátok vagyunk). Sokat köszönhetek Bicsérdy Bélának, akinek a könyveiben le van írva a természet rendje, és ismertem tanítványát, a 98 éves Magyar Ilonkát is. Dr. Bistey Zsuzsanna és Hamikus Zsuzsanna táborait, előadásait, tanfolyamait is elvégeztem. A büki füves-embert, a Gyuri bácsit is személyesen, s jól ismerem, sokat köszönhetek neki is.

Szintén sok tudást kaptam dr. Colgan, dr. Adamo, dr. Normann Walker, prof. dr. Székely Edmond, dr.Wallach, dr. Baksa Ernő rendőrorvos-ezredestől, stb. valamint a Kétezeregy Kiadó által kiadott, dr. Lenkei Gábor könyveiből, valamint Tejfalussy Andrástól a vér-elektrolit optimum gyógyítási módszereiről. Tejfalussy Andrással megalakítottuk a Tudományos Rendőrség pjt-t, hogy leleplezzük a Magyar Tudományos Akadémia és az Országos Élelmiszer Tudományi Intézet tudományosnak feltüntetett, áltudományos csalásait. Több ügyünk bíróságon van a csalások leleplezésével kapcsolatban. Csak 2014-ben közel 70 tonna(!) sót vonattunk vissza a NÉBIH-el a kereskedelmi forgalomból. 2016-ban pedig elértük, hogy ismét több sót használnak a menzákon az étkeztetésben. 2006-ban én jelentettem fel először az országban a „só„-ipart.

ETI vizsgám van bioenergetikából (1998), fitoterápiából (1998) és életmód- és táplálkozási tanácsadásból (2000). Az Elixír Gyógyközpontban dolgoztam 10 évig, A Medi Line gyógyító részlegénél 7 évig. Jelenleg a Tisztavíz Üzletháznál tartok tanácsadást. Tanácsadóként dolgoztam 15 évig a Herba Házban és a Cali Vita-nál. Évek óta dolgozom tanácsadóként a Vitamin Station (www.vitaminstation.hu -Természetdoktor rovat) és Energy Life cégeknél (www.energy-life.hu), valamint a www.tisztaso.hu-nál és a www.parlagfu.eu-nál is. Két éve vagyok tanácsadó a Bijó Szakáruházban (www.bijo.hu), de dolgozom más cégeknél is hasonló formában. Sikeresen gyógyítottams gyógyítom meg allergiás, daganatos, Bechterew-kóros, depressziós, cukorbeteg, meddő, stb. pácienseimet. Elvem: Nincs gyógyíthatatlan betegség, csak gyógyíthatatlan beteg! És: a mozgás minden gyógyszert pótol, de olyan gyógyszert még nem találtak fel, amely a mozgást pótolná! A táplálék számunkra az „üzemanyag”, s egy autó motorja is akkor működik jól és hiba nélkül, ha a megfelelő minőségű üzemanyagot használunk az üzemeltetésénél. A testünk „üzemeltetését„ a vércsoportunknak megfelelő táplálékokkal végezzük, vegetáriánusan, gluténmentesen, glukózmentesen, laktózmentesen, helyes ételtársítással, helyes étkezési sorrendben, lehetőleg fele-fele arányban fogyasztva a hőkezelésen átesett és a hőkezelést nem kapott táplálékokat. Továbbá táplálék-kiegészítőkkel pótolni kell azokat a makro- és mikroelemeket, vitaminokat, amelyek szükségesek a szervezetünk számára a mostani elektroszmoggal és egyéb ártalmakkal terhelt világunkban testünk egészséges működéséhez és az immunrendszerünk erejének megtartásához! Fontos a tiszta só(kóser, Á.G.I., és patikai) és a tiszta víz (ro. és deszt.vizek) használata is ételeink, italaink készítéséhez!

4 éve került kereskedelmi forgalomba az oxigénszifon, oxigénpatron találmányom, amellyel 1 liter tiszta vízbe 2000 mg orvosi oxigént lehet belevinni, amellyel szinte minden betegséget eredményesen lehet gyógyítani. Beszerezhető a www.oxigroup.hu -tól.

A fentieket magam is csinálom, mert veterán dobóatlétaként (54. éve dobálom ma is a kalapácsot és a diszkoszt) vannak korosztályos olimpiai-, világ- és Európa-bajnoki arany-, ezüst- és bronzérmeim, s 69-szeres magyar bajnok vagyok, s történelmi nehézsúlyvetésben (25,4 kg) a világcsúcsot dobott magyar csapat tagja vagyok. 2006-ban a Fejér Megyei Príma Díj Közönségdíját és a Különdíját kaptam, mivel már 30 éve, az ARAK (Alba Regia Atlétikai Klub) örökös tagja vagyok. Ezt az egészséges életmóddal és az egészséges, vegetáriánus táplálkozással értem el, s erre tanítom a betegeimet és a hozzám egészséges életmódra való áttérésre felkészült pácienseimet is. Mert én senki helyett nem tudok meggyógyulni, de meg tudom mondani, hogy milyen természetes módszerek kellenek az egészséges életmódhoz, vagy az adott betegségből való kigyógyuláshoz. Hét kiadványom van forgalomban, és több könyvnek vagyok a szaklektora (pl.: Teljes Candida Kézikönyv, Éljen helyesen a vércsoportja szerint,..). Rendőr alezredesként tagja voltam a rendőrök számára a felvételüknél előírt, valamint a szolgálat során a korcsoportoknak megfelelő fizikai követelményszint kidolgozásában. Részt vettem a Nemzetközi Rendészeti Akadémia (ILEA) étkeztetési rendszerének kidolgozásában, amelyet, azóta az ORFK-n is alkalmaznak.

Tevékenységeim

Lakások, munkahelyek, ingatlanok felmérése, ártalmatlanítása, épületbiológiai mérések, vízlelőhelyek kimérése. Radiesztéziai-, nukleáris- sugárzásmérések és műszeres elektroszmog-mérések és az ártalmak-kivédéséhez tanácsadás. Vércsoport szerinti táplálkozásterápia. Allergia, asztma és egyéb légúti betegségek, szív- és érrendszeri betegségek, mozgásszervi és anyagcsere-problémák, daganatos megbetegedések, elhízás, meddőség, húgyúti és ivarszervi megbetegedések, candidiázis, idegrendszeri problémák, stresszoldás, depresszió, pánikbetegségek, női és lelki bajok gyógyítása. Auramérés, állapotfelmérés aurából, műtét utáni rehabilitációk, mozgás- és mozgatásterápia, gyógyító étrendek, fitoterápia és apiterápia, víz- és egyéb elemterápiák, fülgyertyázás, energiakezelés, ortomolekuláris medicina, tisztítókúrák stb. Előadások, fűző- és fogyókúrás tanfolyamok, radiesztéziai, immunerősítő, candidás és egyéb tanfolyamok, túrák, életmódtáborok tartása.

Rendelés helye, ideje: Tiszta Víz Üzletház természetgyógyász rendelője, 1139 Budapest, Váci út. 108. (Árpád hídnál). Bijó Egészségház rendelője, 1139. Budapest, Róbert K. krt. 96-98. (1-es villamos Vágány utcai megállójánál, a Reiter Ferenc utca sarkánál). Kérésre házhoz vagy eü. intézménybe is megyek, ha meg tudunk egyezni az időpontban és a vizit-díjában, amely a lakóhelyemtől való távolságtól és a vizit időtartamától függ.

Bejelentkezés: Telefonon a  36 27 350-204-es számon, e-mailben (lásd a szöveg végén a linket), vagy a www.vitaminstation.hu honlapon, illetve a telefonjukon, a 36 27 532-875-ös számon munkaidőben. A Bijó Egészségháznál a 36 1 814-6465-ös telefonszámon lehet bejelentkezni munkanapokon 8 és 20 óra között.

A betegek fogadása mindegyik helyen előzetes időpont-egyeztetéssel történik!

Bejelentkezés a 36 27 350-204-es telefonszámon. Ha nem veszik fel, van rajta hangposta szolgáltatás, melyen üzenetet lehet hagyni és meg fog történni a visszahívás a lehallgatás után. Budapesten szerdai vagy pénteki napokon rendelek 10-től 17 óráig. Gödön tanácsadást tartok szombati napokon, a Vitamin Station cégnél 15 órától 20 óráig. Oda bejelentkezés a www.vitaminstation.hu oldalon lehetséges, vagy a cég  36 27 532-875 telefonszámán, munkaidőben.