Tanácsadóink

Szakorvosainktól, természetgyógyászainktól és a helyes életmóddal foglalkozó szakembereinktől kérhet itt tanácsot, ehhez az alábbi listából kiválaszthatja az Önnek megfelelő szakembert. Tanácsadóink vállalják, hogy néhány napon belül válaszolnak kérdésére, amelyről – a válaszadás tényéről – Ön e-mailben értesítést fog kapni.

Amennyiben Ön privát úton szeretne választ kapni a kérdésére javasoljuk, hogy a tanácsadónk bemutatkozó oldalán található valamelyik személyes elérhetőségén keresse meg Őt. Természetesen az üzenetváltás nem pótolhatja a személyes orvosi konzultációt, ezért ha sürgős problémája van, feltétlenül forduljon orvoshoz.

E szolgáltatásunk igénybevételével Ön egyszersmind felhatalmazza a Natúrsziget portált arra, hogy – személyiségi jogainak tiszteletben tartása, nevének és elérhetőségének bizalmas kezelése mellett – a portálon név nélkül idézzen az Ön kérdéséből, illetve tanácsadónk arra adott válaszából.

Vén Péter

szemtréner

Vén Péter

Budapesten él, több mint 20 éve kutatja a látástréninget. Az a célja, hogy az eredeti módszert tiszta forrásnak tekintve megismertesse országgal-világgal a látástréning nagyszerűségét, és eloszlassa az orvostudomány félreértéseit. Mivel dr. Bates maga is szemorvos volt, de a módszerét inkább kihasználták, mintsem felhasználták, az teljesen eltorzult, és „érthet?”, hogy lassan a hivatalos orvoslás híveinek kereszttüzébe került. (Például az 1920-ban, eredetileg angolul megjelent könyvét egyetlen nyelvre, csak olaszra fordították le, alig néhány éve. Egyéb publikációi teljesen feledésbe merültek.)

A kutatói projekt részeként több szemorvossal dolgozik együtt, és évek óta stabil eredmények mutatkoznak. Az a tapasztalata, hogy a látástréninggel – a szemorvosi tudomány kiegészítőjeként – minden szembetegség kezelhető, és a kisebb dioptriák elmulaszthatók. Főleg otthon dolgozik, emellett előadásokat tart, médianyilatkozatokban agitál, nemzetközi honlapot, fórumot, levelezőlistát tart fenn. Rendszeresen publikál Magyarországon és külföldön.

Vén Péter 2016. december 15-én váratlanul elhunyt.
A hozzá intézett korábbi kérdéseket és az azokra adott válaszokat látogatóink továbbra is elérhetik.

www.szemtorna.hu, www.eyetraining.hu