A számmisztika és a névmágia kapcsolata

Minden, ami körülvesz minket, rezgésekből áll. Az ember, a fák, a hangok, a gondolatok, a számok és a betűk is egyedi rezgéseket viselnek, hatnak ránk. A születési képletünk, a személyes évünk, a hivatalos nevünk és a becenevünk is mind-mind mágikus jelentéssel bírnak. Akár hiszünk benne, akár nem.

Nemigen találni két azonos módszerrel dolgozó számmisztikust. Ezért én csak a magam nevében beszélek.

Születési év, hónap, nap

Amikor megszületünk, az év rezgésszáma lenyomatot hagy a gondolati mintánkon. Az a szám végigkíséri az életünkre ható összes gondolatunkat. Fölénybe kerekedik a probléma megoldásoknál és az örömteli perceinkben is. Akiknél nem ez a jellemző, azoknak a körülmények és a neveltetés átformálta, megreformálta a gondolkodásukat. Amikor ezek az emberek szembesülnek a velük született gondolkodási mintával, és elkezdik alkalmazni azt, rájönnek, hogy óriási lehetőség van a kezükben…csupán az által, hogy már kihasználják a velük született rezgések erejét.

Ugyanez jellemző természetesen azokra is, akiknek az érzelmeit vagy a cselekvési mintáit változtatták meg mások, mivel a születési hónap rezgései az érzelmekre ható erőt, a születésnapé pedig a cselekedetekre ható rezgéseket jelentik.

Tudni kell kihasználni ezeket, mert olyan energiatöbbletet jelentenek, amellyel ha tisztában vagyunk, sokkal jobban boldogulunk a hétköznapi életben is.

20100528_szammisztikaNevek és becenevek

Nagyon fontos, hogy csak a születési dátumból ne vonjunk le sziklaszilárd következtetéseket !

Egy ember elemzésénél, ugyanolyan fontos a neve és a beceneve is. Hiszen ezek is rezgéseket képviselnek, sőt !

A nevünket, becenevünket, mindig halljuk, mondjuk vagy leírjuk. Tehát, bármilyen névvel is élünk, állandóan találkozunk azokkal a rezgésekkel, amelyek képviseltetve vannak a nevünkben. Ezért is jó dolog ha, elégedettek vagyunk vele. Amennyiben nem tetszik a nevünk, érdemes utána járni, hogy milyen ránk ható rezgések vannak benne. Mi az, ami nem tetszik? Ha tudjuk már, hogy milyen lehetőségeket rejt a nevünk, azt is egyből látni fogjuk, hogy mi az, amit nem használunk ki…és esetleg mi az, amit nagyon akarunk, de nincsen meg hozzá az a plusz energiánk, amire szükség lenne. Itt szeretném nagyon gyorsan megjegyezni, hogy minden tanulható, fejleszthető. Ha valamilyen rezgés hiányzik, akár a számainkból, akár a betűinkből, az csak arra hívja fel a figyelmet, hogy itt az idő a tanulásra, a dolgok megváltoztatására. Nem pedig arra, hogy ekkor születtünk, ez a nevünk…és most már minden rossz marad!!!

Névválasztás – új energiák

Lehet, hogy egy új becenév választással, megváltozhat az életünk. Hiszen ha egy új nevet, egy új rezgést viszünk be az életünkbe, akkor pótolunk valami hiányzót, vagyis megkönnyítjük a tanulásunkat csupán azzal, hogy ezt az új rezgést, most már naponta hallani fogjuk. Magyarul: rezegtetjük, megidézzük és könnyebben megtanuljuk azt a feladatot, amire szükségünk van a céljaink eléréséhez.

Ha házasságot kötünk, vagy gyerekünk születik, előtte ízlelgessük a nevet, hogy jó érzést vált-e ki belőlünk a kiejtése. Egyáltalán nem árt, ha kiszámoljuk magunknak, hogy a nevekben lévő rezgések miben erősítenek, vagy milyen tanulnivaló feladatokat adnak majd a jövőben, akár önmagunkról, akár a születendő gyermekünkről van szó.

A számmisztika és a névmágia kapcsolata abból áll, hogy egymás nélkül nem alkalmazhatóak hitelesen, hiszen csak fél-fél elemzést képviselnek. Az egyik elemzés azt mutatja, hogy a születési számok milyen rezgésekkel segítik vagy bonyolítják meg az életünket, s másik elemzés pedig azt, hogy a nevek betűinek rezgései hogyan hatnak a lehetőségeinkre.

.Az életben, nagyon gyakran előfordul, hogy egy „hiányos” rezgésű dátumot tökéletesen kiegészítenek a névben lévő rezgések. Ilyenkor az univerzum összes rezgését birtokoljuk.

Ha csak az egyik elemzést készítettük volna el, az jött volna ki eredményként, hogy rengeteg „hibánk”, tanulnivalónk van.

Pont ezért – más elemzőkkel ellentétben – nekem az a véleményem, hogy a számmisztika és a névmágia csak együtt képes átfogó „lehetőségtérképet” készíteni az emberről.

(A Boszi-Suli Tanfolyam kezdő csomagjában minden egyes tanulni vágyónak lehetőség van a számmisztika és a névmágia elsajátítására.)

Mátyás Anita
http://boszi-suli.blog.hu/