A gondolatok építő és pusztító ereje

Hipochonderek, rossz kívánságok

Veszélyesnek tartom a hipochondereket is. Ők tüneteket észlelnek magukon, a képzelt problémák elszabadulhatnak, és valódi nyavalyákká válhatnak. A hipochonder valójában retteg a betegségektől, ő pszichológiailag gyenge, de félelme sajnos nem gátló tényező a teremtett elementáloknak.

Sokan teremtenek „gonosz” elementálokat, átkok, rossz kívánságok formájában. Ilyet soha ne tegyünk! Ezért is fontos a gondolati fegyelem. A rossz kívánság ugyanis csak akkor árt a célszemélynek, ha azonos frekvencián rezeg a rosszakarójával, vagy valamilyen okból sérült az aurája. Ezt persze a küldő nem tudhatja, tehát ha a célszemélynek kiváló a „védelmi rendszere”, a gonosz elementál visszapattan oda, ahonnan küldték. Ráadásul sokszorosára nő az ereje, és olyat üt azon, aki küldte, hogy azt biztosan megemlegeti! Ezek az elementálok ugyanis büntetnek, amikor visszatérnek alkotójukhoz.

A csak szeretetből, szívjóságból küldött áldásos gondolatformák sem biztos, hogy azonnal célt érnek, de visszapattanva sem okoznak kárt annak, aki megformálta őket. Ez a fajta elementál is beleütközik a célszemély aurájába, de csak lenyomatot hagy azon, hogy az illető majd egyszer befogadhassa azt. Sosem vész el tehát a jóság elementálja sem, és az a legjobb, ha ilyen gondolatokkal telik meg az éter.

Ne haragból cselekedjünk!

Az elementálok, ha már életre hívták őket, szó szerint, megalkotójuktól független, külön életet képesek élni. Éppen emiatt nagyon nehéz megszüntetni őket, hiszen mindenképp szeretnék véghezvinni feladatukat. Ráadásul nem csak jelenlegi életünket keseríthetik meg ezek a rossz gondolatok, hanem a következő inkarnációnkra is rányomják a bélyegüket.

Ha teremtettünk valami rosszat, ami ráadásul valamilyen negatív beidegződést erősít bennünk, semmi mást nem tehetünk ellene, mint azt, hogy próbálunk közömbösek maradni felé. Nagy akaraterő szükséges ehhez, pontosan ugyanolyan, mint a szenvedélybetegségek leküzdéséhez. Ha nem erősítjük azt a gondolatformát, elveszíti erejét és szétoszlik az éterben. Ez az egyetlen mód, hogy megszabaduljunk tőle.

Azt tanácsolom, soha ne haragból, irigységből cselekedjünk, ne feküdjünk le aludni sértettséggel a szívünkben, mert álmunkban is képesek vagyunk rossz gondolatformát teremteni! Éljünk, gondolkodjunk, kívánjunk tudatosabban, ne terheljük „szeméttel” az étert! Auránkat védjük meg, lelkünk tisztaságára fordítsunk gondot, akkor nem lehet baj.

Kiresné Vincze Ilona
parapszichológus, szakíró, Reiki mester
(személyiségelemzés, gyereknevelési és párkapcsolati tanácsadás a numerológia, kronobiológia, asztrológia segítségével, Bach terápia, Reiki kezelések, képzések)
Egyedi kártyakirakások!
Bejelentkezés: +36 (30) 570-3449, szamdoktor@gmail.com

Ha érdekli a téma, ajánljuk figyelmébe az alábbi cikket is:

A szimbológia több, mint érdekesség