Generációk és a változó világ (3.)

A 80-as évek korosztályának tagjai külön kasztot alkotnak. A 8-as szám a Szaturnuszhoz kapcsolódik, ezért ez a generáció a Nagy Sors bolygójával kénytelen együtt rezegni. Nem mindig könnyű az életük, pedig a lehetőségek általában megtalálják őket. Sajnos a megpróbáltatások is. Kiresné Vincze Ilona parapszichológus cikksorozatának 3., befejező része.

A Szaturnusz azonban nagy tanító, azt közvetíti, hogy a megpróbáltatások visznek előre, nem elkeseredni kell, ha valami nem sikerül, hanem keményen beleállni a szituációba, és küzdeni.

A munkájuk mindennél fontosabb számukra

A 80-as évek szülöttei nagy karrieristák! Mindennél fontosabb a munkájuk, az előmenetelük, és a pénz is. Többségük megbízható, komoly munkabírásuk van, vezetőnek sem utolsók, ők dolgoznak együtt a beosztottakkal, ha arra van szükség. Néha túl is lendülnek a határokon, és agyonhajszolják magukat, ami számtalan komoly betegség alapja lehet. Elvállalnak mindent, aztán pedig szenvednek a túlterheléstől.

A 80-as évek szülöttei természetesen szerencsések is lehetnek, a 8-as szám ebben is segíthet. Az biztos, hogy aki ebben az évtizedben született, sokat tudna mesélni a kiegyenlítődésről, a szabályok és a határok fontosságáról. A Szaturnusz meg is követeli tőlük a törvények tiszteletét, és ha betartják, komoly anyagi, üzleti jutalmakat is osztogat nekik. Érdemes tehát 80-as generáció tagjaként is becsületesen élni és dolgozni.

Aki a 80-as években született, idősebb, és feltételezzük, hogy bölcsebb fejjel gondolkodik, mint mások, sok munka árán képes megteremteni magának bármit az anyagi világban. Remek üzleti érzéket kaptak ezen generáció tagjai, és ha a személyiségük megengedi, akkor ezzel élni is tudnak.

És ha valaki a sötét oldalon játszik?

Ha viszont az alantas oldalt képviselik, akkor az életük megpróbáltatásokból állhat, és semmit sem kapnak az Univerzumtól. A Szaturnusz nem tűri el a mások kárára történő meggazdagodást, a munka nélkül szerzett vagyont, és a tiszteletlenséget, határtalanságot. Aki a sötét oldalon játszik a 80-as évek szülötteként, az kemény tanításoknak lesz elszenvedője. Számtalan esetben tapasztaltam már a 8-asok felemelkedését és bukását.

Vannak szélsőséges dolgok is. Aki a 80-as évek szülötteként tényleg csak a karrierre fókuszál, könnyen egyedül maradhat, mert a család nem tolerálja azt, aki a hivatását helyezi előtérbe, és nem a családtagokat. A másik negatív dolog, hogy aki ennyire karrierista, az megfelelési kényszertől is szenvedhet, ami szintén súlyos betegségeket gerjeszthet. Egy hozzám közel álló fiatalemberen és az unokatestvérén én is tapasztalom ezt a kényszert. Bűntudatuk lesz, ha elrontanak valamit, és képtelenek a lazításra. Akárhova utaznak, mindig náluk van a laptop, a céges telefon, és számtalanszor keresik őket a főnökök, a munkatársak.

Triplán problémásak

Az említett illető unokahúga sajnos már súlyos betegségben szenved, fiatal kora ellenére sokat kínlódik, de mégsem lassít, külföldön robotol már évek óta. Ő 1988-ban született, a 8-as triplán képviselteti magát ebben az évszámban, mert ott a 88, és e számokat összeadva is 8-as a végeredmény! Az 1988-as szülöttek ezért sajnos triplán problémásak, képtelenek elszakadni a munkájuktól, és nemet mondani sem könnyű nekik.

Szerencsére vannak karakterek, akik már nem veszik ennyire görcsösen a Szaturnusz által gerjesztett tanításokat, feladatokat, például azok, akik 5-én vagy 3-án születtek.

Lassíts, pihenj többet, kapcsolódj ki

A 80-as évek korosztályának komoly tanulnivalója a lassítás, a pihenés, kikapcsolódás. Ebben segítségre szorulnak, mert egymaguk nem fognak nyaralni menni, nem hajlandók letenni a munkájukat egy időre, kikapcsolódni. E korosztály társain, családtagjain nagy a felelősség, hiszen ki kell mozdítani az érintetteket a munka, a határidők szorításából, különben bajok lesznek.

Megfigyeltem, hogy a 80-as szülötteket a saját szüleik is hajtják, mert látják, mennyire lelkiismeretesek, dolgosak, és azt hiszik, ettől lesz boldog a gyerekük. Ezért kérem, akinek ebbe a generációba tartozik a gyermeke, férje, felesége, az fokozottan ügyeljen arra, hogy pihenjen az illető, vigyázzon az egészségére, és a karrierhajhászásból engedjen egy kicsit.

Sok sikert kívánok ehhez a szép és nemes feladathoz! Én is ezt gyakorolom egy 86-os születésű fiatalember kapcsán. (Valami haladás azért már mutatkozik…)

Kiresné Vincze Ilona
parapszichológus, szakíró, reiki mester
(személyiségelemzés, gyereknevelési és párkapcsolati tanácsadás a numerológia, kronobiológia, asztrológia segítségével, Bach-virágterápia, reiki kezelések, képzések, egyedi kártyakirakások)
Bejelentkezés: +36 (30) 570-3449szamdoktor@gmail.com

(Vége)

Ha érdekli a téma, ajánljuk figyelmébe az alábbi cikket:

Generációk és a változó világ (2.)