Tanulási teszt

Gyermekkorunk óta megfigyelhettük, hogy néha könnyebben tanultunk meg dolgokat, máskor nehezebben. Van, aki hallás után tanul szívesen, másnak arra van szüksége, hogy mindent kipróbáljon vagy maga is elmondjon. A tanulás – ismeretbővítés, továbbképzés, előadások, tanfolyamok keretében – egész életünket végigkíséri.

Tesztünk segítségével megtudhatja, Ön milyen tanulótípushoz tartozik. Ha saját típusának megfelelően közelíti meg a tanulnivalót, az ismeretszerzés sokkal hatékonyabb lehet.

Érdemes a tesztet többször is elvégezni, mivel a tanulási hajlam téma, hangulat és élethelyzet szerint változhat. Emellett tanulás közben is fő a változatosság. Ha úgy érzi, nem tud haladni – válasszon másik tanulási módszert, gondolja át, milyen kedvező lehetőségekhez juthat a többi típus alkalmazásával.

1.) A tanulnivaló elsajátításának melyik formáját kedveli leginkább?
8.) Hogyan tudom a legjobban feldolgozni az anyagot?


Bejelentkezés

Hírlevél fel/leiratkozás

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Kiemelt ajánlatunk

Már tudok segíteni magamon

Már tudok segíteni magamon

Megosztom Önökkel az akut húgyhólyag-gyulladással kapcsolatos tapasztalataimat. Éppen a hétvégi házunkat készítettük fel a téli időszakra, és eközben észre sem vettem, hogy teljesen átfagyott a lábam. Két nap elteltével alhasi fájdalomra ébredtem. Görcsölt is meg nem is, kicsit nyomott is, olyan érzés volt, amilyet korábban soha nem tapasztaltam.

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Eseménynaptár (ma és holnap)

Találkozzunk a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés