Tanácsadóink

A tanácsadó: 'Dr. Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 
Lágyéksérv
2009.05.26. 00:33A kérdés:

Tisztelt László!Az iránt érdeklődöm hogy diónyi nagyságú lágyéksérv megszütetésére tud-e valamit ajánlani,vagy ez csak sebészeti műtéttel korrigálható?Várja válaszát tisztelettel,egy 27 éves fiatalember.

A tanácsadó válasza:

Kedves Luke!
Vagy sérvkötőt hord és közben fekete nadálytő krémmel kenegeti a sérvét ( így van esély a visszahegesedélsre, de sajnos igen kicsi esély), vagy pedig nincs más mint a műtét, de azt ne halogassa, mert a kizáródott sérv halált is okozhat, még egy 27 évesnek!!.
Viccesen mondják, hogy jobb helyen már a portás is meg tudja műteni a sérvet. Nekem is volt sérven, még 18 évesen és ma 62 évesen is nehéz súlyokat dobálok, mint dobó atléta, s soha nem újult ki, mert megerősítettem a hasizomzatomat és a gátizomzatomat. Ezt ajánlom Önnek is majd a műtét után!
Üdvözlettel: W-V.László

Szerves és szervetlen kötésű vitaminok
2009.05.25. 23:53A kérdés:

Tisztelt Weixl-Várhegyi úr!-Több helyen is olvastam, hogy szerves kötésű ásványi anyagokat, vitaminokat szedjünk, mert a szervetleneket nem tudja hasznosítani a szervezetünk. Azt szeretném kérdezni, hogy ez így van-e?-Honnét lehet tudni egy multivitamin készítményben szereplő alkotórészről, hogy az szerves kötésű-e?-Mit jelent a kelátos kötés?-Ha egy ásványi anyag, vagy vitamin felszívódik, akkor az biztos, hogy hasznosul is?-Pl. a kalcium-karbonát, vagy a cink-szulfát, cink-oxid hasznosul-e?-A tojáshéjpor jó-e kalciumpótlásra?-Az ivóvizzel bevitt szervetlen ásványi anyagokat tudja-e hasznosítani a szervezetünk? Ha nem tudja, akkor mi történik azokkal?Köszönettel: Róbert

A tanácsadó válasza:

Kedves Róbert!
Kérem ne haragudjon, de nem sokkal az Ön kérdése előtt pontosan ezekre a kérdésekre adtam meg a választ. Ne kívánja, hogy mégegyszer leírjam. S ugyanez igaz a vízben lévő ásványokkal kapcsolatban is. Kérem azért olvasson el jónéhány válaszomat, meg nézze meg a vízzel kapcsolatban a www.aquanet.fw.hu honlapot is
Üdvözlettel: W-V.László

Desztillált víz
2009.05.25. 18:24A kérdés:

Kedves W.-V. László!Majdnem minden tanácsát elolvastam már. Nagyon tanulságosnak tartom a válaszait, sokat okultam belőlük. Kérdésem a desztillált víz ivására vonatkozna. Lehet, hogy gyerekesnek tünik a kérdés, de erre vonatkozólag nem találtam utalást a válaszai között. Honnan tudja a desztillált víz, hogy melyik anyagot mossa ki a szervezetemből? Vagyis a frissen bevitt ásványi anyagokat, vagy a már régen a szervezetemben levő lerakódásokat? Lehet-e ezt irányítani? Attól tartok, hogy hiába eszem meg a hasznos vitaminokat, és ásványi anyagokat, mert azok a gyomromban közelebb és elérhetőbb állapotban vannak, és ezért gyorsabban tud azokhoz kötődni, mint pl. a nyakamban levő meszesedéshez. A vércsoportom 0-ás, 55 éves vagyok, sajnos erősen húsevő vagyok, de nagyon szeretem a zöldségeket, gyümölcsöket is. Tejet csak a terhességem idején ittam, sem előtte és azóta sem, mert nem tudom megemészteni. A cukros ételeket nem szeretem, édességet, sütiket, tésztákat nem eszem vagy csak nagyon ritkán. Nekünk még csak KDF-es UFO vízszűrőnk van egyenlőre. Kacérkodom a deszt.víz készülékkel, de ahhoz fontos lenne, hogy választ kapjak a fenti kérdésemre. Várom és előre is köszönöm a válaszát. E-mail címem /nem publikus/: eva.markone@ge.com

A tanácsadó válasza:

Kedves Éva!
A desztillált vízzel kapcsolatban a kérdésére választ ad a www.aquanet.fw.hu honlap is, de én is leírom!
A zsidók 4000 éve isszák a desztilláltvizet és semmi bajuk tőlük! A tiszta esővíz is desztilláltvíz minőségű!!! Én lassan már 10 éve iszom és egyre jobban vagyok tőle a 62 éves korom ellenére.

A deszt.víz az egészsséges ép sejteket nem bántja, mert azok sejthártyái épek. A beteg, sérült sejteket kitakaraítja és azok helyére osztódással új és ép sejtek kerülnek a melletük lévő ép sejtek révén! A sejtközötti állományból a lerakódásokat szép lassan kimossa.
A táplálékkal bevitt ásványi anyagok közül az felszívódik, amelyekre szükség van. A felesleget vagy kiválasztja a szervezetünk, vagy pedig lerakja valahová. A deszt. víz azért jó, mert ha nem tudja kiválasztani a szervezetünk, akkor a víz ezt megteszi, meg megteszi a lerakódott ásványok kitoloncolását, kioldását is. Infúziónál is azért adnak a véráramba közvetlenül 99% desztillátvizet tartalmaz oldatot, mert a közvetlenül beadott deszt-víz még gyorsbban tisztít, mintha az emésztő traktuson keresztül szívódott volna fel.
A nyakában lévő meszesedéseket sem közvetlenül oldja fel, mint az infúziónal, hanem szép lassan megtiszítja a szervezetet minden mocsoktól és a vér is tisztább lesz tőle, meg a nyirok is. Ezen testnedveink 90 %a víz, s nem mindegy, hogy ez a víz milyen tisztaságú, mert ettől függ az oldóképssége! A frissen préselt zöldség- és gyümölcslevek is azzal tisztítanak, hogy lúgosítják a vért, mint a desztilláltvíz.
A rákosok is akkor gyógyulnak gyorsan, bármilyen rákból, ha két óránként megisznak 4 dcl desztillátvizet! ( Dr. O. Hanish módszer, amely az én volt rákos pácienseimnél is tökéletesen bevált!)
Hoszan tudnék erről írni, de olvassa el a javasolt honlapot és onnan még részletesebben választ kap a kérdésre.
Üdv.: W-V. LÁszló

Magas koleszterinszint, magas vérzsírszint
2009.05.25. 11:11A kérdés:

Tisztelt Várhegyi Úr!Néhány hete megfelelő víztisztítót kerestem, amikor erre az oldalra keveredtem. Azóta nagyon sok hasznos információra tettem szert a válaszaiból.Segítséget szeretnék kérni a férjem koleszterinszintjének csökkentéséhez, milyen konkrét táplálékkiegészítőket kellene szednie, azokat folyamatosan vagy kúraszerűen. Sajnos eddig nem sok eredményt értünk el, pedig próbálok egészségesebb ételeket tenni az asztalra. A gyerekek időnként tiltakoznak is miatta. Van még mit tanulnom!Férjem 48 éves, 76 kg, 175cm. Szeret focizni, biciklizni, kirándulni, bár tudom, hogy amennyi mozgás belefér az életünbe napi 8-9 óra munka melett, az nem sok. A vércsoportját sajnos nem tudjuk, nem kaptunk beutalót a háziorvostól sem, mondván, ha baleset éri vagy műteni kell, úgyis megnézik. Gondolkozik a véradáson, ott megmondják. A friss vérvétel eredménye újra elkeserített bennünket: Koleszterin 7,49 (két éve 8,9 volt), LDL 4,7, HDL1,44, ( olvastam egyik válaszában, hogy a különbség 0,5-ig jó), Triglicerid 3,02, Total billirubin 29,9 mmol/l, RF-Latex 19 IU/ml. Több helyen zsírmirigy is található a testén (hátán, karján, hasán), gondolom ez is összefüggésben van az anyagcseréjével. Az orvos csak annyit mondott, hogy ne egyen zsíros ételeket.Néhány napja reggelente kikészítem neki az 5-6 evőkanál olajat, ahogy írta másoknak (még finomnak is találta kenyérre kenve), vettem kurkumát, máriatövis olajat, medvehagyma cseppet, patikai sót (érdekes volt a patikus arca). Reggel 2x1 Aciduphillust szed, napközben pedig 1x50mg Q10-et (Dr. Chen). A RO-s víztisztító és a mobil harmonizáló beszerzését már eldöntöttük, a mikrót tavaly kidobtam. Próbálunk olyan ételeket fogyasztani, ami legalább semleges minden vércsoportnak, bár vendégségben, nyaraláskor nem igazán tudjuk betartani, és az iskolai ebéd sem megfelelő, tudom.Tanácsait előre is köszönöm.Tisztelettel: Ottiliavilhelm@fibermail.hu

A tanácsadó válasza:

Kedves Ottília!
Ebben a témában már másnak is adtam választ, kérem ott elolvasni, hogy mit kell tenni ( tiszta víz, bio szója olaj, vércsoport szerinti táplálkozás, stb) Az 1,35 -ös VLDL koleszterin-szint valóban jóval több a 0,5-nél és sürgős változtatásra van szükségük!
A zsírmirigyek arra utalnak, hogy majdnem 100-%osan meg merem tippelni, hogy AB-s vércsoportú, ugyanis azoknak van ilyen problémájuk a nem megfelelő zsiradékoktól ( állati zsírok, kókuszzsír, pálmaolaj, napraforgó olaj, tökmag olaj, repce olaj, margarin, tej- és tejtermék, stb).
A változtatást jól kezdte, de Ön is legyen benne partner.
Rokonoknál már tudják, hogy nem eszünk meg akármit és nem is sértődnek meg, ha nem eszünk náluk, vagy pedig olyan ételeket tesznek elénk, amelyeket tudják, hogy megeszünk. Meg lehet azokat is nevelni! Nyaraláskor mi készítjük az ételeinket és visszük magunkkal a hordozható vízdesztillálót! Munkahelyi étkezésben meg nem veszünk részt! Feleségem pedagógus és helyette étkezési utalványt kap, melyet megfelelő élelmiszerekre levásárolunk a CBA-ban! Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell!
Üdv.: W-V.László

Időpont kérés
2009.05.23. 19:52A kérdés:

TISZTELT WEIXL-VÁRHEGYI LÁSZLÓ!IDŐPONTOT SZERETNÉK KÉRNI ÖNTŐL EGY SZEMÉLYES TALÁLKOZÁSRA!NAGYAPÁM, 86 ÉVES, NAGYON AKTÍV SZOBRÁSZ, AKI SAJNOS EGYRE NEHEZEBBEN MOZOG. FELESÉGEM 35 ÉVES TANÍTÓNŐ, ÉS EGYRE TÖBB CIVILIZÁCIÓS ÁRTALOMBAN SZENVED. ÉN 38 ÉVES PEDAGÓGUS ÉS MÉHÉSZ VAGYOK , TÚLSÚLLYAL, DERÉKFÁJÁSSAL, TALPFÁJÁSSAL STB. MINDHÁRMAN NYITOTTAK VAGYUNK MINDEN ÉSZSZERŰ ÉLETMÓD VÁLTOZTATÁSRA.KÉREM, HÍVJON FÖL A 06 20 775 21 67-ES TELEFONSZÁMON! VISSZAHÍVOM!KÖSZÖNETTEL:GYÖNGYÖSI PÉTER

A tanácsadó válasza:

Kedves Gyöngyösi Péter!

Az időpont kéréssel az a helyzet, hogy a naturszigetes honlapon a tanácsadóknál ott vannak az adataim és a telefonszámom is. Ezen van hangposta szoilgáltatása, tehát bármikor hívhatja, mert ha nem is vagyok itthon, akkor is megkapom az üzenetét. Ha viszont el szeretne érni a vonalas telefonomon, akkor este 20 és 21,30 között nany valószínűséggel elérhet, de ezért lehet próbálkozni napközben is.
A mobiltelefont, mégha el is van látva harmonizálóval nem szeretem használni és csak akkor kapcsolom be, ha nincs a közelben vonalas telefon, vagy ha mobilt kell felhívni, mert mobilról mobilra más a tarifa, mint mobilról vezetékesre.
Egyébként kevés olyan intelligens kérdezőm van, aki fel is ajánlja a visszahívást. Ugyanis sokan azt szeretnék, hogy még én hívjam őket vissza és még adjak is tanácsokat. A feleségem így is zokon veszi, ha feltöltő kártyát kell venni. Szívesen adok ingyen is tanácsokat, de nem úgy, hogy még azért is én fizetek, hogy ingyen adhassak. Vannak ugyanis működési költségeim is és nekem is meg kell élnem, meg folyamatosan képeznem kell magam és ez sem kevés pénz! Ezt most azért írom Önnek, hogy ha más is olvassa az "Időpont kérés"-re adott válaszomat, akkor gondolkozzon el a leírtakon.
Egyébként is az a véleményem, hogy mindenért áldozatot kell hozni, a saját gyógyulásunkért is. Usui-mester is először ingyen gyógyított és ingyen adott tanácsokat, de rájött, hogy így sokkal kevesebben fogadják meg a tanításait, mint, amikor fizetnek is érte, azaz áldozatot hoznak érte.Ezt én is tapasztalom a rendszeresen a Herba Házban tartott tanácsadásaim után, ahol a cég nekem ugyan fizet, de a hozzám fordulóknak nem kell, hiszen azért alkalmaznak a cégnél, hogy ingyen adjak tanácsokat.
Ha eljönnek a rendelőmbe, akkor 5000.-Ft egy óra, és ebben komplex kezelés és tanácsadás is van. Aki eljön hozzám javasolom, hogy hozza el a vér-, és egyéb leleteit, még akkor is ha azok nem frissek, hanem régebbiek. Azt is javasolom, hogy hozzanak magukkal valamiféle hangrögzítő eszközt, hogy fel tudják venni az általam elmondottakat, vagy jegyzeteljenek. Ugyanis aki sem nem jegyzetel, sem nem veszi fel az elmondottakat, az sokszor rosszul emlékszik vissza az elmondottakra, és ez miatt vagy rosszul csinálják a terápiát, vagy sűrűn hívogatnak és sokszor hiába, mert nem ülök egész nap a telefon mellett, a mobilom meg nincs bekapcsolva.
Üdvözlettelk: W-V.László

A tanácsadó: 'Dr. Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 

Pontgyűjtő - áprilisi ajándékok

Áprilisban a következő ajándékokért versenyezhetnek a pontgyűjtők. (A pontgyűjtés részleteiről, feltételeiről itt olvashat.)

Fődíj: 4 x 24 kocka Grassdrop gyorsfagyasztott bio búzafűlé hőszigetelt csomagolással és házhozszállítással, értéke: 20.980 Ft.

4 x 24 kocka Grassdrop gyorsfagyasztott bio búzafűlé

További ajándékaink: a pontgyűjtő játékunk 2-5. helyezettjei számára egy-egy 15% kedvezményt nyújtó kupon, amelyek az online Organikus Magyar Búzafűléboltban válthatók be, valamint 1db meglepetés ajándék a Natúrszigettől.

A fődíjat és a kuponokat – mindkettő 2014. május 31-ig érvényes/beváltható – az Organikus Magyar Búzafűlébolt bocsátotta rendelkezésünkre.

Hírlevél fel/leiratkozás

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Találkozzunk a Facebookon is!

Videó ajánlatunk

SENSITIV IMAGO – biofizikai állapotfelmérés felsőfokon

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés