Tanácsadóink

A tanácsadó: 'Dr. Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 
Kálium és a vízhajtás
2009.05.01. 13:10A kérdés:

Kedves László!Édesanyám rendszeresen szed kálium tablattát, de az ön útmutatásai alapján próbálná elhagyni. Amint egy nap nem veszi be már éjszaka erősen görcsöl a lába. Sajnos emiatt mégaz sem sikerül neki, hogy kétnaponta vegye be. A vízhajtót muszáj neki szedni mert egyébként nagyon tele van vízzel. Mit tanácsolna neki? Köszönettel: Zsófia

A tanácsadó válasza:

Kedves Zsófia!

Továbbra is azt ajánlom, hogy a kedves Édesanyja ne szedjen kálium tablettát, ha nem Addinson-kóros! Vízhajtásra napi szinten többször is és rendszeresen is egyen petrezselyem, zeller levelet, gyökeret, nyersen, vagy főzzön ezekből teát, levest. Lestyánt is rendszeresen használjon mindenhez, mert az is kiváló vízhajtó!
Ha mindenképpen káliumot akar, vagy kell szednie, akkor a Schüsszler sók közül a kálium sulfuricumot, vagy a kálium phosphoricumot ajánlanám, napi 3x2 formában a nyelv alatt elszopogatva. Előtte, utána 30 percig nem ehet, nem ihat semmit!! Lehet kombinálni, hogy issza a zeller-petrezselyem-lestyán teákat és szedi a Schüsszler sókat is.
Ki kellene próbálnia, hogy a 7-es számú Schüsszler sóból is szedjen 3x2-őt, mert az megszünteti a lábak görcseit. Erős görcs esetén 10 szem 7-es sót egy deci forró vízbe kell tenni és apró kortyokban meginni. Bármilyen erős görcsöt 5-10 percen belül megszüntet!!!!
MInden patika árul Schüsszler sókat, Ha éppen nincs a készletükben, meg kell rendeltetni, de csak a D6-os potenciálban a megfelelő, D12-esben nem!!!
Kipróbálhatja csak a 7-es sót is, mert lehet, hogy a magnézium hiány miatt görcsöl a lába, nem pedig az miatt, hogy nem vette be a kálium tablettát.
Üdvözlettel: W-V.László

Sertés influenza
2009.04.30. 20:21A kérdés:

Tisztelt Varhegyi Ur!Szeretnem tudni, hogy a malac-influenza ellen vedekezhetek-e az ezustkolloid oldattal. Mivel kulfoldon elek es mar itt is regisztraltak fertozott betegeket, szeretnem az immunrendszeremet megerositeni az esetleges betegseggel szemben. Nekem is van ezustkolloid eloallito gepem az ezustlapocskakkal, de szeretnem tudni, hogy milyen mennyisegben kell fogyasztani az oldatot es azon tul melyek azok a magyar forgalmazocegek, ahonnan megvasarolhatom a mar kesz es biztonsagos ezustkolloid oldatot.Valaszat elore is koszonom.Tisztelettel; Abelardusca

A tanácsadó válasza:

Kedves Abelardusca!

Már a madárinfluenza esetében megvolt a véleményem az ilyen világot rémisztő veszélyekről. Érdekes, hogy afrikai országokban az emberek szinte együtt hálnak a disznókkal és ott nincs semmiféle fertőzés, pedig ott aztán a higiénés viszonyok jócskán hagynak kívánnivalót maguk után!
Ez egy mestreségesen elindított világjárvány, mint a SARS-vírus és a madárionfluenza vírus esetében. Egyik sem jött be, de nagy volt a riadalom és nagy volt a bevétel a gyógyszergyártóknak, meg a csirkefarm tulajdonosoknak, mert a saját csirkéjeiket igazoltan influenza mentesen el tudták adni az influenzásnak minősített, megsemmisített csirkék helyett!! Lehet, hogy innen indult valami most is. Képzelheti, hogy most hány ember tudja magát fontos embernek megnyilvánítani!!
Ha ezüst kolloidja van és bárhol gyártották, bármilyen géppel, akkor az ezüst kolloidot nem kell megelőzésként szedni, mertha elkapja is valaki ezt a vírust, az ezüst kolloid 2 nap alatt elpusztítja a gazdaszervezetből. Az ezüst nem üzlet, mert egy természetes anyagot nem lehet szabadalmaztatni, csak a vakcinákat. Ha véletlenül baj van, akkor napi egy-két, 2 dcl-es üveggel kell úgy bevinni a szervezetbe, hogy a szájban 10- percig zubogtatjuk.
A középkorban azok a nemesek és katonatisztek, akik ezüst kanállal ettek, nem kapták el a pestist, pedig a pestisjárvány az tényleg nagy járvány volt! Ma is elegendő lenne, ha ezüst kanállal enné az ételeit.
A kolloidokkal akkor van baj, ha már 40 ppm felett van a z ezüst tartamla, ugyanis ilyen töménységben már az ezüst is toxikus lehet. A legjobbak a 10 ppm körüli kolloidok. Ezüst kolloidot jó minőségben csak úgy lehet előállítani, ha 99,99 % tisztaságú színezüstből készítünk 001 ppm, vagy annál tisztább desztilláltvízzel kolloidot, minden féle más só és anyag hozzáadása nélkül.
Ha beírja a gépén a keresőprogramba, az ezüst kolloid nevet,a kkor számos hazai és külföldi kolloidgyártó gépet fog találni és a szimpátiája szerint válassza ki a megfelelőt. Én egy német cégtől vásároltam ilyent és a színezüstöt a magyar Metall Rt-től szerzem be minőségi tanúsítvánnyal együtt( A Pénzverde sarkánál vannak a Népligetnél.
Mellékelem a madárinfluenzáról írt, újságokban is megjelent írásomat, amely szinte egy az egyben átültethető a sertés-influenzára is. Ne féljen tőle, mert ha valaki fél egy bajtól, akkor a félelme be fogja vonzani azt, legyen az influenza, vagy bármi!

MADÁRINFLUENZA ÉS MATEMATIKA

A Földön 6 milliárd ember él. Az elmúlt 10 évben 191 fő halt meg madárinfluenzában. Ez évente 19 elhalálozás a 6 milliárdból. Ez nagyjából azt jelenti, hogy évente minden 1 milliárd emberből 1 egész 1/6-od fő hal meg a madárinfluenza miatt. Magyarországon 10 millió ember él. A 10 millióból évente 4000 fő hal meg kórházi fertőzés miatt, tehát nem abban a betegségben, amiért kórházba került, hanem azért, mert a kórházakban a nem megfelelő higiénés állapotok miatt fertőzést kapott, s ez okozta a halálát. Egyébként 200 ezren betegszenek meg évente a magyar kórházakban kórházi fertőzés miatt, s ebbe halnak bele négyezren egy évben. Ezeket az adatokat a Reader's Digest 2003-as januári számából vettem át. Tehát 2001-ben (az évi adatokat használta fel a cikkíró) naponta 11 fő halt meg csak azért Magyarországon, mert kórházba került. Jó lenne tudni, hogy 2005-ben hogyan alakult ez a fajta elhalálozás. A dohányzás miatt ma naponta 77 fő hal meg Magyarországon. A rák miatt napi 100 főnél nagyobb ez a szám. Szívinfarktus és egyéb szív- és érrendszeri betegségek miatt szintén 100-nál több fő hal meg naponta csak Magyarországon. Közlekedési balesetben is átlag 3-4 fő hal meg naponta hazánkban. A világon naponta 2000 gyermek hal éhen!! Ez ellen mit tesz a Világszervezet? Hogy a Földön hányan halnak meg naponta valamilyen betegségben, vagy egy bizonyos fajta betegségben, azt csak becsülni lehet, de vélhetően 4-5 számjegyű az eredmény. Vajon hányan halnak éhen a gyermekeken kívül naponta a Földön? Valószínű többen, mint madárinfluenzában a 6 milliárd emberből az utóbbi tíz évben! Sokan halnak meg naponta állatoktól kapott betegségekben is. Van aki maláriában, van akit egy pók csípett meg, vagy egy kígyó mart meg, de van akit kutya, vagy más vadállat tépett szét. Lehet kapni veszettséget, Lyme-kórt, kullancs okozta agyhártya-gyulladást, stb., folytathatnám még e felsorolást.

Miért a madárinfluenza élvez ilyen prioritást, s nem mondjuk a kórházi fertőzés, vagy a rák, vagy az éhínség, illetve a Lyme-kór? Természetesen az üzlet miatt, ugyanis a globalizálódó világunkban csak a pénz számít és az emberek félrevezetése, birkásítása. A sok birkásított emberből egyre több az agymosott főemlős. Ők nézik a betelefonálós-, mobilszavazós- és egyéb gagyi műsorokat. Őket, de az átlagemberek többségét is félelemben tartják a háttérhatalom urai, akik uralják a legtöbb ország legális hatalmának urait is, független attól, hogy azok az urak éppen milyen pártlobogó alatt kormányoznak. A félelemben tartott emberek kiszolgáltatottnak érzik magukat, s a háttérhatalom urainak éppen ez a kiszolgáltatottság érzés fenntartása a cél. Közülük még senkit sem ítélt el egy törvényhozó hatalom sem rémhírterjesztés miatt.

Folytassuk a matematikát! Madárinfluenza miatt a Földön több mint 300 millió háziszárnyast öltek meg, holott a tollat fertőtleníteni lehet, a beteg állat húsában pedig 70 Celsius fok feletti hevítés (sütés-főzés) hatására elpusztulnak a madárinfluenza kórokozói, tehát nem kellett volna kivonni a táplálékláncból több-száz millió baromfit. Hatmilliárd embert nem lehet beoltani, de sokszáz-milliót igen, tehát hatalmas üzlet az oltóanyag, s talán ebből a magyar gyógyszergyártásnak is csurran-cseppen, mert állítólag a magyar vakcina jó. Más kérdés, hogy a gyógyszergyárak bevételéből mit élvez a kisember Magyarországon? Az oltóanyagnál is nagyobb üzlet, hogy a leölt sokszáz-millió baromfi megüresedett helyére el lehet adni az ivadék kisállatokat, ha úgy dönt a termelő, hogy a kockázat ellenére ismét foglalkozik baromfitenyésztéssel. Vajon ki és hol keltette ki a tojásból az ivadékállatokat, s honnan tudta, hogy milyen mennyiségben kell keltetni? Lehet, hogy az illető(k)nek közük van a világméretű rémhírterjesztés előidézésében? Milyen bíróság előtt fog(nak) felelni ezért. A leölt sokszáz-millió baromfi így nem került be a táplálékláncba, nem került oda az üzletek polcaira. A polcok mégsem maradtak üresen. Ki és honnan szállított ezen polcokra madárinfluenza-mentes baromfihúsféleségeket? Ez egy újabb nagy üzlet, egy újabb bevételi forrás, amelyre előre felkészültek azok, akik terjesztették a madárinfluenzás tömeghisztériát, amelyhez jól asszisztáltak a különböző rendű és rangú médiák is. Nekik sem rossz üzlet, ugyanis kis adagokban adagolva jól el lehet adni a lapokat, nagy a nézettsége (hallgatottsága) az erről szóló műsoroknak és ide be lehet szúrni a jól megfizetett reklámblokkokat, tehát jól működik a birkásítási gépezet. Szegény szerkesztők pedig azt teszik, amit a sajtócézárok számukra meghatároztak.

Azért a hírszerkesztők sem figyelnek mindenre oda és be-bekerül egy-egy homokszem a gépezetbe. Ilyen volt az, amikor felröppent az a hír, hogy a magyar-román határról visszafordították Romániába azokat a kamionokat, amelyek Hollandiába szállították volna a csirkehúst. Másnap a médiákban megjelent, hogy a román hatóságok tiltakoztak az illetékes magyar hatóságoknál, hogy jogtalanul fordították vissza a hússzállítmányokat, ugyanis az abban lévő baromfik lába nem is érte a román talajt. Azért nem érte, mert ezeket a csirkéket Brazíliából szállították Hollandiába, s onnan kamionokkal Romániába hőkezelés céljából, ahonnan a hőkezelés után vissza akarták szállítani Hollandiába. Azóta ez ügyben csend van, mert valahol a manipulátorok rájöttek, hogy így kiderülhetett volna a turpisság. Nem tudjuk tehát, hogy átmentek-e a kamionok vissza Hollandiába hazánkon keresztül, vagy esetleg repülővel vitték Romániából Hollandiába. A hőkezelt csirkéknek úgyis mindegy, mert már hozzászoktak a repüléshez Brazília és Hollandia között. Ezek a csirkék döglötten is többet repültek, mint a gólyák és a fecskék, azaz a költöző madarak! Szintén kérdés, hogy Hollandiából hova, mely országok, milyen áruházláncok polcaira kerültek a hőkezelt csirkék, amelyek már biztosan madárinfluenza mentesek, mert vélhetően ezért kellett őket hőkezelni. Hogy milyen friss egy ilyen húsáru, ami beutazta fél világot, azt már meg sem merem saccolni. Szerencsére én régóta vegetáriánus vagyok és nem pánikolok be sem a madárinfluenza, sem pedig az miatt, hogy az emberi fogyasztásra alkalmatlan német húsnyesedék magyarországi feldolgozása után tényleg ez a húsféleség csak Ukrajnába került és nem jutott belőle magyar kereskedelmi egységekbe. Mostanság meg naponta hallani, hogy 3o-40 tonna (!!) lejárt szavatosságú, valamint bizonytalan eredetű húsféleségeket koboznak el és semmisítenek meg a hatóságok. Miért csak a madárinfluenza-hisztéria kapcsán ilyen szigorú az ellenőrzés? Már korábban is lehettek volna ilyen razziák! Azt, miért nem vizsgálják, hogy az élelmiszerek többsége ivóvíznek mondott szennyvízzel készül?

A végén még igaza lesz Dr. Drábik Jánosnak, aki könyveiben leírta, hogy a háztáji termelést adminisztrációs eszközökkel meg fogják tiltani, hogy csak az iparszerű, nagyüzemi állattenyésztésből származó állatok húsát szabad fogyasztani. Környezetemben sokan foglalkoznak azzal a gondolattal, hogy beszüntetik a kisállattartást, mert a háztájiban nem tudják biztosítani az előírt feltételeket. Hova jutott az ember a baromfiudvarban békésen kapirgáló tyúkoktól a globalizálódó világ százezres nagyságrendű baromfitenyészeteiben kannibalizmusban szenvedő, tápos, mindenféle betegségre hajlamos csirkékig? Ön szerint Kedves Olvasó melyik baromfihússal lehet egészségesebben táplálkozni, ha már egyszer nem a vegetáriánusság mellett döntött? Vigyázat, mert volt-, van-, lesz száj- és körömfájás, sertéspestis, tüdővész, takonykór, kergemarha-kór, kergebirka-kór, papagáj-kór és természetesen madárinfluenza és még ki tudja milyen egyéb állatbetegség! Nem lenne egyszerűbb vegetáriánusnak lenni? Tudom, mondják, hogy a növények is sok mérget tartalmaznak. Én a saját termésemet fogyasztom és nem használok vegyszereket, van belőlük bőven a levegőben is, de azt még leküzdi a szervezetem. Remélem a háztáji növénytermesztés nem kerül a háztáji állattartás sorsára, mert akkor kénytelen leszek pincében gombát termelni, ha túl akarom élni a globalizációt és a civilizációt.

Nem elég, hogy egyes médiák túlzásba viszik a madárinfluenza-ügyet, de még az országos főállatorvos is azzal riogat, hogy májusig, amíg a költöző madarak vissza nem jönnek, fokozott a veszély. A madárinfluenza riadalom kapcsán elkezdték vizsgálni az elhullott madártetemeket és szinte mindegyikben kimutatták a madárinfluenza vírusokat. Ha egy évvel ezelőtt, vagy még az azt megelőző években is megvizsgáltak volna minden elhullott vízi- és nem vízi madarat, akkor azt hiszem, azokban is megtalálták volna ezeket a vírusokat. Most meg a beijedt emberek leverik a fecskefészkeket, a gólyafészkeket. Szegény költöző madaraink hogyan találnak vissza, vagy hol építhetnek új fészket, ahol nem kell félniük a barbároktól? Az is sajnos szerepelt a híradásokban, hogy a vízpartokon lévő madarakat kövekkel dobálva, vagy hangágyúkkal zavarták el természetes életterüktől. Hol találnak ezek a madarak védelmet az emberektől? Ez is állatkínzás! A Btk. ezt is bünteti nemcsak a házi- és kedvtelésből tartott állatok kínzását! Némely médiát felbujtóként kellene és lehetne felelősségre vonni!! Hol vannak ilyenkor a környezetvédők? A madárvédők? A Zöldek? Az erre hivatott szervek?

Madárinfluenza mindig is volt és mindig is lesz. Minden madár elpusztul egyszer, mint ahogy az emberek sem élnek örökké. Ha valamelyik madár végelgyengülésben, vagy táplálékhiány miatti immungyengeség miatt (a téli időszak nem bővelkedik táplálékban) pusztul el, akkor nyilvánvaló, hogy találnak benne betegséget okozó vírusokat. A beteg embereknél is így van ez.. Eleve az egyre növekvő környezetszennyezés (levegő, víz, táplálék) miatt egyre több ember, egyre több állat, s így egyre több madár is megbetegszik, mert egyre gyengébb ez miatt az immunrendszerük. Arányaiban nem nagyobb a madarak természetes elhullása, mint a korábbi években. Most is több madár a mérgezett vizek, mérgezett táplálék okozta bélfertőzésben pusztult el, amit a vizsgálatok ki is mutattak.

Ha megelőzésképpen most minden gyanús madarat elpusztítana az ember, akkor teljesen felborulna az ökológiai egyensúly, ami beláthatatlan környezeti katasztrófákhoz vezetne. Szegény madarak, már nincs egy tiszta felszíni vízfolyás, vagy tó, ahonnan tiszta, egészséges ivóvízhez juthatnának az állatok. A koszos, vegyi anyagokkal teli fertőző vizektől persze, hogy megbetegszenek az állatok, s persze, hogy nagyobb arányú az elhullásuk is. Inkább tisztább környezetet kéne mindenütt megvalósítani és akkor mindenki jobban járna, ember, s állat egyaránt.

Két dolog motoszkál bennem. Az egyik az, hogy a „ háttérhatalom „ milyen manővert akar végrehajtani, hogy a madárinfluenza vésszel eltereli a figyelmet. Remélhetőleg nem a génmanipulált húsokat és egyéb élelmiszereket akarja felhozni példának, hogy azok veszélytelenek. A világ gazdagabb felén már egyre növekszik a megtermelt és eladatlan génpiszkált élelmiszerek tömege, melyet a megfélemlített, birkásított emberek előbb elfogadnak, ha megfelelő körítéssel tálalnak elibéjük. Már sokan megmondták, hogy az élelmiszeripar és a gyógyszeripar egymással összefogva és karöltve manipulálják a közvéleményt. Amit ma az élelmiszeripar elkezd használni élelmiszer-adalékként, arról a gyógyszeripar már tudja, hogy hány év múlva mit fog kiváltani az embereknél és addigra ott lesz az ellenszer, gyógyszer formájában. Micsoda gondoskodás, vélhetnénk. Valójában bioterrorizmus, amely veszélyesebb, mint amikor a terroristák felrobbantanak egy autóbuszt. Ez ellen kellene jobban összefogni a világnak!

A másik gondolat pedig az, hogy a különböző vizekbe, amelyekből az ivóvizet nyerik, észrevétlenül és számolatlanul pusztulnak bele a madárinfluenza-vírust hordozó állatok, de a madarak is bele-bele pottyantják a fertőzést hordozó anyagcsere végterméküket. Az ember is abból a vízből nyeri ivóvizét, amelybe tisztítatlanul beleengedi a szennyvizét. Azt is tudja minden iskolás, hogy a víz klórozásakor csak a baktériumok pusztulnak el, és a vírusok nem. Akkor talán nem is a természetes és fertőzés miatt (nem csak a madárinfluenza fertőzéstől hullanak el a madarak!) elhullott állatok tetemétől kellene félni, hanem a fertőzést hordozó ivóvíztől is. Tudom a választ, A forralással elpusztulnak a madárinfluenza vírusok. Ez igaz! De akkor miért kell a fertőzött csirkehússal és a tojásokkal riogatni az embereket, ha ezeket megfőzik nem kell félniük, míg a vizeket forralatlanul isszák!. A fertőzött víz sokkal nagyobb veszély és ez ellen nem tesznek semmit. A reverz ozmózisos vízszűrés és a vízlepárlás lenne az igazi megoldás. Chikagoban az egész város ilyen szűrt vizet iszik. Van ahol ezüst szűrőkön vezetik át a vizet és az ezüst is elpusztít minden vírust is. Ezt kellene itthon is és akkor nem kellene minden vírustól beijedni.

Az ENSZ azzal is riogat, hogy a madárinfluenza veszélyezteti az egész élővilágot, de különösen a madarak 80 %-át. Biodiverzitástól tartanak. Már a macskafélék is veszélyben vannak szerintük, a nagymacskafélék (leopárd, tigris stb). Bizonyítja és ennek ellentmond az az eset is, hogy nem kell félni, amikor egy házimacska megkapta a madárinfluenza vírust, megfigyelték és várták, hogy elpusztul. A macska nem pusztult el és egy újabb vizsgálat kimutatta, hogy a korábban fellelt madárinfluenza vírus már nem volt a macska szervezetében, azaz a macska immunrendszere leküzdötte, elpusztította a vírust. Ha egy állatnak erős az immunrendszere ( ez igaz az emberre is!), akkor az legyőzi a szervezetébe jutott vírusokat, baktériumokat. Az emberek és az állatok immunrendszerének erősítésével kellene foglalkozni, nem pedig a hisztériakeltéssel és a riogatásokkal. A tiszta víz, a tiszta levegő, a tiszta- és vitamindús élelmiszerek, biztosítása társadalmi szinten. A mozgás, a sport elérhetővé tétele mindenki számára. A környezeti ártalmak kockázati szint alá csökkentése, stb. Így erős maradna mindenki immunrendszere, de akkor csődbe jutnának a gyógyszer-multik. A gátlástalanul profitérdekelt globalizáció ide juttatott bennünket.

A legújabb információ az ügyben az, hogy az ENSZ főtitkár azt szorgalmazza, hogy génmanipulált csirkéket tenyésszenek, mert annak a szervezete ellenállóbb a nem génmanipulált csirkéénél. Mutáns étel-mutáns szervezet! A génmanipulálás nagyobb veszély az emberiségre nézve, mint a madárinfluenza!!

Tisztelettel: W-V. László

Húgycső-gyulladás
2009.04.26. 15:54A kérdés:

Tisztelt Várhegyi Úr!Krónikus húgycsőgyulladásban szenvedek, melyet a vizsgálatok szerint E. coli okoz. Milyen módszerekkel, készítményekkel gyógyulhatnék meg? Várom válaszát.Üdvözlettel: Beáta

A tanácsadó válasza:

Kedves Beáta!
Nőknél sajnos, ha rossz irányból törlik meg a feneküket, akkor a székletmaradványokban lévő kórokozók könnyen a hüvelybe, vagy a húgycsőbe kerülhetnek. Az E.coli is egy ilyen kórokozó!Ha lehet bidét használjon, vagy ha nincs, akkor minden nagydolog után végezzen fertőtlenítő altesti lemosást.
Nagyon sok férfi is hordozza a gyulladáskeltő kórokozókat és így a partnerétől is könnyen vissza fertőződhet, minden egyes együttlét után.
A nőkre is igaz, hogy nemcsak pisilés után, hanem pisilés előtt is illene kezet mosni, mert a kézről kerül legkönyebben kórokozó a külső nemi szervekre és így a húgycső bemenetén keresztül a húgycsőbe és a hólyagba is. Kimutatták, hogy a nők kezein átlagban sokkal több kórokozó van, mint a férfiak kezén. Sajnos nagyon sokan nincsenek tisztában az elemi higiéniás követelményekkel és WC használat után nem mosnak kezet. Ilyen kézzel kapaszkodnak a járműveken, fogják meg a korlátokat, ajtókat, stb, s így aki utánuk fogja meg, az már át is vette az E. colijait!!! Ezért fontos a gyakori kézmosás, lehetőleg fertőtlenítő kézmosókkal. Úgy látszik Önnek valami miatt egy kicsit gyengébb az immunrendszere, mert sokan simán átvészelik az ilyen kórokozó-átvételeket. Tisztázni kellene, hogy egészségesen táplálkozik-e? Tiszta vizet iszik-e? Tiszta vízzel készíti-e az ételeit, italait?
Milyen bugyikat visel, mert a műszálasok gombásítanak, és a gombák gyengítik az altesti védőflórát, s ez miatt is könyebben kaphat el mindenféle fertőzést.
Szed-e vitaminokat? Olvassa el, hogy másoknak mit ajánlok immunerősítésre.
A külső nemi szerveit naponta többször kenje be oliva extraszűz olajjal, amelybe 2-3 csepp teafa olajat is tehet. Lemosást végezhet ezüst kolloidos vízzel, hagy 3 %-os hidrogénperoxiddal.
Ezüst kolloidot belsőleg is használhat.
Erősítheti a veséinek és húgyvezetékeinek, valalmint húgyhólyagjának immunrendszerét, ha rendszeresen szed étkezés előtt egy-egy szem Acidoplhilust, vagy naponta egyszer megeszeik egy csapott evőkanál, bioboltokban kapható Líciumot ( szárított goi-gyümölcs), de szedhet tőzegáfonya készítményeket is. Mindegyik nagyon jó hatású a megelőzésre és a gyógyításra is. Sok-sok C-vitamint, cinket, szelént és spirulinát is javasolok szedni.
Ha használ különböző intim betéteket, akkor azok, altestével érintkező felületére is tehet teafa olajos oliva extraszűz olajat, s az minden külső nemiszerv érintkezés során fertőtleníti a genitáliákat ( például elmegy idegen helyen pisilni, ahol nem tud megtisztálkodni, akkor ha felhúzza jól az alsónadrágját (bugyit), a betét visszaolajozza a szeméremtestét és egyben az olajos felület fertőtleníti is azt.
Üdvözlettel: W-V.László

Víztisztítók
2009.04.26. 12:52A kérdés:

Tisztelt Várhelyi-Weixl úr!Vezetékes csapvizemet tartalmazó pohárba elektródát helyezve megdöbbenve tapasztaltam, hogy milyen zöldszínű moslékot iszom.Szíveskedjék tanácsot adni, hogy milyen víztisztító berendezés / desztillációs, fordított ozmó-zisos, stb./ használatát tartja OPTIMÁLIS-nak a szervezetbe bevitt folyadék előállítása szempontjából, ill. ennek kb. mi az ára, valamint az előállított víz önköltsége.Esetleg jobban járok, ha palackos ásványvizet veszek, és abból is melyik fajtát?Napi folyadékbevitelem 3-5 liternél nem több.Tisztelettel: Kalmár Gyula

A tanácsadó válasza:

Kedves Gyula!
Az a zöld színű moslék 130.000 (!!!!) különböző, köztük mérgező anyagokat, hormonokat, gyógyszermaradványokat stb is tartalmaz. Terjedhet ezen keresztül a sertés-influenza és a madárinfluenza is!!! Vannak benne még rovarirtó-, gyomirtó szerek maradványai éás nagyon sok ásványolaj származék is.
Én vagy a desztilláltvíz előállító berendezést ajánlom ( info@vizdesztillalo.hu - Kókai Pálné forgalmazza a Mazdaznan Egyesület vízdesztillálóját, vagy Tejfalussy Andrásét ajánlom: ujvizforras@freemail.hu) Mindegyiknél hivatkozzon rám, mert így árkedvezményt kap. Ezekkel 30 Ft/ liter áron lehet előállítani a legtisztább ivó- és főzővizet. A tejfalussy-félét lehet gázon is használni, s akkor csak 6-7 Ft-ba kerül litere és a hulladékhőjét is hasznosítani lehet. Ez sajnos fix, s nem hordozható. A mazdaznanosat bárhova el lehet vinni, ahol van 220 Volt, mert nincs nagy helyigénye. A boltokban 400 Ft körüli áron forgalmazzák literét

Az ro-víz is kiváló, csak nem szabad a visszasózó patront használni. Rám hivatkozással olcsóbban tud vásáolni a simonl@dunakanyar.net e-mailról, vagy a Váci út 108-ból. Ugyancsak kiváló ro készülkékeket forgalmaz az info@viztisztitobolt.hu. Ezeknél is lehet rám hivatkozni, hogy árkedvezményt és kedvezményes vásárlási lehetőséget kapjon. Az ro.víz literenkénti költsége 6 Ft.

Vízdesztillálóval napi 25-30 liter vizet lehet előállítani, s a legkisebb ro-s készülékkel, pedig napi 180 litert. Sokan vesznek úgy, hogy a szomszédoknak is árulják a vizet 40-50 Ft/liter áron és akkor ha részletre veszik az így eladott víz fedezi a törlesztést. Így a rokonok, vagy a szomszédok is jól járnak, mert nagyon olcsón jutnak nagyon tiszta vizekhez!
Palackos ásványvizet ne vásároljon, mert a pet palackokból dioxin oldódik a vizekbe, méghozzá több dioxin, mint amely miatt a boltokból kivonták a Kínában gyártott gyermekjátékokat!!!!!
Csak dioxinmentesített palackokban tárolja a vizeket ( borsodi sör palackja), vagy pvc palackban, kannában, vagy üveg palackban.
Remélem tudtam segíteni.
Üdvözlettel: W-V.László

Vashiány, rossz vasfelszívódás.
2009.04.25. 17:51A kérdés:

Üdvözlöm! Erdélyből írok, 42 éves, 0-ás vércsoportú, két fiú(23, 13) édesanyja vagyok. Két éve foglalkoztat komolyabban a helyes táplálkozás és életmód: kevés húst eszem(hal, csirke), oliva olajat, barna kenyeret, sok zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, nem dohányzom, alkoholt ritkán fogyasztok, gyógyszert csak fájdalomcsillapítót szedek menstruációs görcsre, 3-4 db.havonta, naponta kocogok 20-30 percet, testsúlyom normális. Most fejeztem be egy havi Colonix kúrát (az interneten találtam rá és gondoltam kipróbálom).Sajnos most olvastam az ön válaszaiban, hogy ha nem megfelelő az ivóvíz, nem hatásos a kúra, így nem is rendelem meg a második adagot, amíg nem sikerül beszereznem a desztilláló készüléket. Megkérem küldje el az e-mail címemre a vércsoport szerinti táplálkozási táblázatot, esetleg a páromét is, ő B-s.A következőkben kérném még a segítségét(nagyon sajnálom, hogy ilyen messze lakom, mert személyesen szerettem volna meghallgatni, de ha lesz alkalmam biztosan megkeresem):Myomám(méh) van, ami nem okoz egyelőre sok galibát, két napos nagyon erős vérzés, de szabályos menstruáció, vashiányos vérszegénységet állapítottak meg(habár semmilyen tünetem nincs), állítólag rossz a vasfelszívódás. Az itteni belgyógyász és nőgyógyász méhműtétet javasolt, egy külföldi nőgyógyász pedig azt mondta felejtsem el, amíg nincsenek komolyabb tünetek ne engedjem a műtétet.(ez két éve volt) Különben boldog, vidám természetű, elégedett, munkámat (pedagógus) nagyon szerető ember vagyok.E-mail címem:eva-bd@freemail.hu.(már írtam egy a válaszokban talált e-mail címre, de nem kaptam választ, lehet már az az cím nem aktuális)Előre is köszönöm válaszát, Éva

A tanácsadó válasza:

Kedves Éva!
Remélem megkapta az e-mail címére a kért anyagokat. Küldeni fogok még más anyagokat is.
Gratulálok, hogy már tesz valamit magáért, mert senki sem tehet többet az Ön egészségéért, mint Ön kedves Éva!
Igen a tiszta víz a legfontosabb a levegő után a testünknek! Meg, hogy tiszta vízzel készítsük el ételeinket, italainkat. Az info@vizdesztillalo.hu-ról, rám hibvatkozva kedvező fizetési feltételekkel rendelhez vízdesztillaló készüléket.
Van több, előadásaimról készült DVD-m is forgalomban, de amit ajánlok, az egy közel 4 órás előadásról készült, stúdió felvételi minőségű DVD. 2500.-FT, plusz postaköltségért el tudom küldeni.
Ha tud szervezni előadást, akkor Erdélybe is szívesen elmegyek. Szovátára és Parajdra szeretek járni.
A menstruációs görcsre, ha tud szerezni Szójavit-et, akkor azt szedjen. A menzesz előtt egy-két nappal kel elkezdeni a szedését. Szedhet azonban NosPa görcsoldót is, mivel az természetes anyagokat tartalmaz.
A myomára próbáljon szerezni Mumio-t, de jó rá a parlagfű is. Naponta két- három szál parlagfüvet aprítson össze ugyanannyi zeller, vagy petrezselem levéllel (szárral együtt) és ezt szórja rá a kiszedett ételére, szendvicsére, salátájára. Egy hét után már ezt napi készer-háromszor is megteheti. Javasolom, még a Spirulina és a Chlorella szedését is, meg a kelátos szelénét.
A vassal kapcsolatos felszívódási zavar miatt javasolnám az Acidophilus szedését is. Első hónapban napi 2x2-őt étkezés előtt, majd fél évig napi 1x2-őt étkezés előtt, s végül ezen idő eltelte után folyamatosan napi 1x1-et étlezés előtt. Én is O-ás vagyok és 20 éve szedem! 70 %-al erősíti az immunrendszert.
A belet ki lehet tisztítani rostos béltisztítókkal is. Ilyen a Nature Care nevű indiai lándzsás útifűmag héjat tartalmazó por is. Ebből naponta egyszer, étkezés előtt be kellene vennie egy evőkanállal a szájába és fél liter folyadékkal apró kortyokban le kell küldeni a gyomorba. Ha lemegy egy decivel, a maradék 4 dcl-t akkor is meg kell rá inni, hogy meg tudjon dagadni, s hogy ne süljön bele a beleklbe!!
A vas pótlására két nagyon jó szert ajánlok. Az egyik, a Cali Vita cég (Erdélyben is ott vannak) Iron Caps -a, melyből 3x1-et javasolok szedni étkezéskor. A másik a 3.sz Schüsszler só: a Ferrum phosphoricum D6-os változata. Ebből napi 3x2-őt kell a nyelv alatt elszopogatni. Előtte és utána fél óráig sem inni, sem enni nem szabad! Én először ezt javasolnám, mert ez nem a gyomorban és nem a belekben szívódik fel, hanem a szájüregben, a nyelv alatt, de ott biztosan bekerül a véráramba.
Csa a D6-os potenciálban jó! MInden patikában kellene lenni az összes ( 12) Schüsszler-sónak. Ha nincs, akkor meg kell velük rendeltetni! Mást egyenlőre a Schüsszler sók közül ne szedjen, csakl a 3-ast, a Ferrum Phosphoricumot!
Bocsánat a késői válaszért!
Üdvözlettel: W-V.László

A tanácsadó: 'Dr. Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 

Pontgyűjtő - július

Júliusban is értékes ajándékért versenyezhetnek a pontgyűjtők. (A pontgyűjtés részleteiről, feltételeiről itt olvashat.)

Fődíj: egy 3 alkalmas Yumeiho masszázs, értéke 30.000 ft. Igénybe vehető Galiotti Gábornál, a Magyarországi Yumeiho Egyesület elnökénél, Budapesten. Bejelentkezés: szeptember 30-áig. További részletek az egyesület honlapján.

Magyarországi Yumeiho Egyesület

További ajándékaink: a pontgyűjtő játékunk 2. és 3. helyezettjei számára egy-egy Kövi Szabolcs CD a Natúrszigettől.

A pontgyűjtő fődíját a Magyarországi Yumeiho® Egyesület bocsátja rendelkezésünkre.

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Hírlevél fel/leiratkozás

Eseménynaptár (ma és holnap)

Találkozzunk a Facebookon is!

Videó ajánlatunk

SENSITIV IMAGO – biofizikai állapotfelmérés felsőfokon

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés