Tanácsadóink

A tanácsadó: 'Dr. Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 
Lúgosítás
2008.12.12. 21:37A kérdés:

Kedves László. Lugosításról szeretnék kérdezni.Olvastam hogy a RO víztisztítóval előállított víz ph értéke 5-6 közé esik. Van-e valamilyen módszer a lugosításra ha nem akarok visszasózó patront felszerelni.Válaszát köszönöm üdvözlettel:Vígh Oszkár

A tanácsadó válasza:

Kedves Oszkár!
Csak tiszta vízzel ( deszt.víz és visszasózó patron nélküli ro. víz) tud lúgosítani. A lúgos víz tönkteszi a természet szerint eleve savas gyomornedveket és az egész emésztőrendszert. Vannak savas, és lúgos testnedveink, mert mindegyiknek meg van a jelentősége. Képzelje mennyire bezavarnak a 13-as ph-jú vizek. Tiszta vizet nemn is lehet lúgosítani, csak tisztátalan vizet. Mi szükség van a vízben lévő tisztátlanságok, szennyezőanyagok lúgossá tételére, és annak a szervezetbe való bejuttatására.
Tud-e koszos vízzel felmosni a fürdőszobában? Nyilván nem, mert csak elmaszatolja a koszt. Tiszta vízzel való felmosás és feltörlés után viszont tiszta lesz a kövezet, vagy a linóleum. A tisztítás lényege, hogy nagy mennyiségű, a vérnél és a testnedveknél kisebb fajsúlyú és kisebb sűrűségű folyadékokat (deszt.víz. visszasózatlan ro.víz) kell innia, mert csak ezeknek van oldó és tisztító hatása lerakódásokra, vagy az elsavasodott testnedvekre. Egy sűrűbb festéket csak hígabbal lehet folyékonyabbá tenni. Ezeket már általános iskolában is tanítják!!
Ugye milyen könnyen be lehet húzni a csőbe a magukért tenni akaró embereket, akik azt hiszik, hogy elegendő valami csodaszer és már meg is gyógyultak. Mindenki csodaszereket keres az helyett, hogy megváltoztatná a megbetegítő életmódját és táplálkozását!
ÜdvözlettelW-V.László

Psyllium husk, azaz indiai útifűmag-héj
2008.12.11. 10:56A kérdés:

Kedves László!Nemrég olvastam a Natúrszigeten a cikkeit, nagyon érdekesnek, megfontolandónak találtam őket. Megakadtam a szemem azon, hogy az utifűmaghéjat, azaz a psylliumot ajánlja méregtelenítésre, béltisztításra.Másfél, két hete bementem egy egészséges termékeket forgalmazó boltba külföldön ahol élek, ahol székrekedésre kértem segítséget. Kisfiam nem volt velem, és elfelejtettem említeni, hogy még szoptatok. A hölgy ezt ajánlotta, elkezdtem használni, és a gondom megoldodott. Viszont kisfiam eléggé észrevehetően nem érdeklődik az anyatej iránt. Egyébként is elkezdődött már a leválási folyamat, de az utóbbi egy hétben nagyon felgyorsult.Van e összefüggés a két dolog között? Használhatom e a psylliumot amíg teljesen leválik a kisbabám, vagy inkább csak azután? Azt olvastam, hogy méregteleíteni nem szabad a szoptatás alatt. Kérem írja meg nekem véleményét.Üdvözlettel, Halasi Ivett

A tanácsadó válasza:

Kedves Ivett!
A Nature Care tiszta, igazi ayurvédikus termék. Ha valaki közvetlen étkezés előtt veszi be és sok folyadékkal, akkor nem változik a súlya. Ha jóval étkezés előtt veszi be valaki, akkor jó fogyasztó hatása is van. Ha étkezés után veszi be valaki, akkor meg hízni fog. A lényeg az, hogy fél liter tiszta vízzel (deszt.víz, vagy ro.víz) kell szedni és ha egy bevitt evőkanálnyi mennyiséghez nem visznek be ennyi vizet, akkor székrekedést, székletbesülést eredményezhet, annak ellenére, hogy többnyire hashajtásra használják. A durva rostok összeszednek minden méreganyagot a szájüregtől a végbélig.
A természetben van egy olyan törvény, hogy az emlősöknek, ha az ujszülöttjük eléri a születési súlyának háromszorosát, akkor le kell választani a szoptatásról és rá kell szoktatni az adott fajra jellemző táplálkozásra. A vakondnak a vakondok ételeire, a tehénnek a marha ételekre, az embernek meg az emberi táplálékra, stb. Ezért nem szabadna ez embernek semmiféle állati tejet fogyasztania, mert a marha sem issza meg a saját tejét, ha leválasztotta a borját. Minden tejben a kicsiből nagyot kell csinálni DNS kódok vannak. Az embernek nem a marha növekedési kódjaira van szüksége.
Az Ön esetében valószínű, hogy a gyermeke már elérte a születési súly háromszorosát és ezért most kezd leválni az anyamellről. A felgyorsulás ezért lehet mert a psyllium által kiválasztott mérgek belekerültek abba a vérbe, amely vérből két molekula átrendezéssel az emlő anyatejet produkál. A gyermek védekező rendszere érezte a mérgezett tejet és köszöni, de ebből nem kér, ezért vált le gyorsabban a szokásosnál a melléről.
Kevsen tudják, hogy a vér, a vizelet és az anyatej között mindössze két-két molekulányi eltérés van. A vizelet nem más, mint szűrt vérsavó, ezért gyógyítja a gazdáját, ha vizeletet fogyaszt. Az anyatej is a vérből alakul ki. Ha méregtelnítést végez valaki, akkor a mérgek újból bekerülnek a véráramba és abból a máj a vese és az egyéb méregtelenító rendszerek (bőr, tüdő, menzes,stb)kiválasztják a mérgeket. Nos az ilyen méreganyagokkal teli vérből próbál jó minőségű tejet "készíteni " az emlő. Így sajnos az anyatejben is megjelennek a vérben lévő méreganyagok. A kisgyermek immunrendszere még nincs elrontva és tudja a dolgát. Ha már nem szopik és olyan ételeket kap, amelyet a szervezete mérgeket tartalmazónak minősít, akkor hányással, kibukással próbál megszabadulni az ilyen ételektől. A végén a szervezete, ha mindíg nem egészséges ételeket kap, akkor azt mondja, hogyha minden ételt kihányok, akkor elpusztulok, s ilyenkor inkább visszavonja a hányingert kiváltását és elkezdődik a test mérgezése, ami betegségek folyamatát indítja el.
Én azt mondanám, hogy ameddig tud, addig szoptasson, de a szoptatás alatt ne méregtelenítsen. Ha már nem akar a mellre menni a kisfiú, akkor ha még van teje fejje ki magát és úgy adja a tejet a picinek. Főleg akkor kell ezt tennie, ha még nem érte el a pici a születési súly háromszorosát!
Ha székrekedése van, akkor többet mozogjon (hasizom gyakorlatok, a has maszírozása), vagy pedig vegyen be étkezés előt és után egy-két evőkanál oliva extra szűz olajat. Ez elmulasztja még a szorulást is.
Üdvözlettel: W-V.László

Biobolt nyitvatartás
2008.12.10. 19:18A kérdés:

Kedves László! Köszönöm válaszát (Salaktalanítás, ezüst kolloid). Az Esztergomi utcai boltnak tudna írni nyitvatartást vagy telefonszámot? Köszönöm. Colonra pedig elküldöm az uram, ha túléli, megyek én is :) Edina

A tanácsadó válasza:

Kedves Edina!
A colon-hidroterápia nagyon jó lesz mindkettőjüknek, ne féljenek tőle.
A kérdéses biobolt szombaton nincs nyitva, de hétköznap úgy tudom 10-től 17-ig van nyitva, de megkérdezheti magát a tulajt is a karoly.takacs@gmail.com-on. Szombaton a Herba Házban leszek, mint ingyenes tanácsadó és lesz nálam is ezüst klolloid is. 9-től 13-ig vagyok ott.
Üdvözlettel: W-V.László

Orr- és arcüreg gyulladás
2008.12.10. 14:28A kérdés:

3 hónapja pansinusitisben szenvedek, könnyen elkapok felsőléguti betegségeket azóta. Orvosom antihisztamint írt fel, azt mondta ha abbahagytam a szoptatást szedjem be, de minél hamarabb, valószínűleg műtétre is szükség lesz. Kisfiam 22 hónapos, és szeret szopizni. Nem szeretném egyik napról a másikra elválasztani. Ön szerint az ezüstkolloid szedése megoldás lehet? Szoptatás alatt lehet azt szedni? Ha igen, hol lehet beszerezni, melyik gyártó terméke megbízható? Gyógyszertárban nem kapható, interneten több rendelési lehetőség is lenne, de nem tudom, melyik szerben lehet megbízni.Kérem válaszoljon minél előbb. Köszönettel:Kiss Mónika

A tanácsadó válasza:

Kedves Mónika!
Azonnal hagyjon abba minden tej- és tejtermék fogyasztást, de még olyan éeteleket sem ehet, amelyikekben ezekből akár egy milligram is lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Egyedül a felfőzött vajat, a ghít fogyaszthatja csak. Ugyancsak tilos a margarin és a margarinnal készült ételek, sütik fogyaztása is.
Szedjen Spirulinát, Chlorellát, cinket , szelént, C-vitamint, Acidophilust, hogy jó legyen a regenerációja. A teljes gyógyuilásig tilos mobiltelefont használnia, de tilos a mikrohullámú sütő is!!!
Ha mikrót bekapcsolnak az ön környezetében, akkor 20-25 méterre távolodjon el azonnal. A mobilnak és a mikrónak a frekvenciái ( 900 MHz-től 10.000 Mhz-ig) nagyon ártanak a sérült, gyulladt sejteknek!
Remélem még nincs gennyes váladéka?
Vegyen a zöldségesben nyers tromát, reszeljen le belőle naponta 1-2 dekákat és azokat a zárt szájában forgassa meg jó sokszor, majd nyelje le. Nem baj, ha csíp, mert annál hatásossabb!
Vegyen teafa olajat és naponta kétszer inhaláljon vele, úgy, hogy 5-6 cseppet cseppentsen ebből az olajból a forró vízbe.
Az ezüst kolloidot lehet szedni szoptatás alatt is. Olvassa el az Ön kérdése utáni kérdésre adott válaszomat, de az Ön előtti kérdéseknél is fogalkoztam a kolloidok minőségével.
Kérdezem: Szed-e jelenleg is New Life, vagy más szoptatást segítő táplálékkiegészítőt? Egyébként gartulálok, hogy ennyi ideje szoptat!! Kérdezem, hogy csak szoptat, vagy mást is ad a babának?
Én nem szedném az antihisztamint!
A tormna, meg a teafa olaj, valamint az irritáló ételek elhagyása meghozza a gyógyulást. A gyógyulása és a megelőzés érdekében már holnap szerezzen be bolti konyhasót, a legolcsóbbat ( 28 Ft/kg). Minden helyiségben legyen egy műanyag tányérban a szekrény tetején, vagy más rejtett, de levegővel jól érintkező helyen 1-1 kg só. Nagyon jól tisztíja és fertőtleníti a levegőt!
Remélem nem dohányzik! Kerüljön minden dohányfüstös levegőjű helyet és térséget!!!
Ha O-ás a vércsoportja, akkor kerülje a magas kéndioxid tartalmú helyeket (dízel autók, buszok , erőművek, széntüzelésű térségek, de a gázkonvektorok, meg a szellőzetlen helyiségben lévő gáztüzelésű tűzhelyek, vízmelegítők, cirkók is okozhatják a bajt, de lehet mindezek együttes hatása is. Jó lenne ha a leleteivel felkeresne a rendelőmben (már csak december 30-án van szabad helyem).
Üdvözlettel: W-V.László

Elektroszmog
2008.12.09. 20:11A kérdés:

Kedves László! Elnézést, hogy a mai napon feltett kérdésemre adandó válaszát megelőzve ismét írok, de most találtam rá a 4 részes cikksorozatra az oldalon, és abban szembesültem egy dologgal: tetőtér szigetelése, ha hőtükörfólia van, az megdobja az értékeket. Nos nálunk ilyen van elhelyezve, lehet, hogy ez az oka a rendkívül magas értékeknek? Ebben az esetben milyen megoldás lehet? Válaszát köszönöm: Andrea

A tanácsadó válasza:

Kedves Andrea!
Minen fém, s így a hőtükörfólia is (alumíniumból van) összegyűjti az éterben lévő öszes sugárzást, ami Önök közelében van csőstül, és a sok, különböző tranziensek miatt olyan polarizációk jönnek létre, amelyek mindegyike veszélyes az egészségre. Mindenféle sugárzásból, a sugárzás fajtájától függően van elnyelődés az emberi testben.
Le kellene tehát földeni megfelelő földeléssel az egész tükörfólia rendszert, hogy az így összegyűjött tranziensek ne ártsanak Önöknek. Remélem nincs mikrohullámú sütőjük, mert a fólia felerősíti annak is, és a lakásban használt mobil- és dect telefonok sugárzásait is. Ezek miatt akkora teljesítmény-sűrűség lehet a lakásukban, mint egy mobiltorony 1 m-es környezetében. Térjenek vissza a vezetékes telefonhoz és a lakásban tartsák kikapcsolva a mobiljaikat, a mikrójukat meg adják be a bizibe, a fóliát meg földeljék le, a házat Faraday-védelemmel lássák el és szedjenek napi 18-20 ezer mg. C-vitamint. Olvassák el másnak írt válaszaimban, hopgy hogyan lehet olcsón ekkora C-vitamin dózist bevinni a szervezetünkbe.
Üdvözlettel:W-V.László

A tanácsadó: 'Dr. Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 

Pontgyűjtő - áprilisi ajándékok

Áprilisban a következő ajándékokért versenyezhetnek a pontgyűjtők. (A pontgyűjtés részleteiről, feltételeiről itt olvashat.)

Fődíj: 4 x 24 kocka Grassdrop gyorsfagyasztott bio búzafűlé hőszigetelt csomagolással és házhozszállítással, értéke: 20.980 Ft.

4 x 24 kocka Grassdrop gyorsfagyasztott bio búzafűlé

További ajándékaink: a pontgyűjtő játékunk 2-5. helyezettjei számára egy-egy 15% kedvezményt nyújtó kupon, amelyek az online Organikus Magyar Búzafűléboltban válthatók be, valamint 1db meglepetés ajándék a Natúrszigettől.

A fődíjat és a kuponokat – mindkettő 2014. május 31-ig érvényes/beváltható – az Organikus Magyar Búzafűlébolt bocsátotta rendelkezésünkre.

Hírlevél fel/leiratkozás

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Találkozzunk a Facebookon is!

Videó ajánlatunk

SENSITIV IMAGO – biofizikai állapotfelmérés felsőfokon

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés