Energiavámpírok, védelmi eljárások (1.)

Eljött ismét a november, az egyik legspirituálisabb hónap, a néphagyomány szerint 1-jén nyílik a Pokol kapuja. A Skorpió jegyébe léptünk, ez a csillagjegy a „halál és misztikum” jegye. Sötétebb napok, hidegebb légáramlatok jönnek, megnyílik a mélység, szükség van az auránk megvédésére, ezért azt gondoltam, érdemes egy kicsit a mágiáról beszélnem.

Amiről most írok, hozzátartozik a mindennapok misztikumához, bárkivel megtörténhetnek ilyen támadások a hétköznapi életben. Azt hisszük, hogy napjainkban már talán nincs is szükség az auránk megvédésére. Ez nem így van, nagyobb szükség van ezekre a védelmi eljárásokra, mint valaha. Mivel az asztrális támadások is változtak az idők folyamán, a védelemnek is változnia kell, erősebbé kell tennünk magunkat.

Mit tegyünk?

Önmagunk megvédése a legfontosabb, főleg, ha olyan közegben vagyunk, ahol veszély fenyeget (ilyen helyek felsorolását lásd lejjebb).

Otthonunk rendszeres bemérése, tisztítása, védelmének kialakítása. El sem hinnénk, mennyire rossz energiák tudnak megrekedni a lakásunkban. Biztosan voltak már Önök is olyan zárt helyen, ahol szó szerint érezték, hogy valami nincs rendben a légkörrel.

Munkahelyünk bemérése, tisztítása, levédése, különösen olyan helyé, ahol sok ember fordul meg naponta (orvosi, természetgyógyászati rendelő, ügyfélszolgálat, kereskedelmi egységek, plázák stb.).

Védelmi eszközeink, ásványok, ékszerek rendszeres tisztítása és feltöltése.

Saját energiaszintünk, egészségünk védelme, erősítése. Erre sok kitűnő ősi és modern technika létezik.

Védelem és óvatosság a veszélyeztetett helyeken (kórház, temető, kocsma). Ezeken a helyszíneken jobb, ha nem jelenünk meg akkor, ha nagyon nagy lelki teher alatt vagyunk. Minél rosszabb a hangulatunk, annál könnyebben tapadnak auránkhoz különféle entitások, amiktől nagyon nehéz megszabadulni, ehhez szakemberre lesz szükség.

Fontos, hogy védelmi tárgyainkat lehetőleg magunk készítsük el, ha vásároljuk vagy kapjuk, azonnak tisztítsuk meg, és csak azután használjuk, viseljük!

Szándékosan emeltem ki az 5. pontot, mert az a legfontosabb, hogy a testünk és lelkünk rendben legyen, különben semmit nem érnek az erőfeszítéseink a negatív energiákkal szemben.

Mit ne tegyünk?

Soha ne ártsunk! Személyes védelmünk kialakítása során ne bántsunk senkit, ne átkozódjunk, csakis a magunk megóvása legyen a cél! Rosszakaratunk sajnos minket betegít meg.

Ne kérkedjünk mágikus tudásunkkal! Ez senkire nem tartozik, ez személyes ügyünk. Lehetőleg ne vitatkozzunk soha szkeptikusokkal. A parajelenségek nem szorulnak magyarázatra, ha valaki nem hisz benne, akkor is működnek, ha tetszik, ha nem. Aki nem hisz, nem is védekezik, tehát könnyebb préda lesz belőle. Nem a mi dolgunk meggyőzni erről a szkeptikusokat. Mindenki a maga kárán tanul a legjobban.

Ne engedjük, hogy védő amulettjeinket, ékszereinket idegenek fogdossák, használják! Ezeket ne adjuk kölcsön senkinek. Ha ez mégis megtörténik, tisztítás nélkül soha ne használjuk újra! Az emberek valamilyen kényszeres oknál fogva imádják más medálját, gyűrűjét, egyéb személyes tárgyát fogdosni, nézegetni. Sosem tudhatjuk, milyen energiát ragasztanak ezekre, ami miatt ezek a tárgyak elveszítik védelmi funkcióikat.

Tartsunk be minden szabályt, ha valamiben nem vagyunk biztosak, inkább ne tegyük meg, tervezzük újra a rituálénkat!

Energiavámpírok

Néhány ember már a puszta jelenlétével képes elszívni másokból az erőt. Sok esetben a közeli barátok, hozzátartozók a legveszélyesebbek. Nézzünk körül a portánkon, figyeljük meg, ki az, aki mellett rosszul érezzük magunkat. Ilyen esetben mindig a megérzésünkre hallgassunk, az sosem csap be!

Energiaadók: ők semlegesek, de védtelenek is az adás miatt. Ők a szenvedő alanyai a támadásoknak, általában energikusak, erősek, vidámak, tele energiával. Erre figyelnek fel a „vámpírok”, ők a célszemélyek, akiktől rengeteg erőt kaphatnak.

Energiarablók: folyamatosan követelik a figyelmet, találkozni akarnak, telefonálgatnak, lerázhatatlanok. Manapság nagyon gyakoriak ezek a támadások, a többség sosem elégedett, állandóan panaszkodik, megállás nélkül beszél az energiaadónak, hívogatja, üldözi. Az energiaadó csak azt érzi, hogy amikor az illető nála volt és végre megszabadul tőle, teljesen kikészül, kifárad, elálmosodik, nincs semmihez kedve. Egyes „vámpírok” még telefonon keresztül is képesek leszívni a másik fél erejét! Sajnos a mobiltelefonok korában mindig elérhetővé válunk ezeknek a „vámpíroknak”.

Lelki paraziták: közeli, együtt élő párok, rokonok közt alakul ki, leggyakoribb házastársak közt, és anya-lánya viszonyban. Nagyon nehéz a helyzete annak, aki egy családban él a parazitával. Napi védelemre van szüksége, vagy olyanra, ami hosszú távon megóvja őt.