Energiavámpírok, védelmi eljárások (1.)

Mit éreznek az áldozatok?

Tünetek:

  • állandó fáradtság, lemerülés, fizikai kimerültség, csökkenő libidó
  • energiahiány, alvászavarok, gyengeség érzése
  • motiválatlanság, céltalanság, lézengés
  • sápadtság, vérszegénység, lesoványodás
  • általános rosszkedv, depresszió, félelmek, fóbiák, szorongás

Ha az áldozat egyébként is labilis személyiség, szuicid hajlamot is okozhat, hiszen soha nincs ereje, depressziós, fáradt, úgy érzi, nincs miért élnie. Ez már a legalsó szint, innen nehéz az illetőt visszaédesgetni az életbe.

Miről ismerhetők fel az energiavámpírok?

Legtöbbjük hétköznapi, átlagos ember, dolgozik, családban él. Tudattalanul szívja el mások energiáját. Ő maga is fáradékony, erőtlen, keresi azt az embert, aki mellett jól érzi magát, ő feltöltődik, a másik fél meg összezuhan a találkozások hatására. Még meg is jegyzi, hogy „milyen jó veled találkozni, beszélgetni, olyan frissen megy el tőled, és máskor is szívesen eljönne, mert csodálatos személyiség vagy”.

Vadászterületei:

  • családban
  • baráti kapcsolatokban
  • munkahelyen (főleg az ügynökök veszélyesek!)
  • előadásokon, értekezleteken, konferenciákon, ahol sok ember van egy légtérben.

Energiavámpírok fajtái a mindennapi életben

Szándék szerint:

Tudattalan
Nem tudja, hogy ő vámpír, hogy ezzel másokat károsít, de érzékeli, hogy kerülik, nem szívesen vannak a társaságában. Sok példát látok erre, az illető elmagányosodik, ha talál egyetlen olyan embert, akire rákapaszkodhat, hát bizony el nem engedi önszántából.

Sok esetben saját magát hiszi az áldozatnak. Siránkozik, hogy egyedül van, senki nem érti meg. Alapvetően jó ember a mindennapokban.

Őt is megtámadhatja egy nála erősebb energiarabló. Ha mégis találkozik valakivel, aki erősebb nála, akkor ő maga is erősebben követeli az energiát a szegény áldozatoktól. Valamivel pótolnia kell az elszívott erőt neki is. Többet telefonál, gyakrabban jelentkezik, egyre kiborítóbb.

Tudatos
Szándékosan kiszemeli az áldozatait. Nagyon jó a szimata erre, régóta csinálja. Tudatosan rájuk kapcsolódik, kipuhatolva a gyenge pontjaikat. Csak az alkalomra vár, mikor férkőzhet az áldozat közelébe.

Ő maga idéz elő félelmet, ijedtséget, ezzel legyengíti a kiszemeltet, és ha legyengült az aura, támadásba lendül.

Köztes energiavámpír
Ő sem tudatosan csapolja meg mások életerejét. Ami tudatos nála, az a provokáció, ami miatt áldozata energiacseppeket választ ki, és ő azt felcsipegeti.

Nem kapcsolódik közvetlenül az áldozatra, csak az érzelmeket használja, pl. megsért, sírást provokál az áldozatból, élvezi a nyomorúságát, és csak azt látjuk, hogy ő ettől jobb kedvű és energikusabb lesz. Azt hisszük, csak kárörvendő, de ez tévedés, mások nyomorából jókat „táplálkozik”.

A tudatos és a köztes energiavámpírok kevesen vannak. Ahhoz, hogy ez a dolog működjön, már magasabb szintű spirituális tudás kell. Éppen ezért óvatosnak kell lenni a mágusokkal, „fura” spirituális gyógyítókkal, olyanokkal, akikről nem tudjuk, honnan szereztek misztikus tudást. Megeshet, hogy áldozattá válunk, holott gyógyulni megyünk hozzájuk. Azt szoktam javasolni, hogy ha ismeretlen ezoterikus emberhez megyünk, ott is viseljük saját egyéni védelmi „pajzsunkat”! Kevés olyan mester létezik, aki azokon keresztül is tud ártani nekünk.

Célirány szerinti csoportosítás

  • fizikai testre hatnak a manipulációk
  • érzelmekre hatnak
  • étertestre hatnak
  • szellemre hatnak
  • mesterekre veszélyes vámpírok is léteznek

Amint láthatják, érdemes alaposan körülnézni, mi okozhatja állandó energiahiányunkat, fáradtságunkat. A legtöbb esetben ezeknek a tüneteknek nincsen fizikai oka, hiába szedjük a vitaminokat, járunk wellness hétvégékre töltődni, semmi sem használ. Az energiavámpírok apránként emésztenek fel, sorvasztják az áldozatok auráját, tehát nagyon veszélyesek.

A következő részben elmondom, hogyan lehet közvetlenül felismerni őket, és mivel védekezhetünk ellenük. Az sem árt, ha magunkba nézünk. Talán nem tűnik fel, de Önök is lehetnek vámpírok, szerintem egy bizonyos fokig mindenki az. Hiszen nem élünk mindig egyensúlyosan, nap mint nap veszítünk az erőnkből. Ideiglenesen leszívhatnak másoktól energiát, de általában az elég is. Az a kóros, ha egész életükben mások erejére vannak utalva, sosincs saját forrásuk. Mindenképpen tartsanak önvizsgálatot!

Kiresné Vincze Ilona
parapszichológus, szakíró, Reiki mester
(személyiségelemzés, gyereknevelési és párkapcsolati tanácsadás a numerológia, kronobiológia, asztrológia
segítségével, Bach terápia, Reiki kezelések, képzések) Egyedi kártyakirakások!
Bejelentkezés: +36 (30) 570-3449, szamdoktor@gmail.com

Ha érdekli a téma, ajánljuk figyelmébe az energiavámpírok elleni védekezési eljárásokról szóló cikksorozatunk második részét is:

Energiavámpírok, védelmi eljárások (2.)