Kedves Látogatóink! Finanszírozási nehézségeink szponzor híján – 15 éves működés után – bennünket is arra kényszerítenek, hogy fogjuk vissza a tempót. Ezért már nem közlünk új cikkeket, de továbbra is elérhetők a keresőink, a holdnaptár, a kínai horoszkóp és a másfél évtized alatt megjelent írásaink.
Reméljük, hogy hamarosan lesz olyan üzleti partnerünk, aki akár tulajdonosként, akár üzemeltetőként lát fantáziát a Natúrszigetben, és kész tovább működtetni, fejleszteni az oldalunkat.
Továbbra is vigyázzanak magukra és szeretteikre!

Energiavámpírok, védelmi eljárások (2.)

Az energiavámpírok akkor okozzák a legtöbb bajt, ha megbetegszünk, lelki problémák gyötörnek. Ekkor meggyengül az immunredszerünk, az auránkon rések, hasadások keletkeznek, és ezeken keresztül a vámpír „szívócsövei” akadálytalanul behatolhatnak. Figyeljük meg, ki mellett érezzük rosszul magunkat, mindig a megérzésünkre hallgassunk, az sosem csap be!

Védelmi technikák

Egyszerű módszerek: keresztbe tett lábak, összefont karok, amelyek a napfonaton nyugodjanak. Tilos szemben állni vagy ülni az energiavámpírral! Kizárólag a bal szemébe nézzünk. Ha ő beszél hozzánk, szánkat csukjuk be, és fejünket enyhén lehajtva tartsuk. Kerüljünk mindenféle érintést!

Hogyan őrizzük meg az energiaszintünket?

Az erős, pozitív kisugárzású, határozott emberek ritkán válnak áldozattá. Ezért lényeges önmagunk karbantartása légzőgyakorlatokkal, vizualizációval, reikivel. Fontos a mosoly, jókedv, színes öltözködés, egészséges életmód.

Ne bízzunk meg vadidegen emberekben! Barátok között is szelektáljunk, ha úgy érezzük, elegünk van valakiből, ha kimerít a panaszkodása, rosszkedvűek leszünk a közelében, bátran szakítsuk meg a kapcsolatot. Ez párkapcsolatokra is érvényes! Ez önvédelem. Felesleges bűntudatot érezni miatta, az illető úgyis keres magának másik áldozatot.

Aktiváljuk öngyógyító képességünket! A hatásos védelemhez magas energiaszint szükséges.

Számok és színek, gyertyamágia

Elsősorban a karakterszámot vesszük figyelembe. Születésünk napja, pl. ha valaki november 14-én született, akkor 1+4 = 5-ös személyiség. Ha november 6-án, akkor nincs mit összeadni, ő egy 6-os!

 • 1-esek: vörös színű gyertya (Nap, tűz, szenvedély, vágy, veszélyjelzés)
  szex, szerelem, energiák, egészség, gyökércsakra
 • 2-esek: narancsszínű gyertya (Hold, motiváció, életöröm,vizes energia)
  blokkoldás, bevonzás, szolgálat, intuíció, szexcsakra
 • 3-asok: sárga színű gyertya (Jupiter, öröm, optimizmus, boldogság, beszéd)
  barátság, vidámság, elme, napfonat
 • 4-esek: zöld színű gyertya (Föld, harmónia, stabilitás, egyensúly, béke)
  pénz, jólét, szerencse, szívcsakra
 • 5-ösök: kék gyertya (Merkúr, sokoldalúság, utazás, álmok)
  spirituális szín, védelem, betegségek ellen is, torokcsakra
 • 6-osok: indigó gyertya (Vénusz, harmónia, szépség, megérzések)
  családtagok segítése, a psziché fejlesztése, harmadik szem
 • 7-esek: lila gyertya (Neptun, vallás, mágia, határtalanság)
  tudás, gyógyítás, spiritizmus, koronacsakra
 • 8-asok: rózsaszín gyertya (Szaturnusz, jó szándék, becsület)
  bátorítás, hűség, szerelem
 • 9-esek: bronz gyertya (Mars, harc, bölcsesség, igazság)
  türelem, segítőkészség
 • 11-esek: ezüst gyertya (Uránusz, lelki fejlődés, újítás művészete)
  intuíció, emberség
 • 22-esek: arany gyertya (Plútó, gazdagság, jólét, kihívások)
  hangulat, ragaszkodás, királyság, bőség
 • Fehér gyertya: a törés nélküli fénysugár színe, tiszta, szűzies, semleges, a feltámadás szimbóluma. Ártatlanság, tökéletesség, makulátlanság. Jól használható, megsemmisíti a negatív érzelmeket, védelmi jellegű, tisztít, bármelyik szín helyett lehet használni.
 • Fekete gyertya: titok és védelmezés. Óriási az ereje! Negatív entitások elűzésére, titkok feloldására, betegség kiűzésére (saját tapasztalat: védelmi szimbólumot, vagy reiki mesterszimbólumot írni rá szenteltvízzel, és teljesen leégetni az adott helyen és időben).