Holistic MED Nyílt Napok

Szeptember 28-29-én Nyílt napokkal várja Önt a Holistic MED. Díjmentesen bemutatkoznak a központban dolgozó vállalkozások, neves természetgyógyászok tartanak előadást, egész napos kiállítások, termékbemutatók, könyvek, lemezek, gyógyászati segédeszközök, táplálékkiegészítők és még sok más látnivaló… A nyílt nap fő témája a természetes gyógymódok, valamint természetes gyógynövényekből készített táplálékkiegészítők, amelyek mesterséges anyagok, illetve mellékhatások nélkül állnak rendelkezésünkre – természetesen csak akkor, ha tudunk róluk.

Lássuk, mi mindent kínál ez az eseményekben, érdekességekben dús két nap, amelyre bárki ingyenesen ellátogathat.

A pénteki programból

Holistic Med Egészség és Életmód KözpontSzeptember 28-án, pénteken 14 órakor megnyitó, ezt követően dr. Csikai Erzsébet orvos, természetgyógyász a reflexológia tankönyvek írója, ETI vizsgabizottsági tag a reflexológiáról tart előadást. 16 órakor Kürti Gábor természetgyógyász, a Gyógyítás otthon című könyvsorozat írója, a Natúrsziget portál alapító főszerkesztője a hagyományos kínaí orvoslás az 5 elem tükrében című előadása lesz.

Ezt követően az indiai Vaszati építészetről beszél Lelesz Csilla. A napot Enrico zenei médium zárja lélekhez szóló hegedűjátékával. Aki hallotta már játszani, az biztosan nem hagyja ki ezt a zenei eseményt, aki nem, az pedig azért jöjjön el, hogy megismerje őt.

Folytatás szombaton

Másnap, tehát 29-én, szombaton 10 órakor Putz Lívia a Holistic Med fitoterapeutája a növények gyógyhatásáról beszél, majd 20 percenként tápanyaghiány analízist készít biorezonanciával. Dr. Harsányi Edit orvos-természetgyógyász Természetgyógyászati „befőzés”, avagy hogyan készítsem fel a testemet a télre című előadása után következik Sebestyén Szilvia, a makrobiotikus étrend magyarországi úttörője, aki arra a nem kis feladatra vállalkozott, hogy egészséges táplálkozásra szoktassa az embereket. Ezekből az ételekből helyszíni kóstolásra van lehetőség.

A délutáni programból: 13 órakor a Számmisztika a tarot és az asztrológia tükrében címmel Romhányi Andrea természetgyógyász előadására kerül sor, 14 órakor Csikai Mihály ad elő A masszázs gyógyító erejéről. Gyógyulások a természetgyógyászatban címmel. A továbbiakban Ölbei Emília: Fényevők – A XXI. század táplálkozási módja című előadása less az algákról. Ezután Baksay Annamária tart előadást a Kriston intim tornáról, és egy kis szünet után brazil táncbemutatóval zárjuk a Nyílt Napokat. A részletes programot megtalálják a www.holistcmed.hu weboldalunkon.

Mi mindent kínálunk Önöknek?

Egészség és Életmód Központunk ötlete már régen megszületett, csak a kivitelezés váratott magára. A Holistic MED azért jött létre, hogy összegyűjtsük azokat a tevékenységeket, amelyek természetes gyógymódokkal foglalkoznak. A holisztikus gyógyászat jelentése, hogy nem egy szervvel, hanem a teljes szervezettel foglalkozik, megteremtve a test, a lélek és a szellem hármas egységét. Egyszóval az EGÉSZségre törekszik.

Szeptember elején nyitottunk meg Budapesten, a Ferenciek terén. Ott találtuk meg a számunkra megfelelő helyet, mely központi helyen van, mégis csendes. 330 m2-en az alábbi tevékenységekkel várjuk kedves vendégeinket: a masszázs nagyon sok fajtája – Kleopátra-, alakformáló, gerincjavító – Kriston intim torna, kineziológia, fitoterápia, asztrológia, bioenergetika, fülakupuntúrás addigtológia, pszichológia.

Hamarosan újabb és újabb tevékenységekkel várunk minden kedves látogatót: reflexológia, fülakupunktúrás addiktológia, gyógymasszázs, valamint gyógytorna és fizikoterápiás kezelések egyaránt igénybe vehetők.

Ha szeretne csatlakozni a Holistic MED csapatához, akkor jelentkezzen az alábbi elérhetőségek bármelyikén. Kiadó helyiségeink, rendelőink valamint 60 m2-es nagytermünk vár rendezvények, előadások, tornák, oktatás céljára minden egészséggel foglalkozó vállalkozást.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Holistic MED

Egészség és Életmód Központ

1053 Budapest, Ferenciek tere 7-8. III. lh., II. em.

További info: +36 30 631-4146, www.holisticmed.hu, info@holisticmed.hu

(x)