Ezt tegye a reggeli kávéba a hasi zsírok ellen

Egy csésze friss kávé gyorsan beindítja testünk reggeli anyagcseréjét, és támogatja a szív egészségét, és védelmet nyújt különböző betegségek ellen is. Ha szeret reggel kávézni, és szívesen megválna pár kilótól, néhány egyszerű összetevő hozzáadása segít meggyorsítani az anyagcserét, elégetni több kalóriát, és eltüntetni a makacs zsírpárnákat.

Hogyan veszítsük el a hasi zsírt?

Férfiaknál és nőknél egyaránt aktuális téma a hasi zsírtömeg elveszése, mert a zsírégetés ezen a problémás területen gyakran nehezebb a vártnál. Felejtsük el a csodadiétákat, mert a testzsírt nem lehet szelektíven lebontani. A hasi zsírra is hatással van a komplex anyagcsere-rendszerünk, ezt kell figyelembe venni, ha meg akarunk szabadulni az extra kilóktól.

Veszélyes alma- vagy körte zsíreloszlás

Friss hír: Európában nálunk él a legtöbb túlsúlyos ember. A betegségek kockázata náluk nagyobb, de a veszélye nem mindenkire egyformán érvényes. Néhány éve még alábecsülték a hasi elhízás kockázatát, ma már tudjuk, hogy növeli a szív-érrendszeri- és a cukorbetegség kockázatát. A testsúly önmagában nem ad felvilágosítást, csak a testzsír-eloszlással együtt.