Gyógyító energiák: a reiki

A reiki energiaátadással dolgozó, kézrátételes gyógymód, szellemi iskola, mely nem csupán megkönnyíti a gyógyulás útjait, de az Univerzummal összhangban segíti szellemi, spirituális, lelki fejlődésünket is. Megtapasztalása hozzásegít az egység élmény megéléséhez.

A természetgyógyászat legnépszerűbb, legeredményesebb módszerei

Melyik alternatív gyógymód bizonyul a legeredményesebbnek, és milyen betegségekben érdemes őket alkalmazni? Ezekre a kérdésekre keresték a választ a kutatók, amikor 223, különféle természetgyógyászati gyógymódokat alkalmazó intézetnél érdeklődtek Nagy-Britanniában.

Gyógyszerek helyett módszerek – 10+1 tuti tipp fejfájás ellen!

Tombol a kánikula, és bizony ilyenkor sokan panaszkodnak fejfájásra. Ez ilyenkor természetes? Természetgyógyászunk szerint egyáltalán nem az, sőt gyógyszerek nélkül is könnyedén megszabadulhatunk kínzó fejfájásunktól, ha módszereit alkalmazzuk.

Fényadás – az átadható, eszköztelen gyógyítás

Biegelbauer Palitól tanultunk fényadást és lettünk annyian fényadók Magyarországon, Erdélyben, a Vajdaságban és ki tudja, még hol a világon. Beavatott bennünket, jobban mondva átadta nekünk a szolgálat lelkét, hogy személyválogatás, viszonzásvárás, feltételszabás nélkül szolgáljuk az emberiséget. Eszköztelen gyógyításnak nevezte Ő a fényadást, hisz a kezünkön és a szerető szívünkön kívül semmi másra nincs szükség ahhoz, hogy elfogadjuk a másik embert, szeressük a hozzánk fordulót.