Fényadás – az átadható, eszköztelen gyógyítás

Biegelbauer Palitól tanultunk fényadást és lettünk annyian fényadók Magyarországon, Erdélyben, a Vajdaságban és ki tudja, még hol a világon. Beavatott bennünket, jobban mondva átadta nekünk a szolgálat lelkét, hogy személyválogatás, viszonzásvárás, feltételszabás nélkül szolgáljuk az emberiséget. Eszköztelen gyógyításnak nevezte Ő a fényadást, hisz a kezünkön és a szerető szívünkön kívül semmi másra nincs szükség ahhoz, hogy elfogadjuk a másik embert, szeressük a hozzánk fordulót.

A fényadás során meg szokott történni a csoda, felszabadul az emberekben a gyógyító erő és megszabadulnak a legkülönbözőbb betegségektől. A szeretetnél nagyobb energia nincsen. A világmindenséget Isten kiáradó szeretete tartja fenn. Minél több energetikai módszert tanul meg az ember, annál inkább nyilvánvalóvá válik, és ki is mondjuk annyiszor mi, fényadók, hogy a fényadásnál több nincs. Minden benne van.

2001-ben, 56 éves korában Pali átlépett a másik létezésbe, de öröksége itt maradt, és mi visszük tovább.

Amikor Pali Nagyváradon tartott fényadó tanfolyamot, azt mondta, hogy: „átadhatjátok a szolgálat lelkét ti is”. Élek ezzel a lehetőséggel: reikis tanítványaimnak átadjuk a szolgálat lelkét, s ők is fényadókká válnak. Pali kérte, hogy ez a módszer ingyenes maradjon. Fényadásért soha nem kérünk pénzt.

A hagyomány szerint Fényadó Karácsonyokat szoktam szervezni otthonunkban, Százhalombattán. 2003-ban 54-en, 2004 decemberében 58-an jöttek el. „Sok jó ember kis helyen elfér” – szól mifelénk a közmondás –, s valóban nagyon meghitt légkör tud kialakulni ilyenkor, hisz csupán azért jövünk össze, hogy szeressük egymást, hogy találkozzunk, hogy emlékezzünk, hogy szolgáljunk. Jó ilyen lelkülettel várni a Szentestét.

Pali idejében Budapesten, a Ferencvárosi Művelődési Házban szolgáltunk minden kedden délután, ellátva a hozzánk forduló betegeket. Sokszor késő estig maradtunk, mindaddig, amíg mindenkinek sikerült fényt adni, aki megkeresett bennünket. Fényadónak lenni nagyszerű érzés, ez az érzés a „szavakon túl van”– mondta Pali. Tudjuk tőle, hogy „minden ember szeméből Isten néz ránk”. Általa sikerült megtalálnunk lényegi önmagunkat.

Országos fényadó táborok voltak és vannak ma is, idén július 8, 9, 10-én tartjuk Százhalombattán. Örömteli találkozás ez minden alkalommal.

Egyhetes fényadó táborokat szervezünk Erdélybe július 10-étől augusztus 7-éig. Jöhetnek nem fényadók is. Gyergyószárhegy határában, a fenyveserdő mellett, gyönyörű helyen, ahol a levegőt harapni lehet (mondják mifelénk Szilágy megyében) áll egy 3 szintes alápincézett faház (36 m2-es alapterület). Olyan céllal épült, hogy sok jó ember regenerálódhasson benne, és lelkiekben gazdagodva térhessen vissza otthonába. Szilágy megyéből érkező szakácsnő készíti a házi ételt.
Ide kívánkozik Pali Fényadó imája:

A Fényadó imája
Köszönöm, hogy VAGY, hogy találkoztunk.
Szeretlek.
Elfogadlak – akárki vagy, akármilyen vagy.
Nem várok Tőled semmit.
Nem megváltoztatni akarlak, hanem megváltozni akarok Általad.
Köszönöm, hogy léted arra indít, hogy túllépjem felszíni önmagam, és a tolakodó lényegtelenen túl felismerhetem a Benned és bennem lakozó Mindenséget, azt, hogy a Mindenség Szívében egyek vagyunk.

Kívánok nagyon szép nyarat és minden jót minden fényadónak és nem fényadónak sok-sok szeretettel:

Szilágyi Mária
természetgyógyász kineziológus

* * *

Bővebb információ: http://maya01.gportal.hu
E-mail: maya01@freemail.hu
Tel: 06 (23) 355-514, 06 (20) 390-3848