Grapefruit mag, ezüstkolloid

Rendszeresen közreadjuk – természe­tesen íróik megváltoztatott nevével – a tanácsadóinkhoz érkezett leveleket és a rájuk adott válaszokat, ha másokat is érintő információkról van szó. Ezúttal Weixl-Várhegyi László természetgyógyász tanács­adónk levelezéséből válogattunk.

Tisztelt Weixl-Várhegyi Úr!
Azt olvastam, hogy a grapefruit mag cseppje ugyanolyan hatásos, mint bármilyen gombaellenes gyógyszer. Sajnos elég gyakran van hüvelyi és/vagy hólyaggyulladásom. (Candidát vagy Colit mutattak ki).

Azt szeretném tudni, hogyan kell alkalmazni a cseppeket? Valóban lehet vele hüvelyöblítést is végezni? Megelőző szerként is alkalmazhatom?

Köszönettel:
Zsuzsa

Kedves Zsuzsa!
A grapefruit mag valóban csodaszer, többet ér minden gyógyszernél, mert mellékhatások nélkül fejti ki hatását. Csak ettől várni azonban a segítséget az Ön bajaira nem szabad.

Először is rendbe kellene tennie a bélflórát azzal, hogy a mindenütt kapható Protexinből 3×2-őt szed étkezés előtt (ne úgy szedje, ahogyan a dobozra van írva, hanem étkezés előtt). Ha van a beleiben elegendő hasznos, azaz barátságos bélbaktérium, akkor a gombák már kevésbé tudják károsítani a szervezetet.

Kellene még, hogy a vércsoportja szerint táplálkozzon, helyes ételtársítással. A helyes ételtársítás azért fontos, hogy ne legyen a gyomra „mozgó pálinkafőző”, azaz ne legyen alkoholos erjedés, mert az hizlalja a gombákat és gyengíti az immunrendszert. Először kellene enni a könnyen emészthető gyümölcsöket, szénhidrátokat, mert azoknak hamar el kell hagyniuk a gyomrot, és utána lehet csak nehezebben emészthető ételeket enni.

A cukrot ki kell iktatnia az étrendjéből. Édesítésre, csak steviát (sztíviát), azaz jázminpakócát használhat, Ez 30-szor édesebb a cukornál, és nem szeretik a gombák. Az alkoholt és az alkoholos italokat is ki kell iktatnia.

Ezüstkolloidot kell innia naponta egyszer kis üvegpohárból fél decit, két étkezés között, úgy, hogy a szájában jól megforgatja, zubogtatja 10 percig, és ha még marad, akkor azt nyelje le. Vegyen intim zuhanyt a patikában, és töltse meg desztillált vízzel, majd ebbe a vízbe tegyen négy kupaknyi ezüstkolloidot. Polcolja fel magát úgy, hogy a hüvely függőleges legyen, és töltse fel ezzel az ezüstkolloidos desztillált vízzel. Hagyja benn tíz percig, utána kiengedheti magából. Ezután már nem kell öblögetni, sem semmivel kimosni a hüvelyt.

Annyit tegyen még, hogy este fürdés vagy aktus után mindig kenje be a külső nemi szervek és a végbél teljes felületét egy gyűszűnyi hidegen sajtol lenmagolajjal, amibe tehet grapefruit mag cseppeket is, de még jobb, ha egy 4-5 csepp teafa olajat cseppent bele. A teafa olaj sokkal hatásosabb és olcsóbb is, mint a grapefruit-csepp. A Coli baktérium is elpusztul ettől a terápiától, nemcsak a gomba.

Zöld diólevél teát és édesgyökér teákat igyon felváltva, naponta többször is, főképpen étkezés előtt, és ezeket is desztillált vízzel készítse el.

Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Weixl-Várhegyi László

* * *

Kedves Weixl-Várhegyi Úr!
A kisfiam 5 éves, és Streptococcus-fertőzése van (torokgyulladás). Három napig adtam neki ezüstkolloidot (3×3 ml). Mindenképpen javult az állapota, láza sincs. A gyerekorvos antibiotikumot irt neki, mivel szerinte az ezüst veszélyes lehet. Valóban rendbe hozhatja az ezüstkolloid? Nem szívesen adnék neki gyógyszert, az orvos hitetlenül nézte, hogy jókedvű és láztalan, pedig a torka nagyon ronda.

A kisfiamnak szénanáthája és tojásallergiája van. Úgy olvastam, hogy az allergián is segít az ezüstkolloid, de nem értem, hogyan?

Előre is köszönöm válaszát, és további jó egészséget kíván:
Enikő

Kedves Enikő!
Az ezüstkolloid, megfelelő mennyiségben adagolva, 10 percen belül a legtöbb vírust, baktériumot és gombát elpusztítja, mert nem tudnak rá rezisztenciát kialakítani a kórokozók. Az enzimatikus anyagcseréjüket gátolja, melynek következtében 6-10 perc alatt elpusztulnak.

A legjobb étkezés előtt bevenni és a szájban 10 percig kell forgatni, zubogtatni, mivel a száj nyálkahártyáján keresztül tud leghamarabb bekerülni a véráramba és eljutni a megfelelő helyre.

Az allergiát általában gombák okozzák, amelyek bárhol megtelepedhetnek, főleg a bélben szeretnek, ha ott nincs elég Acidophilus vagy más barátságos bélbaktérium. Az ezüstkolloid ezekből is pusztít el, ezért étkezés előtt a kúra alatt kell szednie a gyermeknek, a „gyermek”-Protexint.

Nyugodtan adhatja nagyobb dózisban is az ezüst kolloidot, mivel 10 ppm-es töménységben nem toxikus a májnak.

Üdvözlettel:
Weixl-Várhegyi László

Weixl-Várhegyi László tanácsadónk mérnök-radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta, életmód- és táplálkozási tanácsadó- és terapeuta, természetgyógyász, a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének tagja.