Elektroszmog a hálószobában

A kutatások kimutatták, hogy a szervezetnek az alvás közbeni tökéletes méregtelenítéshez lúgos közegre van szüksége, míg a magas térerejű elektromágneses mező savasodást eredményez. Ez különösen igaz a nehézfémek kivezetésére, vagyis eltávolítására a szervezetből.

Öt kezdeti lépés az egészséges alvóhely kialakításához

1. Használjon elemmel működő készülékeket az ágya közelében!
A kutatások szerint a magas térerejű mágneses mezőben történő alvás komoly, hosszan tartó betegségeket okozhat. Többek között számos elektromos óra hoz létre magas térerejű mágneses mezőt.

2. Küszöbölje ki az ágyára ható áramköröket!
A pihentető alvás elengedhetetlen az egészséghez és az erős immunrendszerhez. Az elektromos mezők hatnak a bio-kommunikációs rendszerre, megakadályozva a mély alvást.

3. Szüntesse meg vagy árnyékolja le a rádióhullámokat!
A mobiltelefonok, a vezeték nélküli készülékek interferálnak az emberi szervezet immunrendszerével.

4. Aludjon fémmentes ágyban!
A fémkeret és a fémrugózású ágybetét felerősítheti és megváltoztathatja a föld természetes mágneses mezejét, ami nyugtalan alváshoz vezethet. Használjon természetes anyagokat!

5. Győződjön meg arról, hogy nincs nagy erejű mágneses mező a hálószobájában!
A szerelvények és az épületkábelezés mágneses mezői a falakon áthatolva bejutnak a hálószobába és károsítják a test kommunikációs rendszerét.

(Forrás: Are You Sleeping in a Dangerous, Electrically Polluted Bedroom? Mercola.com, angolból fordította Mészáros Csilla)