Egy szülészorvos gondolatai a vízről

A tiszta víz jelentősége a holisztikus családtervezésben

Az általunk is rendszeresen végzett elektroakupunktúrás és ElektroSomatoGraph-os mérések szerint a fogamzó képességre, illetve a terhesség zavaraival küszködő nők és a terméketlen férfiak kismedencéjére mindenekelőtt a biokémiai folyamatokat irányító bioenergetikai viszonyok hibái (energiahiány és diszharmónia) jellemzők.

Energetikai állapotunkat éjjel a káros földsugárzások, nappal a negatív gondolatok által kiváltott tartós érzelmek befolyásolják döntően. Vannak tényezők, amelyek folyamatosan hatnak a sejtműködésekre – ilyen például az elektroszmog vagy a szöveteket 70-90%-ban alkotó víz. A víz fizikai tulajdonságainak ezek szerint tehát kiemelt jelentőséget kell tulajdonítanunk. Nemcsak a naponta kívánatos 2-3 liternyi elfogyasztott mennyisége és az emberi test ismert, igen magas szövet közötti víztartalma miatt, hanem az újonnan felismert energia- és információáramlásban betöltött döntő fontosságú szerepe miatt is!

A szervetlen ásványi anyagokat tartalmazó víz energetikája és információtartalma messze nem egyezik meg az intracelluláris (sejten belüli) víz biofizikai tulajdonságaival, ezért zavarja a természetes biokommunikációt, azaz az életfolyamatokat irányító információáramlást, csökkenti a sejtek energiaszintjét.

A szervezetnek tiszta, szervetlen ásványi anyagban szegény, pozitív energiájú, zavaró fizikai információktól (rezgésektől) mentes, ép térhálós szerkezetű vízre van igazán szüksége! Fokozottan érvényes ez a megállapítás a fogamzás körüli viszonyokra!

Az áhított egészséges utódért tenni kell!

Ennek az összetett követelményrendszernek tökéletesen csak a reverz ozmózis technikával tisztított, energetizált víz felel meg. Az ilyen víz rendszeres fogyasztása az új biofizikai ismeretek alapján feltételezhetően – direkt vagy indirekt módon – a szervezetben zajló információs, energetikai és materiális jelenségekre egyaránt kifejti jótékony hatását, segít helyreállítani a zavartalan energia- és információcserét a mikro- és makrokörnyezettel. Egyértelmű, hogy nem elegendő csupán az egészséges utód áhítása, hanem aktívan tennünk is kell annak érdekében!

A családtervezésre készülő pár mindkét tagja számára – elsősorban természetesen az új élet befogadására készülő anyai szervezetnek – a testi, lelki, szellemi egyensúlyba kerülés a végcél. Ez az igazi garanciája a leendő csecsemő egészségének és majdani harmonikus életének. Az egyensúly elérésében és megtartásában – mint az eddigiekből kiderül – a tiszta víznek igen fontos feladata van.

A kedvező változások biofizikai diagnosztikus készülékekkel mérhetők is. A tisztított víz szervezetre gyakorolt energetikai hatásának igazolására elektroakupunkturás méréssel különböző minőségű vizek reaktivitását vizsgáltuk. A mennyiségi és minőségi vízfogyasztás vízterekre gyakorolt hatásait ElektroSomatoGraph-os szkenneléssel ellenőriztük. Adataink az elméleti feltételezéseket – a tiszta, energetizált víz pozitív energetikai, hidrosztatikai és ozmotikus következményeit – látszanak alátámasztani.

Az általunk képviselt holisztikus családtervezésnek is ez a megközelítés szolgál alapjául.

A BIO-BÉBI program fontos elemének tekintjük – a VÍZ jelentőségét megismerve –, és már a felkészülési időszakban messzemenően ajánljuk a gyermekvállalásra készülő pároknak a tiszta víz fogyasztására történő átállást!

Dr. Ördög János
szülész-nőgyógyász, HKO szakorvos, integratív orvos

Bio Szerviz XXI. Biofizikai Orvosi Rendelő
Dr. Ördög János szülész-nőgyógyász, HKO szakorvos, integratív orvos
Dr. Ördögné Vecsey Katalin természetgyógyász, addiktológus, holisztikus helper
5100, Jászberény, Szelei út 11.
Rendelés: munkanapokon 8-12 és 15-18
www.bioszerviz.hu
E-mail: bioszerviz@bioszerviz.hu
Tel.: o6-3o/998-1545, o6-3o/962-1612