Gyógyítás rovásszimbólumokkal (1.)

A három új gyógyító jel formai kialakításába, elrendezésébe (szinusz vonalformák üres felületeibe!) sok-sok mérés, tesztelés eredményeként belerajzoltam rovásírásunk „L”, „S”, „G”, később pedig az „N”- jelét.

A fejlesztésben három döntő szempontom volt:
1. rajzolhatóság (bőrre filctollal);
2. egyszerűség;
3. megfelelő hatásosság.

1996-97-től már csak rovásírásjelekből kialakított szimbólumokat alkalmazok segítő-gyógyító, komplex, holisztikus szemléletű gyakorlatomban a diszharmonikus állapotú szervezet energetikai-információs-lelki egyensúlyának, harmóniájának megteremtésére, javítására. Sőt, ősi rovásjeleink energetikai hatásai nemcsak a személyes energiatér (aura, csakrák), hanem a lakóház, lakás, szoba stb. energetikai helyzetének, jellegének javítására is alkalmazhatók – pl. földsugárzások, vízerek, elektroszmog stb. árnyékolására. Bizonyos formarendben elhelyezkedő rovásjeleinknek ugyanis gömbszerűen kiterjedő távhatásuk van! Így jól alkalmazhatók tértisztítás céljából is.

Az általam alkalmazott energetikai-információs eljárást rovás jelmező-módszernek neveztem el. Jelenleg 18-féle információs eljárást használok, közülük ebben a cikksorozatban 7, gyakran alkalmazottat ismertetek.

Az alapjel

AlapjelMintegy 60-70 db meglévő színes (számítógépes szerkesztésű) rovásszimbólumom formai kialakításában találhatók csak formák (rovásjelek önállóan vagy csoportosan kialakítva), de van olyan is, ahol már rövid szavak – pontosabban mantrák – is láthatók a rovásszimbólum szerkezeti kialakításában. Az L, S. N rovásjelekből egy 12 tagú ALAPJEL született. Ennek jelenleg 28-féle változata van.

Ez a jelcsoport tartós használatra alkalmas (órákig, napokig lehet alkalmazni). Kéz, láb stb. reflexzónáira, fájós, problematikus területeire, a bőrre rajzolható színes vagy ultraviola filctollal (ami nem látható). Fotóra rajzolva a hatás még gyorsabb, intenzívebb lehet. (Bővebb irodalom: László Ervin: Kozmikus kapcsolatok című könyve).

Jelkártyák, térharmonizátor

Az alapjel szimbóluma lényegében egy 5×5 cm-es jelkártya, több színben kialakítva. Ragtapasszal rögzíthető szintén a problematikus szerv, terület fölött – vagy megfogható, tenyérben tartható. Ez a közvetlen használat, amikor megérintem, megfogom, ráragasztom a bőrre stb.