Influenza ellen: elsődleges megelőzés

Az ember időnként megbetegszik, megküzd a fertőzésekkel, kórokozókkal vagy sérülésekkel. Ez természetes dolog, ami mindig is hozzá tartozott az életünkhöz. Az emberi test ily módon képes természetes módon regenerálódni, önmagát gyógyítani, illetve aktív módon védekezni.

Amikor valami kibillent bennünket az egyensúlyunkból, valamiféle láthatatlan erők testünk belsejében mégis csak igyekeznek visszaterelni minket a biztos középponthoz. A betegség nem más, mint az egyensúly visszaállításához vezető út.

Bár sok bűnt követünk el saját testünkkel szemben, szervezetünk rendszerint mindig leküzdi a bajt, innen elvesz, oda hozzátesz, valamint igyekszik megőrizni a belső környezet homeosztázisát, azaz a testben levő elektrolitok egyensúlyi állapotát. Szervezetünk tehát bizonyos értelemben egyfajta gép, amely meghatározott feltételek teljesülése mellett működik. Nagyon okosan működik, ezért előfordulhat, hogy nem is törődünk vele, hiszen meg vagyunk győződve arról, hogy „majd úgyis megoldja a gondokat”.

Vissza a belső egyensúlyhoz: máj vagy vese?

A betegség gyakorlatilag mindig a test egyensúlyába, fiziológiai erejébe vagy természetes energetikai tartalékaiba való beavatkozás. Az egyensúlyi állapot visszaszerzésének minden alkalommal megvan a maga ára, a betegségek esetében mindezért a saját energiánkkal fizetünk meg. Testünk több energetikai forrás közül választhat, és ezek némelyike megújítható, más források viszont nem.

Szervezetünk normális körülmények között a májból szerzi a test gyógyulásához szükséges energiát. A glikogén készleteket egyfajta hajtóanyagként hasznosítjuk a test teljesítőképességének növeléséhez. Ha a májműködés valamilyen okból meggyengült, testünknek „mélyebben kell a zsebébe nyúlnia”, és a rejtett veseenergiát felhasználva, be kell avatkoznia az ásványi anyagok metabolizmusába. Ezért érdemesebb folyamatosan felhalmozni a megújítható energiát a májban, hogy ne kelljen elvenni a vesékben található, megújíthatatlan energiakészletekből.

A betegségekkel szembeni harc során azonban jobb és megfelelőbb stratégia, ha a védelmi energiánkat erősítjük. Ez a vej csinek (wej chi) nevezett, közvetlenül a bőrünk alatt áramló energia egyfajta energetikai pajzsot képez a testünk körül, védelmezve minket a külső világ támadásaitól. Éjszaka ez a védelmi energia mélyebbre vándorol a testünkben (ezzel függ össze, hogy az ágyban betakarózunk), majd reggel 5 és 7 óra között ébredezik. Ezért ez a legmegfelelőbb ideje a reggeli felkelésnek is.

Tippek a védelmi energia megerősítésére

A védelmi energia megerősítésére kiválóan alkalmazható az Energy cég 16-féle gyógynövényt koncentrátum formájában tartalmazó bioinformációs készítménye, a VIRONAL, amelynek jang erősítő hatása van, és támogatja az immunrendszer működését.
Elég, ha 5-7 cseppet cseppentünk belőle a nyelvünkre, még az ágyban.

Ha ön szeretné megerősíteni a védelmi energiáját, használja a VIRONAL-t elsődleges megelőzésre akkor is, ha egyébként jól érzi magát.

De ha mégiscsak bujkálni kezd önben valami, alkalmazzon megelőzésképpen egy másik kiváló készítményt, a GREPOFIT-ot is. A grépfrútmag, Echinacea, szudáni hibiszkusz és orvosi zsálya kivonatát tartalmazó bioinformációs készítmény, a GREPOFIT megnöveli szervezete aktív energiáit, és segít rendet tenni.

Normális körülmények között azt javasolnánk, hogy a VIRONAL-t akkor szedje, ha „nem érzi jól magát”, a GREPOFIT-ot pedig akkor, amikor már „rosszul érzi magát”, ám az idei influenzaszezon különlegesnek minősül, ezért nem árt előre felkészülni, és semmiképpen sem szabad lebecsülni a megelőzés jelentőségét.

Szedje a VIRONAL-t minden reggel, és vegye be hozzá a GREPOFIT-ot, ha fáradtnak érzi magát. Ha pedig a vírusok mégiscsak megtalálják a kiskaput, kezdje el szedni a DRAGS IMUN-t is. Ez a Croton lechleri amazóniai fából származó, tiszta kaucsuktejet tartalmazó, bioinformációs készítmény, amelynek alapanyagát az őslakos indiánok Sangre de drago („sárkányvér”) névvel illettek. A DRAGS IMUN vírus- és baktériumellenes hatásaira egészen biztosan szüksége lehet.

Általános védelemre, a fertőzés megelőzésére kiválóan alkalmas még a SPIRON spray, amely 11-féle illóolajat és bioinformációkat tartalmaz, kiváló nyugtató, fertőtlenítő és légfrissítő hatása miatt közkedvelt.

További információ és ingyenes orvosi tanácsadás az Energy honlapján.

(x)