Hatásos, egyedülálló probiotikum

Ma már elkerülhető a hasmenés antibiotikum szedése alatt, illetve után! Az Acidophilus PearlsTM probiotikum szabadalmaztatott True Delivery Technológiával ott fejti ki hatását, ahol valóban kell!

Az antibiotikumot szedők között 5-30%-ban fordul elő hasmenés az antibiotikum szedése alatt, illetve a befejezést követő 2 hónapon belül. Gyerekeknél ez még gyakoribb, 11-40%. A hasmenésről dr. Sebő Zsuzsanna gyermekorvost kérdeztük, aki rendelői tapasztalatait osztotta meg velünk.Dr. Sebő Zsuzsanna

– Gyakran előfordul a praxisában, hogy hasmenésre panaszkodnak az antibiotikum kúrában részesülők?

– Az az igazság, hogy nem vagyok híve az antibiotikumnak, így nagyon ritkán alkalmazom, de néha elkerülhetetlen. Az antibiotikum manapság számomra már elképzelhetetlen probiotikum nélkül. A kérdésre visszatérve: igen gyakori a hasmenéses panasz antibiotikumos kúra alatt. Ráadásul a hasmenés nemcsak kellemetlen, hanem veszélyes is, hiszen nemcsak a víz, de a hasznos elektrolitok, mint például nátrium, kálium, klór is távozik az anyagcsere-termékekkel együtt.

Számos probiotikummal találkozhatunk, hatásuk azonban csak akkor érvényesülhet, ha a gyomorsavval szemben ellenállóak, hiszen kizárólag a vastagbélben tudják kifejteni jótékony hatásukat. Az emésztőrendszeren áthaladva a gyomorsavas közegben a probiotikumban lévő mikroflóra életképessége csökken, így előfordulhat, hogy a várt eredmény elmarad.

Acidophilus_PealrsNekem személy szerint nagyon jó tapasztalataim vannak egy újfajta probiotikummal, mely egyedülálló védőrétege folytán ellenáll a gyomorsavnak. Ezt a speciális védőrétegű, szabadalmaztatott True Delivery Technológiával készült probiotikumot, az Acidophilus Pearls-t alkalmazva, pácienseimnél megdöbbentő volt az eredmény.

– Az antibiotikumot szedőknek hány százaléka tudta elkerülni a hasmenést?

– Szinte valamennyi antibiotikumot szedőnél elmaradt a hasmenés, és másfajta emésztési problémákra sem panaszkodtak.
A Pearls probiotikum napi adagja 1×1 kapszula. A javasolt kúra időtartama: az antibiotikum szedése alatt és után 2 hétig.

(x)