Humát, a sokoldalú segítőtárs

Praxisomban főleg aromaterápiával és masszázzsal foglalkozom. Az aromaterápiás masszázsok alkalmával az én testem is magába szívja az illóolajokat. Alaposan mérlegelem az egyes olajok kiválasztását, odafigyelek a készítmények adagolására, és megfelelően hosszú szünetet tartok két vendég kezelése között. Ennek ellenére néha bizony bajban vagyok.

Olykor ugyanis megesik, hogy a szervezetembe több hatóanyag kerül, mint amennyit a testem képes elviselni. Ennek egyik tünete a hihetetlen fáradtság, valamint a fejfájás. Ilyenkor több folyadékot fogyasztok, hogy a nem kívánatos anyagokat „kiúsztassam” a szervezetemből. Munka közben rengeteg vizet iszom.

Avégett, hogy a testem gyorsabban reagáljon, elkezdtem használni a CYTOSAN-t. És valóban, úgy érzem, hogy már nem vagyok annyira kimerült, rosszkedvű, fáradt és megfázásra hajlamos. Ugyanakkor meglepett, hogy sokkal jobban alszom, és az álmaim is nyugodtabbak.

Jólesik a kényeztetésCsaládom egyik tagja építési vállalkozó. Rendkívül poros környezetben mozog, sokat dolgozik építőipari vegyszerekkel, és gyakran előfordul, hogy a csupasz kezét használja munka közben. Szervezete nap mint nap óriási adagban kapja a nem kívánatos, káros anyagokat. Ráadásul van egy rossz szokása is, dohányzik. Életmódja sem nevezhető a legegészségesebbnek: állandó rohanásban, stresszben él, nem figyel oda a megfelelő táplálkozásra és a pihenésre. Mindez sajnos az emésztésén is megmutatkozott.Neki a CYTOSAN INOVUM segített. Panaszai enyhültek, csillapodott a reggeli köhögése is, ám világossá tettem számára, hogy a CYTOSAN nem csodabogyó, amely képes egy csapásra meggyógyítani a helytelen életmód következményeit. Viszont ha legalább annyit sikerül elérni vele, hogy az illető elgondolkodik, miként kellene bánnia a saját testével, akkor már nagyon boldog leszek.

A CYTOSAN remekül felhasználható még a különböző fertőzések kezelésekor. Amikor a gyerekek megfáztak, előfordult, hogy a VIRONAL önmagában már kevés volt. Éjszaka felkeltek a saját köhögésükre, és a nátha miatt nem kaptak levegőt. A CYTOSAN segített elbánni a huruttal, a váladékkal, jobban aludtak, gyorsabban regenerálódtak, és lerövidült a kényszerűségből ágyban töltött idő is.

Bélfertőzésnél a DRAGS IMUN-nal együtt adom nekik a CYTOSAN-t, de fontos, hogy a két készítmény alkalmazása között legalább egy órának el kell telnie. A CYTOSAN önmagában használva jótékonyan hat a bélproblémákra, hasfájásra, például romlott étel fogyasztása után, vagy akár másnaposság esetén.

Emellett a fájó területet rendszerint bekenem a megfelelő Pentagram® krémmel vagy CYTOSAN FOMENTUM GÉL-lel. Ez utóbbit édesanyám is nagyon dicséri. Őt reumás ízületi gyulladás kínozza, és főleg a kezének kisebb ízületei fájnak.

Věra Pospíšilová
Liberec

További információ az Energy cég honlapján és az Energy menüpontunkban. Ugyanott ingyenes természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)