Természetes méregtelenítés az egész családnak

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a méregtelenítő, tisztító kúrák különböző változatai, amelyek a speciális étrendet és a több napos koplalást is alternatívaként kínálják. Ezek a média által is reklámozott eljárások nem ajánlottak egységesen mindenkinek, minden életkorban, hiszen a szervezetünk különbözőképpen működik, és más az életmódunk.

A felnőtteknél is fontos figyelembe venni az egyéni sajátosságokat, a gyermekeknél, pedig ez még fokozottabb odafigyelést igényel. Egy gyermek testének a tápanyagok folyamatos feldolgozására van szüksége, hogy úgy nőjön és fejlődjön, ahogyan kell, de egy korlátozó diéta megzavarhatja ezt a folyamatot. Egyébként lehetséges a gyermek szervezetének méregtelenítése is, csak a megfelelő módszert kell alkalmazni.

Párolva jobb!

Létezik olyan módszer, amely magában hordozza a méregtelenítés összes előnyét, és biztonságos a gyermekek számára is. Ez a megoldás a gyermek egészségtelen táplálkozásának megváltoztatásából áll. Lehetséges ugyanis úgy méregteleníteni a gyermekeink, családtagjaink és saját magunk szervezetét, hogy eltávolítjuk az étrendből az egészségtelen ételeket, és egészségesebb, természetes alternatívákkal helyettesítjük őket. Sültek helyett párolt húsok, halak, édességek helyett friss gyümölcsök, zöldségek, cukrozott üdítők helyett tiszta víz. Jó minőségű tiszta víz, 2-3 liter naponta!

Mit tehetünk még? Jót tesz a mozgás, lehetőleg friss levegőn. Együtt sétálhat, kocoghat az egész család egy közeli parkban. Ennek hatására gyorsul az anyagcsere, és így felgyorsul az anyagcsere végtermékek kiválasztása is.

Nagyon fontos a pihentető alvás. A máj az egyetlen szervünk, amely csak fekvés közben tud jól regenerálódni, ezért az elegendő alvás nagyon jó hatással van rá.

A legegyszerűbb, ugyanakkor a legkomplexebb megoldás az iridoid tartalmú bioaktív ital fogyasztása. Egyre többek számára ismert, hogy a noni teljes értékű táplálék. Méregtelenítő, lúgosító hatása révén segít a szervezetünk egyensúlyát megtartani, ill. visszaállítani. A lehető legegyszerűbb, amit tehetünk, hogy reggel és este iszunk belőle, és ezzel máris tettünk egy nagy lépést az egészségünk érdekében!

A noni bioaktív italok fogyasztása folyamatosan biztosítja a szervezetünk biztonságos és egészséges méregtelenítését, ami az egész család számára a legjobb és legkényelmesebb megoldás.

Bálintné Pásztor Júlia
életmód tanácsadó
Tel.: 06-20-310-35-63
E-mail: julikajoska@gmail.com
Web: morinda.com/991152