Illatok, krémek, altatódalok az óvodában

Lezárult az Egészséges gyermek projekt első része az Alsószerdahelyen működő óvodánkban. A VIRONAL segítségével épségben, egészségben játszottunk a gyerekekkel a hóban, csúszkáltunk a jégen, hokiütőkkel a kezünkben, etettük a madarakat, sétálgattunk az erdész bácsival a hóval borított természetben. Ezután a gyerekek illatos, nyugodt környezetben pihenhettek.

A friss levegőn töltött idő után a gyerekek alig várták, hogy bebújhassanak a finom, meleg takarók alá. A délutáni pihenő előtt rendszeresen fújtunk egy kis SPIRON-t a levegőbe, esetleg csepegtettünk az aromalámpába néhány cseppet abból a levendulaolajból, amit még nyáron a gyerekekkel együtt készítettünk.

A kiscsoportos gyerekek szinte soha nem hiányoznak az óvodából. Meggyőződésem: ez elsősorban annak köszönhető, hogy a kiscsoportban a délutáni alvás előtt az aromaterápián kívül a DROSERIN krémet is rendszeresen használjuk. A gyerekek a kis ágyukon fekve nagyon várják, hogy a krémmel finoman végigsimogassuk az arcocskájukat és az orrukat. Olykor arra is megkérnek minket, hogy a láthatatlan bibijeiket is kenjük be a kedvenc krémjükkel. Ezt az illatos spironos-droserines szertartást altató népdalok éneklésével szoktuk kiegészíteni, mert azok természetes módon nyugtatják meg a törékeny gyermeki szervezetet. Népdalos múltamnak köszönhetően van miből válogatnunk.

Kimondhatatlanul örülök, hogy az ENERGY megbízható és sokat bizonyított készítményeinek segítségével olyan nyugodt atmoszférát teremthetünk a csoportban, amely harmonizálja a picik idegrendszerét és támogatja immunrendszerük működését.

Jana Kudlácová
Szlovákia

További információ az Energy menüpontunkban és az Energy cég honlapján. Ugyanott ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)