Hirdetés

 

Hirdetés

 

Illatok, krémek, altatódalok az óvodában

Szinte nem voltak betegek

Lezárult az Egészséges gyermek projekt első része az Alsószerdahelyen működő óvodánkban. A VIRONAL segítségével épségben, egészségben játszottunk a gyerekekkel a hóban, csúszkáltunk a jégen, hokiütőkkel a kezünkben, etettük a madarakat, sétálgattunk az erdész bácsival a hóval borított természetben. Ezután a gyerekek illatos, nyugodt környezetben pihenhettek.

A friss levegőn töltött idő után a gyerekek alig várták, hogy bebújhassanak a finom, meleg takarók alá. A délutáni pihenő előtt rendszeresen fújtunk egy kis SPIRON-t a levegőbe, esetleg csepegtettünk az aromalámpába néhány cseppet abból a levendulaolajból, amit még nyáron a gyerekekkel együtt készítettünk.

A kiscsoportos gyerekek szinte soha nem hiányoznak az óvodából. Meggyőződésem: ez elsősorban annak köszönhető, hogy a kiscsoportban a délutáni alvás előtt az aromaterápián kívül a DROSERIN krémet is rendszeresen használjuk. A gyerekek a kis ágyukon fekve nagyon várják, hogy a krémmel finoman végigsimogassuk az arcocskájukat és az orrukat. Olykor arra is megkérnek minket, hogy a láthatatlan bibijeiket is kenjük be a kedvenc krémjükkel. Ezt az illatos spironos-droserines szertartást altató népdalok éneklésével szoktuk kiegészíteni, mert azok természetes módon nyugtatják meg a törékeny gyermeki szervezetet. Népdalos múltamnak köszönhetően van miből válogatnunk.

Kimondhatatlanul örülök, hogy az ENERGY megbízható és sokat bizonyított készítményeinek segítségével olyan nyugodt atmoszférát teremthetünk a csoportban, amely harmonizálja a picik idegrendszerét és támogatja immunrendszerük működését.

Jana Kudlácová
Szlovákia

További információ az Energy menüpontunkban és az Energy cég honlapján. Ugyanott ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)

 

Hirdetés

 

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Hirdetés

 

Videó ajánlatunk

Zöld élelmiszerek szerepe a fogyókúrában

Hirdetés

 

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Eseménynaptár (ma és holnap)

Az eseménynaptár üres.

Találkozzunk a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés