CISTUS és VIRONAL, a tökéletes páros

Köhögés, nátha, fájó torok, kialvatlanság – ez az őszi, téli esték és éjszakák sokak által ismert realitása. A hirtelen jött lehűlés miatt biztosan sokan szenvednek ezektől a tünetektől, de nem mindenki tud ágyban maradni, vagy éppen nem szeretne gyógyszereket szedni. A megoldás a CISTUS és a VIRONAL párosa lehet, amelyek tökéletesen kiegészítik egymást.

Az ENERGY termékei között több olyan készítményt is találunk, amely hasonló esetekben hathatós segítséget nyújt. Ilyenek: a GREPOFIT termékcsalád, valamint főleg a VIRONAL meg a CISTUS INCANUS. A hagyományos kínai orvoslás (hko) szerint a testünket védelmi energiaburok veszi körül, amely egyfajta lökhárítóként működik, igyekszik elhárítani minden kívülről érkező támadást. Csakhogy ez a védőburok viszonylag könnyen megsérül.

Itt a szezonja, ideje védekezni!

A test védelmi energiáját leghatékonyabban a VIRONAL tudja megújítani, azaz képes olyannyira megerősíteni a szervezetünket, hogy az ellent tudjon állni a külső környezetből érkező támadásoknak. De mi a helyzet, ha a VIRONAL sem segít?

Akkor másfajta megközelítésre van szükség. Meg kell gyengítenünk és elpusztítanunk a kórokozókat. Ez pedig a CISTUS INCANUS terepe. A készítmény nemcsak influenza vagy herpesz esetén hatékony, hanem például szájpenészben is, és hatékonyan együttműködik az antibiotikumokkal vagy más, az orvos által rendelt gyógyszerekkel. A bodorrózsa felettébb hatékony illóolajokat is tartalmaz. Az utóbbiak gátat szabnak a legkülönbözőbb fertőzések nemkívánatos hatásainak az emberi szervezetben.

Hogyan alkalmazzuk a készítményeket?

A VIRONAL javasolt, betegségmegelőző célú adagolása: naponta 2×1 csepp/10 testsúlykilogramm. Betegség esetén a legakutabb szakaszban: 5×1 csepp/10 testsúlykilogramm, majd 2 nap elteltével csökkentsük az adagot napi 3×1 csepp/10 testsúlykilogrammra, egészen a gyógyulásig.

A CISTUS INCANUS adagolása felnőtteknél: napi 2-3×5 csepp. A CISTUS hatékonysága valóban egyedülálló. Gyakran visszatérő fertőzésekben is nagy hasznunkra lesz, és nemcsak felső légúti fertőzéseknél, hanem gyakorlatilag bármilyennél. Pl. idősebb emberek esetében krónikus húgyúti fertőzésekben, ismétlődő tüdőgyulladásokban vagy akár fertőzéses eredetű hasmenésben – egyszerűen bárhol segít, ahol a fertőzés „felüti a fejét”.

A CISTUS INCANUS és a VIRONAL remekül kiegészítik egymást, és gondoskodnak róla, hogy a beteg a kezelés után is kifogástalan állapotban legyen.

Dr. Alexandra Vosátková

További információ az Energy menüpontunkban és az Energy cég honlapján. Ugyanott ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)