A természet gyógyít

Korábban sokszor meggyűlt a bajom a felső légúti problémákkal. A munkahelyemen az állandó, tartós huzat miatt szüntelenül fájt a fejem, és mindig be volt dugulva az orrom, fájt a torkom. Mivel nem szeretek betegen otthon maradni, igyekeztem, hogy természetes úton kezeljem a problémáimat. Teával, fokhagymával, vöröshagymával, szilvapálinkával.

Később még fülem is megfájdult. Kipróbáltam több praktikát, de egyik sem volt hatékony, sőt, már az antibiotikumok sem segítettek. Ekkor az egyik barátnőm megemlítette nekem a VIRONAL-t, amit a családja már régóta használ.

Enyhülnek majd a panaszok

Bebizonyosodott, hogy a barátnőm tanácsa aranyat ért! Vettem magamnak a VIRONAL mellé egy GREPOFIT SPRAY-t is, és a problémáim kezdtek elmúlni, a közérzetem sokkal jobb lett.

Édesanyámnak is – aki már elmúlt 80 éves – vettem egy VIRONAL-t. Azóta szűnnek az elalvási panaszai, és lelkileg, szellemileg is sokkal frissebb. Már én is ezt a készítményt ajánlom az ismerőseimnek, hiszen mindenkinek segít!

Azóta kipróbáltam már a GYNEX-et, a RENOL-t és a természetes szappanokat is. Megtapasztalhattam az ENERGY készítmények hatékonyságát. Ahol a természet gyógyít!

Magda Váchová
Zlín

További információ az Energy menüpontunkban és az Energy cég honlapján. Ugyanott ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)