Hirdetés

 

Hirdetés

 

A természet gyógyít

Korábban sokszor meggyűlt a bajom a felső légúti problémákkal. A munkahelyemen az állandó, tartós huzat miatt szüntelenül fájt a fejem, és mindig be volt dugulva az orrom, fájt a torkom. Mivel nem szeretek betegen otthon maradni, igyekeztem, hogy természetes úton kezeljem a problémáimat. Teával, fokhagymával, vöröshagymával, szilvapálinkával.

Később még fülem is megfájdult. Kipróbáltam több praktikát, de egyik sem volt hatékony, sőt, már az antibiotikumok sem segítettek. Ekkor az egyik barátnőm megemlítette nekem a VIRONAL-t, amit a családja már régóta használ.

Enyhülnek majd a panaszok

Bebizonyosodott, hogy a barátnőm tanácsa aranyat ért! Vettem magamnak a VIRONAL mellé egy GREPOFIT SPRAY-t is, és a problémáim kezdtek elmúlni, a közérzetem sokkal jobb lett.

Édesanyámnak is – aki már elmúlt 80 éves – vettem egy VIRONAL-t. Azóta szűnnek az elalvási panaszai, és lelkileg, szellemileg is sokkal frissebb. Már én is ezt a készítményt ajánlom az ismerőseimnek, hiszen mindenkinek segít!

Azóta kipróbáltam már a GYNEX-et, a RENOL-t és a természetes szappanokat is. Megtapasztalhattam az ENERGY készítmények hatékonyságát. Ahol a természet gyógyít!

Magda Váchová
Zlín

További információ az Energy menüpontunkban és az Energy cég honlapján. Ugyanott ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)

Hirdetés

 

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Hirdetés

 

Videó ajánlatunk

Zöld élelmiszerek szerepe a fogyókúrában

Hirdetés

 

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Eseménynaptár (ma és holnap)

Az eseménynaptár üres.

Találkozzunk a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés