Már csak emlékszem a lábizomgörcsökre

Az utóbbi években egyre gyakrabban görcsölt a lábam. Jó néhány vizsgálaton átestem, először érrendszerin, majd neurológiain, de az orvosok mindent rendben találtak. Az állapotom néhány hónap elteltével jelentősen javult, miután elkezdtem a KOROLEN cseppek és a RUTICELIT krém együttes használatát, és talán nagy szerepe volt a FYTOMINERAL-nak is.

A barátnőm a minap egy apró dobozban rejlő ajándékkal lepett meg: a RUTICELIT krémmel. Azt írták róla, hogy támogatja az izmok oxigénellátását, de talán még ennél is fontosabb, hogy segít elvezetni a görcsöket kiváltó salakanyagokat.

Már nagyon szkeptikus voltam, de a krémet ajándékba kaptam, és a barátnőmnek nem akartam csalódást okozni. Kíváncsi nő lévén, kutatni kezdtem a neten. Kinyomoztam, hogy a RUTICELIT krémhez kivallóan illik a KOROLEN gyógynövény-koncentrátum, amely többek között segít megtisztítani a szervezetet a káros anyagoktól, beleértve a görcsöket okozó salakanyagokat is, így elkezdtem a KOROLEN cseppek és a RUTICELIT krém együttes használatát.

Az állapotom néhány hónap elteltével jelentősen javult, amiben talán az általam fogyasztott harmadik készítményneknek, az ásványi anyagokat és nyomelemeket kolloid formában tartalmazó FYTOMINERAL-nak is nagy szerepe volt.

Monika Stanková
Plzeň

További információ az Energy menüpontunkban és az Energy cég honlapján. Ugyanott ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)