Hasfájás és ekcéma kisgyereknél

Személyes tanácsadás után mindig azt kérem, hogy e-mailben jelezzenek vissza a változásokról. Egy soproni anyuka is így tett, aki korábban az egyik kisfiát hozta el hozzám. Így írt a tapasztaltakról: „Egy hete kezdtük a teljes változtatást, amit mondtál (azaz Vironal, 2×1 csepp és Cytovital a gyerek fürdővizébe), és már a régi ekcémás folt nyomai is eltűntek a kis testéről! Fantasztikus! Ja, és azóta nem fáj a gyomra evés közben, sőt többet és jóízűen eszik. Végre! Szívből köszönöm Neked!”

Engem is felvillanyozott ez a gyors és jelentős javulás, ezért megkértem az anyukát, írja le részletesen a gyermek korábbi problémáit, hogy más szülőknek is segítsünk a tapasztalattal. Az anyuka készséggel leírta a gyerekkel végigjárt kálváriáját, így a történet most Önökhöz is eljut.

Szegfűszeg, fokhagyma, kevesebb tej

Mennyit számítanak a fűszerek...„Azzal fordultunk Hozzátok, hogy a gyerek tavaly nyáron hirtelen megnyúlt, ezért gerincferdülése lett, és elkezdett nem enni. Nagyon vékonyka lett! Pesten egy biorezonanciás mérésen azt mondták, hogy azért ilyen vékony, mert májmételye van, és parazitairtót javasoltak. Hát mi ebbe nem nyugodtunk bele! Aztán tavaly elkezdte az iskolát, és a karácsonyi szünetet követően szinte minden hetet úgy kezdtünk, hogy komoly hasfájással ment iskolába. Ez addig fokozódott, hogy itthon is szinte minden evés közben, pár falat után elkezdte fájlalni a hasát.

Parazitairtó helyett szegfűszeges teát és fokhagymát adtunk neki. És elhagytuk, pontosabban csökkentettük a megszokott napi tejfogyasztást heti 2 alkalomra. Az Energytől korábban a suli okozta stresszre kapott reggel 3 csepp Korolent, este 4 csepp Gynexet. 3 hét után 1 hét szünet, majd reggel 3 csepp Korolen, délben (iskolai 1/2 l-es üvegben) 3 csepp Korolen és 3 csepp Gynex együtt, és este 3 csepp Gynex 1x-es hígításban.

Időközben az evés közbeni hasfájás fokozódott, ezért fordultunk Hozzád. Egyúttal megemlítettük a pár éve elhúzódó ekcémás tüneteket is. Mivel már krémek és orvosok sokaságát próbáltuk ki eredménytelenül, úgy gondoltam, hogy lelki és belső eredetűek ezek a tünetek. Nagyon szenvedett tőlük szegénykém! Csak hogy tudd, min segítettél: 2 éve még az óvodából is kitiltotta az oviorvos, mert azt hitte (!) orvos létére, hogy rühes a gyerekem! Olyan csúnya volt mindkét könyöke, térdhajlata és az egész combja, lábszára, mert folyton vakarnia kellett. Nemcsak testileg szenvedett, hanem lelkileg is a megaláztatástól!

A recept: Vironal és Cytovital a fürdővízbe

Az a jó öreg fokhagyma...Hála Neked, ez már a múlt! Tanuljon belőle minden anyuka! Amit Te javasoltál mindezekre, és amik 1 rövid hét alatt óriási változást hoztak: Vironal reggel és délben 1-1 csepp, evés után, este a fürdővizébe 4 cm Cytovital krém. Eredmény: az ekcémás foltok – a régiek nyoma is – szinte teljesen elmúltak, az érdes bőrfelület kezd újra sima lenni, és a fő, hogy nem viszket!

Korábban tiltott volt számára a fürdés, most pedig pancsolhat kedve szerint. Sokkal jobb étvággyal és jobb kedvvel eszik, kevesebbet fáj a hasa. Ha mégis, akkor fogja a halántékát, ahogy tanítottad neki.

Köszönjük!”

Ajánlom szeretettel ezt a tapasztalatot minden felelősségteljes szülő, óvónő és pedagógus figyelmébe.

Takács Mária
Energy tanácsadó, Zalaegerszeg

További információ az Energy cég honlapján és az Energy menüpontunkban. Ugyanott ingyenes természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)