Égés, kartörés, félelem – a varázslatos ARTRIN

Természetgyógyászként és ENERGY tanácsadóként dolgozom, így a termékekkel kapcsolatban bőségesen kapok pozitív visszajelzéseket. Vendégeim gyakran „varázslatosnak” nevezik az ARTRIN-t, szinte ódákat zengnek róla. Tudom, hogy remek készítmény, naponta használom a praxisomban, de csupán a mai saját fájdalmas tapasztalatom bírt rá dicsérő soraim megírására.

Kerámialapos tűzhelyemen éppen tésztát főztem, amikor a durvaszemcsés himalájai só vízbe őrlése közben egy szem só a kerámialapra esett. Soha nem szoktam ilyet tenni (mindig konyharuhát veszek a kezembe), de akkor valahogy spontán módon, a kezemmel akartam lesöpörni a sódarabkát. Igen ám, de a tenyerem egy része odaragadt a főzőlaphoz, amelyen korábban a SMILAX teámat (kiváló a veseműködés támogatására) melegítettem, mert reggel nem bírtam meginni az egészet.

Elmúlt a fájdalom

Azonnal a fürdőszobába szaladtam, mert a kád szélén tartom a profi kiszerelésű ARTRIN-omat. Miután bekentem a kezem, a fájdalom azonnal megszűnt, de pár pillanat múlva már sírni lett volna kedvem. Újra bekentem a sebet. Megfordult a fejemben, hogy nem leszek képes tovább dolgozni (ráadásul aznapra nagytakarítást terveztem).

Elkezdtem felszeletelni a zöldséget, igyekeztem a főzésre koncentrálni, és láss csodát, a fájdalom egyszer csak enyhülni kezdett. Ismét bekentem a tenyerem. A fájdalomnak egy óra elteltével már nyoma sem maradt, én pedig gyakorlatilag mindent el tudtam végezni, amit akartam. Még a takarítást is.

Dél és este 8 között kb. hatszor kentem be a kezem. Egyszer kókuszolajjal is, mert a bőröm kezdett kiszáradni. Valószínűleg a DERMATON vagy a CARALOTION is megfelelt volna erre a célra, de a kókuszolaj a kezem ügyében volt a konyhában.

Most azt figyelem, hogy a sebem felhólyagosodik-e. Úgy láttam, hogy hólyagnak egyelőre nyoma sincs, bár elméletileg keletkeznie kellene. A férjem kijelentette: fura lenne, ha nem hólyagosodna fel. A fiam pedig azt mondta: „Biztos, hogy lesz egy hólyagod.” Meglátjuk, kinek lesz igaza.

Néhány eset a praxisomból

Egyik vendégem felkartöréssel jött hozzám. Könnyített gipszet kapott, és miután a karját egy hétig ARTRIN-nal kenegette és bevett napi 5 kapszula SKELETIN-t, az orvos közölte vele, hogy a keze csodával határos módon, tökéletesen meggyógyult.

A négyéves kislány mindentől félt, nagyon kicsi volt az önbizalma. Eszembe jutott, ahogy B. Haltmar doktor úr megmutatta nekünk a Supertronic szemináriumon, miként kenegessük ARTRIN-nal a vese energiapályáját a boka belső oldalától a kulcscsontig. A kislány anyukája minden este elvégezte ezt a műveletet, amihez kiegészítésként a vesék fölötti terület melegítését is javasoltam. A gondterhelt, félénk kis emberkéből mára ismét elégedett, mosolygós, élénk és nagyon fogékony kislány lett.

A 18 éves fiatalemberre ránehezedett egy autó súlya – valószínűleg autószerelés közben, erre már nem is nagyon emlékszem. De arra a lelkesedésre igen, amit az édesanyja mutatott a kezelés utáni első találkozásunk alkalmával: „Az ARTRIN egyszerűen szuper, a fiamnak még a levegővétel is fájt. Nem akart orvoshoz menni, így ARTRIN-nal kenegettem a mellkasát, a hátát és a lábát. Reggel ezt újra megtettem, és mehetett is az iskolába.”

Dana Švestková
Tasov

További információ az Energy menüpontunkban és az Energy cég honlapján. Ugyanott ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.
(x)