A férjem térde meggyógyult

A férjem amolyan „természetközeli” ember. Az ő életében nem léteznek betegségek, nincsenek gyógyszerek. Egyszerűen elhatározza, hogy egészséges, és ezzel már meg is tett mindent. Több mint 20 éve, hogy baleset érte a munkahelyén, és megsérült a térde. 3-4 hétig járkált a sérült térdével, míg végül úgy döntött, hogy mégiscsak orvoshoz fordul.

Kiderült, hogy eltört két csigolyája, úgyhogy a doktor azonnal mentőt hívott hozzá.

Azóta időnként fájt a térde, de ő „természetesen” nem vett róla tudomást. Néhány év elteltével azonban már olyan fájdalmai voltak, hogy elment az ortopédiára. Az orvos azt javasolta, hogy egy műtéti eljárással „belenéznének” a térdébe, de azt nem tudja garantálni, hogy a párom térde a műtét után olyan lesz, mint a baleset előtt.

Segített a Skeletin

A férjem ekkor úgy döntött: nem akar kockáztatni, hiszen még az orvosok sem tudják, hogy mi történik a műtét után. Úgyhogy tovább tűrt és szenvedett. Ezért felmerült bennem, most már talán hajlandó lesz arra, hogy kipróbálja a SKELETIN-t. Miután belegyezett (addig nem mertem megvenni a készítményt, mert kidobott pénz lett volna), beszereztem 3 doboz SKELETIN-t.

Az előírt egyhetes szüneteket figyelembe véve a férjem 4 hónapon át szedte a készítményt – és lássanak csodát, segített! Problémái a fájdalommal együtt megszűntek. Szuper volt! Ráadásul soha többé nem nevetett ki, amikor az általam használt ENERGY készítmények hatásairól meséltem neki.

Azóta, ha nagy ritkán elkezd fájni a térde, veszek neki egy doboz SKELETIN-t, és néhány évig megint nyugalom van otthon. Már hisz a készítmények erejében, sőt azóta már a RENOL-t is hajlandó volt kipróbálni, ami egyébként szintén jótékonyan hat a mozgásszervi panaszokra. Olykor-olykor még azt is megengedi, hogy bekenjem egy kis ARTRIN krémmel a sajgó térdét.

Vlasta Pelánová
Jihlava

További információ az Energy menüpontunkban és az Energy cég honlapján. Ugyanott ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.
(x)