Biorezonancia – újabb sikertörténetek

A biorezonanciás készülékkel végzett állapotfelmérések egyre pontosabbak, és mind többen megtapasztalják a kezelések közérzetjavító, fájdalomcsillapító hatását, ennek a szelíd gyógymódnak a működését. Idézünk két újabb beszámolóból. Az egyik beteg több mint egy évtizede tartó irritábilis bél szindrómától (IBS) szabadult meg, a másik pedig végre megismerhette több mint 40 éve tartó, változatos betegségeinek közös kiváltó okát.

„Egy baktériumfertőzés következtében 12 évvel ezelőtt, teljes gasztroenterológiai kivizsgálás után refluxot és irritábilis bél szindrómát (IBS) diagnosztizáltak nálam. Ez utóbbi kamaszkorom óta fennáll, de a reflux is korábbi eredetű.

Végre rendben van az emésztésem

Az évek során mindez nagymértékben befolyásolta mindennapjaimat, általános közérzetemet. A sok próbálkozás – hagyományos gyógyszerekkel, természetgyógyász szerekkel – csak átmeneti eredményeket hozott.

2011 nyarán 4 biorezonanciás kezelést kaptam a Sensitiv Imago készülékkel. A várva várt változás, úgy érzem, végre bekövetkezett: már 4 hónapja nem fáj a gyomrom, az emésztésem rendben.

Nagy örömömre szolgál, hogy az elért eredmény tartósnak bizonyult. Köszönöm!”

Cs. K.
Budapest

Megtalálták eddigi betegségeim kiváltó okát

A látvány is megfogja az embert„Olvastam a Sensitiv Imago készülékről. Azért mentem el a készülék kipróbálására, mert gyermekkorom óta bizonytalan eredetű, változatos betegségeim egész sorát kellett végigéljem. Felnőtt koromig számtalanszor kezeltek mandula-, majd annak eltávolítása után torokgyulladással, tüdőgyulladással, középfülgyulladással. Ez minden esetben drasztikus antibiotikum, főként penicillin adását jelentette. Egy alkalommal májgyulladással (László Kórház, 3 hónap) is kezeltek, valamint ekcémás bőrprobléma okán kb. két évig rendszeresen injekciókat kaptam, főként B-vitaminok és immunrendszer-erősítők szerepeltek a kúrában.

Állandó vérszegénységgel és fáradtsággal telt el a gyermekkorom és a fiatal felnőttkorom is. Napi szinten, keményen sportoltam, zenét tanultam, hangszeren játszottam, miközben állandó fáradékonyságomat erős akarattal igyekeztem ellensúlyozni, gyakran a végsőkig kimerítve magam. Az immunerősítők és vitaminok hatására ritkábban voltam beteg, de azért környezetemben fellépő betegségeket rendszerint elkaptam.

Kiderült, mely szerveket érinti a kórokozók támadása

A Sensitív Imago készülékkel végre sikerült megtalálni a betegségeim kiváltó okát: a Streptococcus haemolyticus és Streptococcus bovis baktériumok jelenlétét a szervezetemben. A készülékkel kimutatható volt, mely szervet és szervrendszereket érinti a baktériumok jelenléte és károsító munkálkodása. A kezelés Mora-terápiával és a BRt-vel, valamint a készülék által előállított spektronozódával (homeopátiás szerhez hasonló készítménnyel) folytatódott. A kezdeti sikerek biztatóak, de a károsodások visszafordíthatóságának mértékéről még nincs információm.

Sokkszerűen ért a felismerés, hiszen egyértelművé vált számomra, hogy egész eddigi életemben (57 éves vagyok) a betegségeimet mindannyiszor tüneti szinten, nem kellő alapossággal kezelték. Egyetlen esetben sem merült fel annak a gondolata, hogy netán a betegnek mindig igaza van…”

É. N.
Budapest

Ismerkedjen meg az előző cikkünkben foglalt tapasztalatokkal is.

Mi mindent tud a Sensitiv Imago?

Kis helyen nagy tudás...A SENSITIV IMAGO biorezonanciás készülékek lehetővé teszik, hogy a teljes emberi szervezet biofizikai (aktuális energetikai) állapotát gyorsan és mindenféle káros mellékhatás nélkül felmérjük, majd levonjuk a megfelelő következtetéseket, és megismerjük az egyes betegségek kockázatát. Emellett a SENSITIV IMAGO alkalmas a különféle baktériumok, vírusok, gombák, paraziták és egysejtűek jelenlétének feltérképezésére, valamint annak kimutatására, hogy ezek a kórokozók aktívan működnek-e a szervezetben.

A készülékkel további hasznos lehetőségeket vehetünk igénybe. Többek között alkalmas személyre szóló információs szerek, úgynevezett spektronozódák elkészítésére (ezek a homeopátiás szerekhez hasonlóan működnek), valamint kétféle információs jellegű kezelést – biorezonanciás terápiát (BRT), illetve Mora-terápiát – adhatunk vele.

A SENSITIV IMAGO – más hasonló készülékekkel összehasonlítva – kiemelkedik az állapotfelmérés pontosságával (ez típustól függően eléri a 86-94%-ot!). Míg a legtöbb más biorezonanciás készülék vagy csak a biofizikai (energetikai) állapot felmérésére, vagy csupán kezelésre alkalmas, a Sensitiv Imago egyesíti magában ezeket a funkciókat, és minden esetben személyre szabott, egyéni kezelést végezhetünk vele. Ennek magyarázata a szüntelen információcserében, a folyamatos biofeedbackben rejlik.

Ha mindehhez még hozzávesszük a biorezonanciás állapotfelmérés és a kezelések igencsak vonzó, élményszámba menő képi megoldását, akkor nem túlzás azt mondani, hogy a sensitiv imago készülék mind a terapeuták, mind a segítségre szoruló, egészségtudatos emberek számára kiváló megoldás.

A készülék szoftvere sokféle programnyelven működik. További részletek a videónkban és a honlapunkon.

Kapcsolatfelvétel e-mailben és telefonon: +36 30 996 2787

(x)