Mikor segít a biorezonancia?

Biorezonancia? Kevesen tudják, pontosan mit is takar ez a fogalom, de mind többen vannak, akik már megtapasztalták a biorezonanciás készülékkel végzett állapotfelmérés pontosságát, a kezelések közérzetjavító, fájdalomcsillapító hatását, ennek a szelíd gyógymódnak a működését. Idézünk két beszámolóból.

Fájdalommentes és bizalmat kelt

A Sensitiv Imago egységei„Ez év tavaszán, szinte egyik napról a másikra folyamatosan erős fájdalmat éreztem a jobb vállamban. A fájdalomtól alig voltam képes bármit is csinálni a kezemmel, nem tudtam pihenni, még a gondolataim is szétestek. Nem segítettek a különböző fizioterápiás kezelések sem.

Ekkor ajánlották a SENSITIV IMAGO biorezonanciás készüléket. Ez az állapotfelmérő és kezeléseket adó számítógépes rendszer már azzal is segít, hogy működése fájdalommentes és bizalmat ébresztő.

Fantasztikus, ahogy a monitoron magam is figyelemmel kísérhetem szervezetem egészségi állapotát, és a kezelések során bekövetkező változásokat. Az első két kezelés után nem tapasztaltam pozitív változást, a harmadik kezelés azonban már eredményt hozott.

Most négy kezelésen vagyok túl. A fájdalmaim nem múltak el teljesen, de már nyugodtan alszom éjszaka, és nappal dolgozni is képes vagyok. Csodálatos, hogy van már olyan készülék, amellyel szinte néhány nap alatt részletes, pontos állapotképet és gyógyító kezelést kaphatunk. Köszönöm!”

(Homola Csabáné, Budapest)

Kevésbé hullik a hajam

„A Sensitiv Imago készülékkel végzett kezelések során szerzett tapasztalataimat szeretném megosztani. A menstruáció előtti időszakban vettem igénybe a Sensitiv Imago kezeléseket. Idegességem, ingadozó kedélyállapotom, haspuffadásom, erős fejfájásom, hideg kéz és hideg láb, hidegrázásom volt – ezek a tünetek a kezelés hatására elmúltak. A váltakozva jelentkező székrekedés és hasmenés megszűnt, székletem normalizálódott.

Fizikailag, az otthoni munkában képes vagyok az eddigieknél többet elvégezni. Erős orrdugulásom tünetei szintén csökkentek. Torokgyulladásom volt, az ezzel járó tünetek is mérséklődtek. Mellkasi szorító fájdalmam és szájremegésem a kezelések hatására megszűnt. A hajam nagyon hullott, ennek mértéke is csökkent. Tehát összességében a kezeléssorozat használt, és jó tapasztalataim vannak róla.”

(Fehér Anna, Gyomaendrőd)

Mi mindent tud?

A máj vizsgálata közbenA SENSITIV IMAGO biorezonanciás készülékek lehetővé teszik, hogy a teljes emberi szervezet biofizikai (aktuális energetikai) állapotát gyorsan és mindenféle káros mellékhatás nélkül felmérjük, majd levonjuk a megfelelő következtetéseket, és megismerjük az egyes betegségek kockázatát. Emellett a SENSITIV IMAGO alkalmas a különféle baktériumok, vírusok, gombák, paraziták és egysejtűek jelenlétének feltérképezésére, valamint annak kimutatására, hogy ezek a kórokozók aktívan működnek-e a szervezetben.

A készülékkel további hasznos lehetőségeket vehetünk igénybe. Többek között alkalmas személyre szóló információs szerek, úgynevezett spektronozódák elkészítésére (ezek a homeopátiás szerekhez hasonlóan működnek), valamint kétféle információs jellegű kezelést – biorezonanciás terápiát (BRT), illetve Mora-terápiát – adhatunk vele.

A SENSITIV IMAGO – más hasonló készülékekkel összehasonlítva – kiemelkedik az állapotfelmérés pontosságával (ez típustól függően eléri a 86-94%-ot!). Míg a legtöbb más biorezonanciás készülék vagy csak a biofizikai (energetikai) állapot felmérésére, vagy csupán kezelésre alkalmas, a Sensitiv Imago egyesíti magában ezeket a funkciókat, és minden esetben személyre szabott, egyéni kezelést végezhetünk vele. Ennek magyarázata a szüntelen információcserében, a folyamatos biofeedbackben rejlik.

Ha mindehhez még hozzávesszük a biorezonanciás állapotfelmérés és a kezelések igencsak vonzó, élményszámba menő képi megoldását, akkor nem túlzás azt mondani, hogy a sensitiv imago készülék mind a terapeuták, mind a segítségre szoruló, egészségtudatos emberek számára kiváló megoldás.

A készülék szoftvere sokféle programnyelven működik. További részletek a videónkban és a Sensitiv Imago honlapján.

Győződjön meg Ön is személyesen a SENSITIV IMAGO előnyeiről, próbálja ki! Időpont-egyeztetés e-mailben.

(x)