Családi nyúlkergető

Ha még nincs programunk húsvétra, csapjuk a hónunk alá házinyulunkat, és irány Zalakaros! Nincs nyulunk? Az sem baj. A verseny a nézők számára is remek szórakozást kínál.

A zalakarosi Családi nyúlkergető rendezvény célja, hogy a zöldellő dombjairól, virágokban gazdag parkjairól híres, és a „Magyarország legvirágosabb városa” címet méltán viselő város húsvéti vendégeit igazi tavaszi hangulattal köszönthesse.

Programajánlat:

„Zalakarosi Húsvéti Sonkaszentelő”: hagyományteremtő célzattal városi húsvéti uzsonnát rendeznek a kertmozi melletti téren, ahol a vendégek húsvéti finomságokkal, tavaszköszöntő borokkal és pálinkával, a legkisebbeket pedig habos kakaóval várják a zalakarosi vendéglátók! A borházak, a családi vetélkedők alatt a kellemes hangulatot DJ biztosítja.

Természetesen lesz hagyományos húsvéti locsolkodás is. A húsvéti óriáskeréken a kicsiket és nagyokat is sok meglepetés várja a zalakarosi nyuszitól.

Az állatsimogatóban a legkisebbek megismerkedhetnek a tavasz legkedvesebb kisállataival, a nyuszival, a barival és barátaikkal.

Nem maradhat el az ünnepi tojásfestés sem, az animátorok bohócjelmezben, lufihajtogatással fogadják a gyerekeket, majd kezdetét veszi a nagy húsvéti játszadozás és kézműves program tojáskereséssel, játékos vetélkedőkkel, sőt, a zalakarosi óriás húsvéti tojást is kifestik! Délután kinyitja kapuját a meseszínpad!

A rendezvény eseményei április 3-án és 4-án zajlanak Zalakaroson, a Kertmozi melletti téren és parkban.

(Forrás: Családi nyúlkergető)