Hat Chevrolet a hazai SOS Gyermekfalvaknak

A centenáriumát ünneplő Chevrolet 100 autót adományoz az idén Európa-szerte az SOS Gyermekfalvaknak; a magyarországi intézmény hat járművet kap. A kezdeményezés célja az SOS gondozásában élő gyermekek könnyebb, biztonságosabb szállítása, valamint a gyermekfalvakban dolgozók munkájának a segítése. Az első autót április 8-án adják át Kecskeméten.

Chevrolet Impala 1967Az 1911-ben megalapított Chevrolet első évszázadát az autók iránti szenvedély, a kiváló ár-érték arány határozta meg. William Crapo Durant – a céget elindító amerikai üzletember – számára a kezdetektől fogva az autóhasználók álltak a középpontban, aminek köszönhetően a járművek megtervezését mindig a vásárlói igények alakították. Így születtek meg a Chevrolet egyedülálló autói, melyek első tervezőjükről, az autóversenyző Louis Chevrolet-ről kapták nevüket.

Az évszázados múltra visszatekintő vállalat a centenáriumi év alkalmából 100 autót adományoz Európa-szerte az SOS Gyermekfalvak részére, megkönnyítve ezzel a rászoruló gyermekekért végzett munkát. A Családmegerősítő Program munkatársai folyamatosan látogatják a közösségeket, a felajánlott gépkocsik által a szervezet dolgozói és a pótszülők az eddiginél könnyebben juthatnak majd el a rászoruló családokhoz.

A magyarországi SOS Gyermekfalvak hat Chevrolet márkájú gépkocsit kapnak az idén, az elsőt Kecskeméten adják át ünnepi külsőségek között.

(Forrás: Infovilág, szerkesztő: Kulcsár László)