Jógafesztivál – 10 hazai irányzat mutatkozik be

A YogaFest 2017 rendezvénysorozat keretében a hazai irányzatok közül immár tíz képviselteti magát. A jógafesztiválon egy teljes napon át, egyidejűleg négy teremben lehet gyakorolni a jóga különböző tradicionális irányzatait, valamint előadásokat hallgatni a jóga életünkre gyakorolt hatásairól április 22-én szombaton, az Akvárium Klubban, az Erzsébet téren.

A jóga, ez a keleti bölcseleten alapuló, komplex életmód-rendszer egyre nagyobb teret hódít szerte a világon, így Magyarországon is.

Több ezer éves tapasztalat

A mindennapjainkra jellemző stresszes életmód miatt egyre többen keresik a kikapcsolódás, a harmónia, az egészséges testmozgás, az önmegismerés lehetőségeit, és ebben a jóga több ezer éves tapasztalatra épülő gyakorlatai komplexen tudnak segíteni. Éppen ez, a jóga iránti egyre nagyobb érdeklődés hívta életre a Tradicionális Jógaiskolák Fesztiválját, amelyen a Magyarországon fellelhető tradicionális jógairányzatok mutatkoznak be.

A tradicionális jógaiskolák lényege, hogy ezek az irányzatok a jóga eredeti elvei szerint tanítják a jóga módszertanát, és mindezt egy, a távoli múltba visszanyúló, megszakítatlan mester-tanítvány láncolat örököseiként teszik. A Fesztiválon a többi között a Himalájai Jóga Tradíció, az Iyengar, a Sivananda, az Astanga, az ISKCON Vrindaván-Gangótri, a Satyananda Yoga – Bihar Yoga, a Kundalini, a Jóga a Mindennapi Életben, Kaivalyadham Jógatradíció és Kriya Jóga Tradíció irányzatok mutatkoznak be.

Az egyes irányzatokról, a fesztivál programjáról, az ott fellépő előadókról és oktatókról részletes információkat talál a következő honlapon:
http://yogafest.hu/


A nagyszabású rendezvényt a magyar jógaoktatók szakmai felügyeletét ellátó Magyar Jógaoktatók Szövetsége és az Európában egyedülálló módon, államilag elismert felsőoktatási jógaoktató diplomát adó Bhaktivedanta Főiskola együtt szervezi. A Fesztivált Rahul Chhabra, India magyarországi nagykövete nyitja meg.

 

Bejelentkezés

Hírlevél fel/leiratkozás

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Kiemelt ajánlatunk

Már tudok segíteni magamon

Már tudok segíteni magamon

Megosztom Önökkel az akut húgyhólyag-gyulladással kapcsolatos tapasztalataimat. Éppen a hétvégi házunkat készítettük fel a téli időszakra, és eközben észre sem vettem, hogy teljesen átfagyott a lábam. Két nap elteltével alhasi fájdalomra ébredtem. Görcsölt is meg nem is, kicsit nyomott is, olyan érzés volt, amilyet korábban soha nem tapasztaltam.

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Eseménynaptár (ma és holnap)

Találkozzunk a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés