Természetgyógyász konferencia, felmérések, vásár

Az ESSZENCIÁLIS Természetgyógyász konferencia keretén belül Magyarországon először hallható a Tibeti Nagy Hangmasszázs, mely zene és terápia EGYben. Az alternatív és komplementer terápiás módszereket felsorakoztató és egységként tekintő hozzáállás jelentheti az EGÉSZség megőrzésének és helyreállításának kulcsát.

A konferencián az előadások és csoportos foglalkozások mellett számos tanácsadó segíti a látogatókat állapotfelméréssel, különféle vizsgálatokkal, személyes tanácsadásokkal, illetve egy kiállítással egybekötött vásárra is szeretettel várjuk vendégeinket.Program mindenkinek

A május 6-án a Gólyavárban megszervezésre kerülő rendezvény célja, hogy megteremtse és elmélyítse a gyógyító szakma és az érdeklődők közötti személyes kapcsolatokat, illetve egy olyan rendezvénysorozat alapkövét tegye le, amelynek keretében – a Kárpát-medence szakembereinek és más országok előadóinak részvételével – hiteles és értéket képviselő elméleti és gyakorlati tudást oszthasson meg az erre fogékonyakkal. Az érdeklődők olyan alternatív és komplementer gyógyászati módszereket ismerhetnek meg, melyekkel egészségüket megőrizhetik vagy visszaszerezhetik. Ebben a felfogásban az esemény elméleti és gyakorlati síkon is továbblépést jelenthet az erre nyitottaknak és a szakmában dolgozóknak.

Fontosnak tekintjük a külföldi előadók jelenlétét, mivel így olyan tudást is továbbadhatunk a szakma és az érdeklődők számára, mely Magyarországon még nem honos.

Az esemény előadói lesznek többek között: Dr. Papp Lajos szívsebész, Ursula Bellgardt (Németország), aki a külső-belső használatú terapeutikus olajok egyik legismertebb európai ismerője, Dr. Farkas Orsolya, a Homeopaták Baráti Körének Alelnöke, Dr. Angster Mária, közismert Hellinger családállító-terapeuta, valamint Gábriel Orsolya, nagy tekintélyű craniosacralis terapeuta.

További részleteket a http://esszencalis.webnode.hu honlapon talál az érdeklődő, minden kedves látogatót szeretettel várunk, aki maga és a környezete épülésére szeretne tenni!