Selyemre festett energia

Mielőtt elmagyaráznám, mik is azok a selyem energiaképek, engedjék meg, hogy bemutatkozzam. Selyemfestő-energiagyógyász vagyok, egy Magyarországon még csak igen kevesek által ismert és alkalmazott terápiás eljárással dolgozom: gyógyító energiaképeket festek. A képek személyes üzenetek, energiacsomagok, saját lelkünk ajándékai.

A képek kódjait tudatalattink értelmezi, elkezdi a szervezet működését a kapott üzenetnek megfelelően átalakítani. A sejtek közvetlenül is reagálnak a színek, formák, szimbólumok rezgéseire, korrigálják hibás működésüket. Ehhez az univerzum láthatatlan energiáit festem le színek, szimbólumok, formák alakjában. Prizmaként működve megjelenítem a láthatatlant, az elképzelhetetlent.

Csonka ÁgnesMély meditációban festek. A megrendelőm energiarendszerére kapcsolódva, az őt korrigáló rezgéseket festem le selyemre. Képeim ezután kifogyhatatlan forrásként valósággal ontják magukból az energiát, hatva a tudatra, a sejtekre, a szervezet egész energiarendszerére, ezzel visszaállítják a természetes, harmonikus, egészséges állapotot. Hatásukat már az első pillanattól kezdődően kifejtik, testi tünetek szűnnek meg, blokkok oldódnak, elavult, fejlődést gátló magatartásformák távoznak.

Külföldön nem ismeretlen az osztrák homeopata, Erich Körbler neve. Elméleti és gyakorlati munkásságával új alapokra helyezte a betegség fogalmát, kialakulásának megismerését, a terápiát, a teljes orvosi gondolkodásmódot. Kísérletei során ráébredt, hogy az ősi, kultikus népek által használt színek, jelek, mértani formák elektromágneses hatást gyakorolnak a szervezetre, amivel a megbetegítő, zavarokat okozó blokádok feloldhatók.

Emlékeznek még Ötzire? 1991 szeptemberében az osztrák Alpok Ötztal nevű völgyében fedezték fel a jég által „konzervált” holttestet, amely kb. 5000 évvel ezelőtt kerülhetett oda. Bőrén vonalak, keresztek, pontok voltak láthatók. Ezek az akupunktúrás pontok közelében vagy azokon elhelyezkedő, tetovált jelek valószínűleg betegségeinek gyógyítására voltak hivatottak.

Színeket – a jelekhez hasonlóan – az ókori civilizációk is használtak gyógyításra, jóval azelőtt, hogy különböző hatásukról elméletek születtek volna. Egyiptomban színes függönyökkel elfedett szobákba fektették a betegeket, s ahogy a nap sugarai oda vetették fényüket, a gyengélkedő a jobbulás útjára léphetett. Minden színnek megvan a saját frekvenciája, amely a szemen és a bőrön keresztül a rezonancia törvénye alapján korrigálja a sejtek, szervek megváltozott működését, jótékony hatást gyakorolva közérzetünkre, tudatunkra, egészségünkre. A színek erős reakciókat váltanak ki, minden embernél mást és mást.

SelyemképSelyemképeim kivétel nélkül pozitív változást hoznak azoknak az embereknek az életébe, akik arra a döntési pontra jutottak, hogy változtatni, gyógyulni szeretnének. Gyermekek, értelmi fogyatékosok esetén elegendő a szülő kérése is. A képek tisztító folyamatokat indítanak be, ha szükséges, tudatosítják, azután megszüntetik azokat a lelki okokat, amelyeknek következménye a betegség, kiegyensúlyozatlanság állapota.

A fizikai test mindig a mögöttes gondolatok, érzelmek kivetülése. Ha megromlik benne a harmónia, a test megbetegszik. A kép üzenete álmokban, érzelmekben, hirtelen bevillanásokban jut el hozzánk, segít abban, hogy soha többé ne kerüljünk olyan helyzetbe, ami miatt a betegség kialakult.

Számos panaszra, bajra adott már megoldást a módszerem, mint pl. alvászavar, éjszakai ágybavizelés, depresszió, körömrágás, emésztési zavarok, és még hosszasan sorolhatnám mind a testi, mind a mentális problémákat.

Számtalan, az ember számára ismeretlen valóság létezik. Sok olyan módszer van, amelyet csak néhányan próbáltak ki, és számtalan olyan út, melyen kevesen jártak még. Az én utam is ilyen, tudomány és művészet egyben.

Végezetül figyelmükbe ajánlom egyik kedvenc idézetemet: „Ahhoz, hogy segítő irányítást kapj, csupán kérned és aztán figyelned kell.” (Sanaya Roman)

Ha szeretné jobban megismerni energiaképeimet vagy kapcsolatba lépne velem, keresse fel weboldalamat!

Szeretettel várok minden érdeklődőt és gyógyulni, változtatni vágyót!

Csonka Ágnes
http://essenceart.hu/