Tanácsadóink

Szakorvosainktól, természetgyógyászainktól és a helyes életmóddal foglalkozó szakembereinktől kérhet itt tanácsot, ehhez az alábbi listából kiválaszthatja az Önnek megfelelő szakembert. Tanácsadóink vállalják, hogy néhány napon belül válaszolnak kérdésére, amelyről – a válaszadás tényéről – Ön e-mailben értesítést fog kapni.

Amennyiben Ön privát úton szeretne választ kapni a kérdésére javasoljuk, hogy a tanácsadónk bemutatkozó oldalán található valamelyik személyes elérhetőségén keresse meg Őt. Természetesen az üzenetváltás nem pótolhatja a személyes orvosi konzultációt, ezért ha sürgős problémája van, feltétlenül forduljon orvoshoz.

E szolgáltatásunk igénybevételével Ön egyszersmind felhatalmazza a Natúrsziget portált arra, hogy – személyiségi jogainak tiszteletben tartása, nevének és elérhetőségének bizalmas kezelése mellett – a portálon név nélkül idézzen az Ön kérdéséből, illetve tanácsadónk arra adott válaszából.

Almásiné Menyhárt Mónika

SVT (Spirituális Választerápia) praktizáns

Almásiné Menyhárt Mónika

Fanni lányom (12 éves) mentális problémája miatt kerestem fel egy SVT tanácsadót. Kétszer voltunk a hölgynél, és a probléma teljesen megoldódott, azóta sem jött vissza. Akkor azt gondoltam, hogy ha ez ennyire hatékony, fájdalommentes és gyors, akkor én is megtanulom a magam és családom javára. De közben már éreztem, hogy én ennél többet szeretnék – másoknak is segíteni.

Mire használható az SVT?
Az SVT spirituális gyógyítás, amely tisztítja a tudatos és tudatalatti blokkokat annak érdekében, hogy bekövetkezhessen a mentális, érzelmi, fizikai gyógyulás.

Hogyan teszünk szert programokra, blokkokra?
Nem az a lényeg, hogy mi történik velünk, hanem az, hogy milyen érzelmi energiát társítunk hozzá. Ezek az érzelmi energiák, ha nem kerülnek feloldásra vagy tisztításra, programokká alakulnak át, és blokkolják az embert a harmónia, a bőség, a boldogság, az egészség megélésében. Az ELME MŰKÖDÉSÉNEK TÖRVÉNYE: amit gondolsz és energiát adsz hozzá, azt teremted meg.

Az SVT abban segít, hogy előző vagy jelen életi blokkot, programot, élményt, beidegződést, hiedelmet felkutat és kitisztít, hogy boldog, szabad életet élhessünk.

Csak a SZERETET hozza létre a legmagasabb szintű végeredményt. Az SVT gyors és hatékony módszer, akár már néhány alkalom is elég lehet ahhoz, hogy az egyén egy adott nehézséget/fizikai problémát képes legyen feloldani és megváltoztatni.

Csupán az SVT módszere és a tisztítás önmagában általában nem elég az életminőség javításához. Végleges és tartós eredményt csak akkor érhetünk el, ha maga az egyén is tiszta szándékból szeretné a változást, és mindent meg is tesz ennek érdekében.
Mindenki maga felelős a saját gyógyulásáért.

Az SVT-ben egy ingát és egy speciális táblázatrendszert használunk a blokkok felkutatására és a tisztításra.

Problémák, amelyekkel SVT tanácsadóhoz szoktak fordulni:

 • Stresszoldás
 • Indokolatlan fáradtság
 • Alvászavar
 • Allergia
 • Munkahelyi problémák – karrier blokk
 • Emberi kapcsolatok, párkapcsolati problémák
 • Kommunikációs problémák
 • Anyagi problémák
 • Egészségügyi kihívások
 • Tanulási nehézségek
 • Magatartás problémák

www.spiritualisvt.blogspot.com
almasymoni@gmail.com
Tel.: 06-30-248-2463