Tanácsadóink

Almásiné Menyhárt Mónika

Választhat az alábbi lehetőségek közül vagy lejjebb görgetve elolvashatja a tanácsadóhoz érkezett korábbi kérdéseket, ill. az azokra adott válaszokat – amennyiben azok publikusak.
A kérdés

Jo napot!A nagyimal kapcsolatba szeretnek tanacsot kerni, Regebb ota fajlalja a hasat, illetve ugy erzi nehezen megy le az etel vagy az ital a torkan. Eros fajdalmai inkabb ejszaka jelentkeznek. s neha meg a labai is megdagadnak. Az orvas nem latott nala kulonosebb bajt azon kivul hogy a gyomorfala megvastagodott. Elegge eletkedvtelen es elkeseredett h nem tudjak megmondani mitol vannak a hastajeki fajdalmai.Elore is koszonom segitseget a nagyim neveben is.Udv. Ani

A tanácsadó válasza

Privátban válaszoltam a kérdésére.
Almási Móni

A kérdés

Kedves Mónika!Kapcsolati problémáim miatt kérnék Öntől segítséget.Fiatal koromban nem volt ilyen gondom,de az utóbbi években úgy érzem senkivel sem tudok "zöld ágra" vergődni. Nem dolgozom,itthon vagyok. elfoglalom magam,mert soha nem unatkozom,de magányossá váltam. Gyerekként is nagy volt bennem a megfelelni vágyás,mindent megtettem,hogy mindenkinek megfeleljek, de most már úgy látom,soha senkinek nem feleltem meg,bármennyire is szerettem volna. Anyámmal emiatt a kapcsolatom soha nem volt jó,de az utóbbi időben teljesen megromlott. Szerinte rá kellett volna hallgatnom, nem a saját fejem után menni és nem kellett volna szerinte mindig mindenről véleményt nyilvánítanom.Mindig csak addig keresett,amíg valamit akart,aztán hanyagolt.Fontosabb volt neki az öcsém. A családomban megpróbálok segítséget adni-ha kérik. Nem erőszakoskodom,az nem az én formám.Ha kérik,megyek,unokázom,ha nem kérik,akkor nem megyek. Megpróbálok háttérben maradni,ennek ellenére néha úgy érzem,itt is csak addig kellek,amíg "kihasználnak". Ha minden rendben van,nem keresnek. Sem szóval,sem tettel nem bántok senkit,magamban hordozom a keserűségemet, a férjemmel beszélgetünk csak róla. Megpróbál segíteni, de dolgozik,meg nem is foghatja örökké a kezemet. Én arra gondolok,sokat vagyok egyedül és csak hülyeségeket gondolok. Sokat olvasok, és érdekel az ezotéria,sok ilyen folyóiratot és könyvet is olvasok. Régen elvégeztem az agykontroll tanfolyamot is, és megpróbálok más ösztönző gyakorlatot is végezni, de úgy látom,semmi nem sikerül. Szeretném,ha tanácsot adna, mit csinálok rosszul,mit kellene csinálnom és nem zárkózom el a szakember segítségétől sem,mert most azt érzem,hogy nagyon rossz így az életem és sokszor gondolok arra,hogy így nem is érdemes leélnem. Köszönöm a válaszát.

A tanácsadó válasza

Privátban válaszoltam a levélre Önnek.Almási Móni

Lelki dolgok

A kérdés

Tisztelt Almasine Menyhart Monika!19 eves lany vagyok, önbizalomhiannyal es etkezesi zavarokkal- idönkent szinte semmi, maskor "egy egesz hütö"... Fogalmam sincs, hogyan gyözzem le ezt az egeszet, mit csinaljak... Szüksegem lenne segitsegre, de nem tudom, hova forduljak... Van valamifele megoldas szamomra? Mit tegyek, hogy normalis eletem lehessen?Varom valaszat!Köszönettel:Hajni

A tanácsadó válasza

Kedves Hajni!
A probléma amit felvázoltál többféle lelki okból is adódhat.Blokkok amik az életünket megnehezítik lehetnek jelen életes eredetűek,de lehetnek előző életből áthozott megoldatlan feladatok.Ezt így távolból nehéz megállapítani de egy órás Spirituális választerápia kezelés alatt kiderül hol is a probléma és mi lehet a megoldás rá és mennyi időt kell rászánni a tisztításra a továbbiakban.
Az elmúlt években nagyon sok jó tapasztalat igazolja számomra hogy a Spirituális Választerápia mint módszer kíméletes de nagyon hatékony.
Ha gondolod hívj fel hogy részletesebben átbeszéljük a problémádat.
Szeretettel Almási Móni Svt praktizáns
06302482463