Tanácsadóink

Szakorvosainktól, természetgyógyászainktól és a helyes életmóddal foglalkozó szakembereinktől kérhet itt tanácsot, ehhez az alábbi listából kiválaszthatja az Önnek megfelelő szakembert. Tanácsadóink vállalják, hogy néhány napon belül válaszolnak kérdésére, amelyről – a válaszadás tényéről – Ön e-mailben értesítést fog kapni.

Amennyiben Ön privát úton szeretne választ kapni a kérdésére javasoljuk, hogy a tanácsadónk bemutatkozó oldalán található valamelyik személyes elérhetőségén keresse meg Őt. Természetesen az üzenetváltás nem pótolhatja a személyes orvosi konzultációt, ezért ha sürgős problémája van, feltétlenül forduljon orvoshoz.

E szolgáltatásunk igénybevételével Ön egyszersmind felhatalmazza a Natúrsziget portált arra, hogy – személyiségi jogainak tiszteletben tartása, nevének és elérhetőségének bizalmas kezelése mellett – a portálon név nélkül idézzen az Ön kérdéséből, illetve tanácsadónk arra adott válaszából.

Jusztné Gutai Márta

Coach, humánmenedzsment tanácsadó, grafológus- és írásszakértő, oktató

Jusztné Gutai Márta

Eredendő érdeklődésemen túl pedagógusi pályám is a személyiség mélyreható megismerésének igényét keltette fel bennem, ezért 1994-ben elkezdtem grafológiával foglalkozni. Szakértői és oktatói munkám során folyamatosan új kihívásokkal találtam szemben magamat, melyekhez igyekeztem felnőni, ezért a coaching és a humánmedzsment irányában folytattam tanulmányaimat, majd pályafutásomat.

A mai napig fejlesztem tudásomat, szakmai tapasztalataimat azzal a céllal, hogy azt mások épülésére, fejlődésére, segítésére fordítsam. Mindezt hogyan?

A hozzám forduló emberekben megalapozott önismeretet kialakítva, szeretnék hozzájárulni magabiztosabb tájékozódásukhoz. Felmerülő problémák esetén támogatom az okok feltárását, az adott helyzet tisztázását, egyúttal ötleteket és lendületet gyűjtve a megoldáshoz.

Hisz belső erőforrásaink egyike helyes önértékelésünk: ha tisztában vagyunk vele, kik vagyunk. Látjuk erényeinket, és tudjuk, milyen téren érdemes fejlődnünk. Elfogadjuk és helyesen gazdálkodunk azzal, amink van. Az így nyert belső stabilitás erőt és vonzerőt kölcsönöz személyiségünknek, s minden területen könnyebben haladhatunk előre. Hogyan juthatunk el ehhez a belső harmóniához? 

Ebben tudok személyre szabott támogatást nyújtani: tanácsadással, coachinggal, íráselemzéssel.

Milyen kérdésekkel, témákkal fordulhat hozzám?

  • életvezetés (pl. munka-szabadidő helyes aránya, időgazdálkodás, stb.)
  • munkahelyi problémák (kapcsolatok, teljesítmény, stressz)
  • karriertervezés 
  • munkavállalás
  • pályaválasztás, pályamódosítás
  • párkapcsolat
  • családi kapcsolatok

Azért, hogy bizakodó, céljai felé tudatosan, aktívan haladó és végső soron elégedett, boldog ember legyen!

Egyeztetési lehetőség: (70) 336-8594 vagy online
További információ: www.smaragdliget.hu