Tanácsadóink

Szakorvosainktól, természetgyógyászainktól és a helyes életmóddal foglalkozó szakembereinktől kérhet itt tanácsot, ehhez az alábbi listából kiválaszthatja az Önnek megfelelő szakembert. Tanácsadóink vállalják, hogy néhány napon belül válaszolnak kérdésére, amelyről – a válaszadás tényéről – Ön e-mailben értesítést fog kapni.

Amennyiben Ön privát úton szeretne választ kapni a kérdésére javasoljuk, hogy a tanácsadónk bemutatkozó oldalán található valamelyik személyes elérhetőségén keresse meg Őt. Természetesen az üzenetváltás nem pótolhatja a személyes orvosi konzultációt, ezért ha sürgős problémája van, feltétlenül forduljon orvoshoz.

E szolgáltatásunk igénybevételével Ön egyszersmind felhatalmazza a Natúrsziget portált arra, hogy – személyiségi jogainak tiszteletben tartása, nevének és elérhetőségének bizalmas kezelése mellett – a portálon név nélkül idézzen az Ön kérdéséből, illetve tanácsadónk arra adott válaszából.

Kiresné Vincze Ilona

parapszichológus, személyiségelemző, Reiki mester

Kiresné Vincze Ilona

Oroszlánként láttam meg a napvilágot 1962-ben. Édesanyám spirituális beállítottságú volt, sosem tanulta, egyszerűen jó érzékkel született. Engem 42 éves koromig egyáltalán nem foglalkoztatott az ezotéria, elfoglalt a munka, a család, a gyerekek eligazgatása az életben. Boldog voltam, talán túlságosan is! Azt hittem, ez a "langyos víz" az én sorsom, dekoratőrként és táborvezetőként dolgoztam, kiélhettem a fantáziámat, kreativitásomat a mindennapokban. Mégis hiányérzetem volt, elégedetlenkedtem, mert ami szuper volt a magánéletben, az a karrierben sajnos nem úgy jött be, ahogyan szerettem volna. Nem haladtam előre egy centit sem. Soha nem nézegettem a horoszkópokat, nem jártam jóslásokra, a hitem sem volt határozott, elkötelezett.

A 2005-ös év lett a vízválasztó az életemben. Összeadva 7-es energiájú esztendő, melyben megtapasztalhattam a halált a családomban, kétszer is egymás után, mivel fél év különbséggel elvesztettem a szüleimet. Betegeskedtek, de mégis váratlanul ért a dolog, és nagyon nehezen dolgoztam fel. Képtelen voltam elengedni őket, pedig dolgoztam magamon, a siker elmaradt, komolyodni kezdett a gyász által okozott fájdalom.

Véletlenek nincsenek, ezt már megtanultam. Összefutottam egy kamaszkori barátommal, aki már régóta alternatív gyógyászattal foglalkozott, ő nagyon sokat segített nekem túljutni a gyászon, bűntudaton. Elvittek egy "boszorkányhoz" is, aki kártyából olyan eseményeket jósolt meg, amik aztán sorra be is következtek. Többek között azt, hogy hamarosan nagy tanulásba kezdek. Fogalmam se volt, miről beszél, nem állt szándékomban 42 évesen iskolába menni, de igaza lett.

2006-ban elkezdtem a Mantra Főiskolát. 4 csodálatos évet töltöttem ott a legnagyobb szaktekintélyek társaságában, "szűznek" számítottam, hiszen soha nem foglalkoztam ilyen irányú tanulással, kutatással. Lediplomáztam parapszichológusként, és még egy évet jártam oda, mert nagyon megszerettem az ezotériát, az alternatív gyógyászatot. Az már az elején el is dőlt, hogy az én szakterületem az elemzés lesz. A sorsszámom alapján is kiderült, ez az én HIVATÁSOM! A szakdolgozatom is a függőségek kialakulásáról szólt, a saját családom tagjait elemeztem nagyon részletesen. Kiválóra sikerült, és ez meg is pecsételte a sorsomat.

Azóta elsősorban személyiség-elemzéseket készítek, a számok a segítőim ebben. Nem hagytam abba a tanulást, nem telik úgy el év, hogy ne mennék továbbképezni magam, így lettem Reiki mester, megtanultam a lávaköves masszázst, elsajátítottam a numerológia más, titkosabb változatait, többek között az egyedi Tarot kirakásokat, speciális Őrszellem kristály- és cigánykártya jóslást is. Kiváló mesterek voltak ebben segítségemre. Mágia tanfolyamon is részt vettem, igaz, hogy abba nem szándékoztam mélyen beleásni magam, mert azt vallom, hogy tisztelni kell a jó, de a sötét oldalt is. De így is elsajátítottam sok hétköznap használatos védelmi eljárást, amit nagy sikerrel alkalmazok többek között saját magamon is. Egyébként is olyan ember vagyok, aki szereti kipróbálni azt, amit másoknak ajánl. Rendkívül sikeresek az éves kártyakirakásaim, előrejelzéseim.

Három könyvet írtam a numerológiáról, melyek által az átlagember is betekintést nyerhet a saját személyiségébe, betegségeibe, megnézheti, hogyan nevelje jól a gyermekeit, vagy hogyan kapcsolódik a párjához.

Az alaptudásomat már nagyon sok tapasztalattal bővítettem az évek során, köszönhetem a sok vendégnek, akik engedték, hogy belenézzek az életükbe, lelkük legtitkosabb bugyraiba. A tudás folyton bővíthető, nem telik úgy el nap, hogy ne használnám valamire, amit megtanultam. Egyszerűen ez az életem!

Szakterületeim: személyiségelemzés, gyereknevelési és párkapcsolati tanácsadás a numerológia, kronobiológia, asztrológia segítségével, Bach terápia, Reiki kezelések, lávaköves masszázs, egyéni képzések, EGYEDI KÁRTYAKIRAKÁSOK, ELŐREJELZÉSEK, HÉTKÖZNAPI MÁGIA

Tel.: +36 (30) 570-3449
E-mail: szamdoktor@gmail.com