Tanácsadóink

Kiresné Vincze Ilona

Választhat az alábbi lehetőségek közül vagy lejjebb görgetve elolvashatja a tanácsadóhoz érkezett korábbi kérdéseket, ill. az azokra adott válaszokat – amennyiben azok publikusak.

megrekedés az életfolyamatban

A kérdés

Kedves Ilona!Köszönöm nagyon kedves iránymutatását! Megnyugtató is volt és megerősített pár dologban! A pszichológia területén tevékenykedem, nagy örömömre szolgál ez a munka, ami inkább hivatás, s válasza alapján úgy néz ki, sorsomban is benne volt e út megtalálása (hozzá teszem, nagyon nehéz volt ide eljutnom, de keresztül vittem). Mi tartozhat karmikus adósságba? Esetleg a születési adatok alapján (83.07.26.) van "kódolva" betegségek előidézése? Nagyon félek betegségtől, haláltól. :-( 3 gyönyörű gyermekem van, szeretem az anyaságot, nagyon jó velük, s szeretném látni, ahogy nekik sikerül a lehető leggördülékenyebben kibontakozniuk, s megtalálni önmagukat. Jelenleg párkapcsolati nehézségekkel is küzdöm, ennek ellenére építkezés előtt is állunk, ez mind óriási falat most, nem bízom magamban annyira, hogy maradéktalanul elhiggyem, sikerülni fog mindezeket megoldani.E pár kérdésemre kaphatok még Öntől útmutatást?Köszönettel: D.

A tanácsadó válasza

Kedves D!
A karmikus adósság az Ön esetében azt jelenti, hogy előző életében gyógyítói, esetleg vallási hivatásában vétkezett. Nem megfelelően látott el olyanokat, akik segítségül fordultak Önhöz. Nem volt hite, esetleg ateista is lehetett, vagy pont fanatikus vallásos volt. Egyik sem jó. Éppen ezért kiváló, hogy jelen életében is az emberek megsegítése a fő oldala, hivatása. A 7-es személyes évében viszont mélyről felkavarodhatnak negatív érzületek, bevillanhatnak múltbeli rossz események, amik megzavarhatják lelki harmóniáját.
A betegséghajlamok igen, születésünkkor "kódoltak", de sok függ attól, hogyan élünk, milyen az életmódunk. Ezek inkább iránymutatások, hol vagyunk sebezhetőek, gyengébbek. Önnek a kockázat leginkább az emésztőrendszere, anyagcseréje területén van. Hormonproblémák, nőgyógyászati gondok is lehetnek, autoimmun betegségek, a párkapcsolat problémái miatt pedig hajlamos a vesebajokra, főleg a vesekőre. A vesekő nagy kockázatú, mert a 8-as karaktere is hajlamosítja a kövesedésre!!! Tehát, az étrendjére kell nagyon odafigyelnie, arra, hogy ne legyenek érzelmi befojtásai, és meg kell oldani azt a kapcsolati problémát is. A 6-osa miatt pedig vigyázzon a felfázásokra, a torkára, mert a sok torokgyulladás később pajzsmirigy betegségeket hoz. Élje meg a szeretetet megfelelően, mert a szeretethiány cukorbajhoz, hasnyálmirigy problémákhoz vezethet.
Remélem nem ijesztettem meg túlságosan, de ezekről tudnia kell, fontos, hogy előzze meg a betegségeket!!! Már csak a 3 gyermeke miatt is:-)!
Ne ijedjen meg a feladatok súlyától, menni fog. Születésnapján az idén a 8-as személyes évében esélye van a sikerre minden területen!!! Legyen kemény és határozott, kap a 8-as által erősítést az Univerzumtól, éljen vele bátran, jönnek a lehetőségek majd, csak vegye észre, és használja ki!!! Sok erőt, kitartást kívánok hozzá! Szeretettel KIRESNÉ ICA

megrekedés az életfolyamatban

A kérdés

Kedves Ilona!1983.07.26-án születtem Budapesten (óra-percet sajnos nem tudunk biztosra, elvileg délután két óra felé). Nagy változások előtt állok, úgy érzem, illetve minden megbolydult köröttem, önismeretileg is sok impulzus ér, ami szép és jó, végülis érjenek be a folyamatok és kerüljön helyére, aminek kell, de azt érzem, elfogyott az erőm. HOgy kusza minden területe az életemnek, türelmetlen vagyok, néha kiégett, néha fásult, és nem vagyok a helyemen. Valószínű a folyamat közepében csücsülve ez ilyen, de mégis, mire számítsak, mi merre tart, mire kéne figyelnem, és honnan szerezzek energiát? Közben tele vagyok félelmekkel, aggodalmakkal, félek betegségektől, és még sok mindentől, zuhannak rám régi emlékek gyerekkorból, ömlenek a régi minták, amiket nem szeretnék tovább vinni, egyedül érzem magam ebben az egészben és sorolhatnám. Mondana nekem bármi támpontot, ami előrevisz?Köszönettel: D.

A tanácsadó válasza

Kedves D!
Ön egy 8-as személyiség, olyan valaki, akinek rendkívül fontos a karrier, a siker az életben. Sokat dolgozik, többet is, mint kellene. Kérdés az, hogy milyen szakterületen? Sorsszáma szerint Önnek a szellemi munka való, Ön egy atlantiszi lélek, aki az előző életeiből hozott tapasztalataiból él. Ezeket a tapasztalatokat kellene átadnia azoknak, akik tanácsért fordulnak Önhöz! 26-osból 8-as, összetett karakter, tehát fontos, hogy önként és örömmel szolgáltasson, legyen alázatos a munkával szemben, és mindenképpen tanuljon, fejlődjön élete végéig!!! Szakterülete lehet a művészet, a szépségipar, lakberendezés, ezekkel kapcsolatos tanácsadások, de a gondozás is. Ezekben nagyon magas szintre juthat, igazi kiváló bölcs emberré, aki karitatív segítséget is nyújthat másoknak. Jelenleg a 7-es személyes évében jár. Ez a nagy mélységek éve, ne féljen tőle, inkább legyen sokat egyedül, ha képes rá, nyugodjon meg, meditáljon, foglalkozzon saját lelkével, érzéseivel. Ez nem az az év, amikor rohanni kellene bárhova is. Erősödhet a depresszív hajlam, tehát lényeges, hogy örömöt leljen a spiritualitásban, és megtámogassa a hitét a felsőbb hatalomban. Jól érzékeli, most nem a hajtás, az egész nap tartó munka a fontos, hanem a belső hangok értelmezése, ezért van ez a nagy kuszaság Önben. Most mindenképpen hasznos lenne valamilyen relaxáló módszer, elsősorban ahhoz, hogy megnyugodjon, és lehiggadjon.Válassza ki, melyik a legmegfelelőbb Önnek, és szorgalmasan végezze a gyakorlatokat. Ez az év a karmikus adósságainak ledolgozásában is segít, ilyenkor a tudatalattiból nagy mélységekből előtörhetnek furcsa érzések, fájdalmak, de ezek nem károsak, arra szolgálnak, hogy törlessze az adósságait. Energetikai kezeléseket is javaslok, ha fáradtnak érzi magát! Ne siessen sehova!!! Ezt egy 8-as ember nehezen éli meg, de a 7-es kényszeríti, hogy ne kapkodjon semmiben.

szédülés

A kérdés

Jó estét! Olyan ügyben érdeklődnék, hogy az mitől lehet, néha megszédülök, elmegy a szemem világa, van amikor pár másodperc, van amikor kicsit hosszabb időre. Vérnyomásom teljesen rendben van, nem alacsony, nem is magas, teljesen átlagos. Előre is köszönöm szépen válaszát! További szép estét.

A tanácsadó válasza

Kedves Uram, Hölgyem?
Nem írt támpontot, hogy Ön hány éves, férfi e vagy hölgy. Kevés az információ ahhoz, hogy javasolni tudjak valamit. Születési adatok is kellenének. Egyensúlyzavar előfordulhat idősebb korban, a belső fül problémája is lehet a háttérben. Milyen gyógyszereket szed? Sok minden állhat a háttérben. A vérnyomása lehet, hogy rendben van, amikor éppen megmérik, de lehetséges az is, hogy hirtelen mozdulatnál, mondjuk felállásnál hirtelen megváltozik, ingadozik. Olyankor igen, a szem is elhomályosulhat. Kérem, adjon több adatot ahhoz, hogy jobban áttekinthessem a problémáját!!!
Üdvözlettel Kiresné Ica