Tanácsadóink

Szakorvosainktól, természetgyógyászainktól és a helyes életmóddal foglalkozó szakembereinktől kérhet itt tanácsot, ehhez az alábbi listából kiválaszthatja az Önnek megfelelő szakembert. Tanácsadóink vállalják, hogy néhány napon belül válaszolnak kérdésére, amelyről – a válaszadás tényéről – Ön e-mailben értesítést fog kapni.

Amennyiben Ön privát úton szeretne választ kapni a kérdésére javasoljuk, hogy a tanácsadónk bemutatkozó oldalán található valamelyik személyes elérhetőségén keresse meg Őt. Természetesen az üzenetváltás nem pótolhatja a személyes orvosi konzultációt, ezért ha sürgős problémája van, feltétlenül forduljon orvoshoz.

E szolgáltatásunk igénybevételével Ön egyszersmind felhatalmazza a Natúrsziget portált arra, hogy – személyiségi jogainak tiszteletben tartása, nevének és elérhetőségének bizalmas kezelése mellett – a portálon név nélkül idézzen az Ön kérdéséből, illetve tanácsadónk arra adott válaszából.

Laczkó - Száraz Júlia

Kristálygyógyászat, Bach-virágterápiás tanácsadás,

Laczkó - Száraz Júlia

Kb. 12 éves koromtól kezdve foglalkozom tudatosan az ásványokkal és a kristályokkal. Az első darabom egy érdekes jelet rajzoló mély lila ametiszt volt, amit gyerekfejjel is azonnal észrevettem, és amelyre azonnal felfigyeltem. Ővele a mai napig dolgozom, és már valahol a saját belső világomban és valóságomban is ragyogva létezik bennem.

Érzékelésem és korai képességeim kialakulása a színekkel, a hangokkal, a formákkal együtt párosult és együtt fejlődött, ami idővel egy egységes látásmódot és szemléletvalóságot adott. Az energiák érzékelése, a kristályok őszinte csodálata, szeretete, néma figyelése és hallgatása vezetett el odáig, hogy teljes „valóságukban” értettem meg őket. Nemcsak fizikailag, hanem lelkileg és szellemileg is. Mindig éreztem a létezésüket, hogy élnek és érzékelnek ugyanúgy mindent körülöttük a térben, mint mi, emberek. Éreztem a bölcsességüket, a segítő szándékukat, a támogatásukat és az automatikusan működő rezgéseik kibocsájtását, ha megfelelő a fogadó közeg, ha elég nyitott és őszinte hozzájuk az ember.

Hosszú évekig csak engedtem, hogy némán vezessenek, tanítsanak és egyfajta – akkor még nem voltam ezzel tisztában – belső gondolati kommunikációba lépjenek velem. Általuk ismertem meg a kristályok „személyiségét”, élő identitásukat és hatalmas szellemiségüket és azt, hogy minden egyes darabnak ugyanúgy van alapvető létezési joga, tanulási folyamata, fejlődési útja és szabad akarata, mint ahogy nekünk is. Megtanultam és felismertem, hogy a kristályok és ásványok eredendően, puszta jelenlétükből adódóan, csodálatos adományai a Földanya testének, mint milliónyi időtlen tiszta fénymagok, akik segíteni vannak itt az emberiségnek.

Mára már a kristálykommunikációmat egyrészt arra használom, hogy közelebb hozzam egymáshoz a természet alapvető megjelenését, a kristályokat az emberekhez és minden élőlényhez, másrészt hogy egy másfajta megközelítésből mutassam be és szerettessem meg őket, mert ők a mi élő, eleven emlékezetünk őrzői és hordozói, akik többek között, helyesen szeretni, elfogadni, megbocsájtani és elengedni tanítanak minket.

Ha tisztelettel és szeretettel gondoskodunk róluk, akkor valóban csodálatos segítőink, vezetőink és gyógyítóink lesznek, akár egy életen át. (Személy szerint mély elfogadással, csodálattal és nagy tisztelettel vagyok irántuk, ami miatt nem tudom őket egyszerűen köveknek vagy kavicsoknak hívni.)

A kristályok gyógyító ereje mára már közismert tény, bár fizikai műszerekkel nehezen kimutatható a finomabb rezgésük és a magasabb frekvenciájuk jelenléte és kisugárzása. Elemi erejük, színük, szerkezetük, átlátszóságuk, hatásuk és képességük, a Földben található és fellelhető ásványi anyagoknak, magas hőmérsékletű gőzöknek és gázoknak, valamint a Föld belsejében zajló természetes nyomásoknak, lemezmozgásoknak és más szerves anyagokkal való találkozásoknak tudható be.

Különböző könyvekből kaphatunk leírásokat az ásványok jótékony hatásáról, tisztításáról, töltéséről és használatáról, azonban ezek a leírások és ajánlások sokszor zavarba ejtően különböznek egymástól, ami miatt az emberek elbizonytalanodnak és inkább olykor el is fordulnak az ásványoktól, kristályoktól. A kristályokkal való kommunikálásaim alkalmával erre többször azt a választ kaptam, hogy: „Ne vegyük készpénznek, ami le van írva, hanem vegyük a kezünkbe a kövecskét, nyíljunk meg felé és hagyjuk, hogy ő mondja el nekünk, hogy miben is tud voltaképp segíteni. Ne olvassunk össze mindenféle irodalmat, hanem gyakorlati tapasztalást tegyünk. Gyakoroljunk, hangolódjunk.” Ez maga a kristálykommunikáció.

És ez igaz. Meggyőződve tapasztalom több éve már, hogy nincs két egyforma ásványjellem és ásványhatás, még akkor sem, ha mindkét ásvány egyazon fajtából való is, mert ahogy már elvágják, csiszolják vagy széttörik őket, más és más lesz a szellemiségük, a személyiségük és a feladatuk.

Általános értelemben vett tanácsokat is tudok adni bárkinek a kristályok használatával kapcsolatosan, de személyre szabottan is segítek választani vagy egy meglévő kristállyal felvenni a kapcsolatot, hangolódni és kommunikálni, így távból is, mert nincs idő és nincs tér, mint tudjuk.

Email: saraluna@freemail.hu
Web: larimarkristalykapu.hu
Telefon: 06 (30) 446-7878