Tanácsadóink

Szakorvosainktól, természetgyógyászainktól és a helyes életmóddal foglalkozó szakembereinktől kérhet itt tanácsot, ehhez az alábbi listából kiválaszthatja az Önnek megfelelő szakembert. Tanácsadóink vállalják, hogy néhány napon belül válaszolnak kérdésére, amelyről – a válaszadás tényéről – Ön e-mailben értesítést fog kapni.

Amennyiben Ön privát úton szeretne választ kapni a kérdésére javasoljuk, hogy a tanácsadónk bemutatkozó oldalán található valamelyik személyes elérhetőségén keresse meg Őt. Természetesen az üzenetváltás nem pótolhatja a személyes orvosi konzultációt, ezért ha sürgős problémája van, feltétlenül forduljon orvoshoz.

E szolgáltatásunk igénybevételével Ön egyszersmind felhatalmazza a Natúrsziget portált arra, hogy – személyiségi jogainak tiszteletben tartása, nevének és elérhetőségének bizalmas kezelése mellett – a portálon név nélkül idézzen az Ön kérdéséből, illetve tanácsadónk arra adott válaszából.

Németh Imréné Éva

fitoterapeuta, aromaterapeuta, természetgyógyász, Energy tanácsadó és klubvezető

Németh Imréné Éva

1954-ben Budapesten születtem. Hosszú évekig a gyógynövények puszta létezésére sem gondoltam – a zene, az irodalom, a képzőművészet és a filozófia iránti fogékonyságom, érdeklődésem és tanulmányaim után racionális foglalkozásokat választottam.

A magamat és családomat érintő betegségek arra ösztönöztek, hogy megismerjem a gyógynövényeket, és felhasználásukkal segítsem a hozzám forduló betegek gyógyulását. A gyógynövényeket a természet ajándékainak tekintem, hiszen évezredeken át központi helyet foglaltak el az emberiség életében. A természet és az ember elidegenedett viszonyát a gyógynövények megbecsülésével, méltó használatával igyekszem újra szeretetteljessé tenni. Bizonyos vagyok benne, hogy a betegségek többségének gyógyítására megfelelő hatású gyógynövényt találhatunk, csak átgondoltan, személyre szabottan kell azt megkeresni.

A hozzám fordulókkal nemcsak a TEST szintjén, hanem LELKI szempontból is komplex módon igyekszem foglalkozni, a holisztikus elveket követve. Ebben segítenek pedagógiai, pszichológiai és filozófiai ismeretem, tanulmányaim. Mindehhez a fitoterápián és az aromaterápián kívül a reflexológia, a távol-keleti arcdiagnosztika, a kínai öt elem tana, a csakragyógyítás bizonyos elemei, valamint a feng shui egészségre gyakorolt hatásainak alkalmazása is hozzájárul. Így többféle úton közelíthetem meg az adott betegség kiváltó okait, valamint annak felszámolását.

A gyógyulni vágyók közreműködése és bizalma nélkül nincs eredményes felépülés. Törekszem az egyénnek megfelelő, összehangolt keverékek készítésére, javasolva olyan kiegészítő gyógymódokat, amelyek az immunrendszer és a szervezet öngyógyító képességének felerősítését is célozzák.

Tevékenységem közel 30-35 éves tapasztalaton, valamint állandó ismeretbővítésen alapul. Tíz éve az Energy Magyarország Kft. felkérésére az általuk forgalmazott termékek népszerűsítését és alkalmazását építettem be természetgyógyászati tevékenységembe. Az Energy cég szakmai lapjában rendszeresen ismeretterjesztő cikkekkel jelentkezem. Ezen termékek a hagyományos kínai orvoslás (hko) filozófiájára és az öt elem tanára épülnek. Különleges gyógynövények kivonatát, kristályrezgéseket és gyógyító rezgéseket tartalmaznak, amelyek nemcsak a testi, a lelki egyensúlyvesztés helyzeteit segítik helyreállítani, hanem mind kivonatok, mind gyógyító krémek tekintetében is hatásosak. Az Energy Belvárosi Klubját Németh Imrével – aki reflexológus természetgyógyász és a SensitivE biofizikai készülékek magyarországi képviseletének munkatársa, magánéletben a férjem – közösen, sikeresen vezetjük.

Gyógyeredményeim

Különféle krémek visszérproblémákra, sport- és egyéb sérülések okozta zúzódásokra, izom-, ízületi és reumás fájdalmakra, nyirok- és cellulitisz, valamint pszoriázis I-II., bőrgombák, ekcéma és egyéb problémákra. Belsőleg adott, személyre szóló tisztító-méregtelenítő, emésztést elősegítő készítmények, fekélyes vastagbélgyulladás (colitis ulcerosa), nőgyógyászati zavarok esetére javasolt (babaváró), egyéb panaszok oldását segítő gyógynövénykivonatok, és férfiak gondjait enyhítő termékek is. A készítmények a konkrét problémára szabottak, állapotfelmérés alapján kialakítottak, egyénre bemért adagolással. Mindezek hatását az évek óta bizalommal hozzám (hozzánk) fordulók, ismerősök, visszatérő kliensek – akik családtagjaikat is elhozzák – sokasága igazolja számomra.

Rendelés:

Előre bejelentkezéssel!

Rendelési idő:

Előzetes egyeztetés alapján.

Bejelentkezés:

06 (20) 974-2394 (mobiltelefonon), vagy a nemeva54@gmail.com e-mail címen, továbbá az Energy Belváros Klub (Budapest) telefonszámán: 06 (20) 9310-806, illetve az energy.belvaros@gmail.com címen emailben, vagy klubunk Facebook oldalán, címén.