Tanácsadóink

Szakorvosainktól, természetgyógyászainktól és a helyes életmóddal foglalkozó szakembereinktől kérhet itt tanácsot, ehhez az alábbi listából kiválaszthatja az Önnek megfelelő szakembert. Tanácsadóink vállalják, hogy néhány napon belül válaszolnak kérdésére, amelyről – a válaszadás tényéről – Ön e-mailben értesítést fog kapni.

Amennyiben Ön privát úton szeretne választ kapni a kérdésére javasoljuk, hogy a tanácsadónk bemutatkozó oldalán található valamelyik személyes elérhetőségén keresse meg Őt. Természetesen az üzenetváltás nem pótolhatja a személyes orvosi konzultációt, ezért ha sürgős problémája van, feltétlenül forduljon orvoshoz.

E szolgáltatásunk igénybevételével Ön egyszersmind felhatalmazza a Natúrsziget portált arra, hogy – személyiségi jogainak tiszteletben tartása, nevének és elérhetőségének bizalmas kezelése mellett – a portálon név nélkül idézzen az Ön kérdéséből, illetve tanácsadónk arra adott válaszából.

Németh Imréné Éva

fitoterapeuta, aromaterapeuta, természetgyógyász, Energy tanácsadó és klubvezető, Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének tagja

Németh Imréné Éva

1954-ben Budapesten születtem. Hosszú évekig a gyógynövények puszta létezésére sem gondoltam – a zene, az irodalom, a képzőművészet és a filozófia iránti fogékonyságom, érdeklődésem és tanulmányaim után racionális foglalkozásokat választottam.

A magamat és családomat érintő betegségek arra ösztönöztek, hogy megismerjem a gyógynövényeket, és felhasználásukkal segítsem a hozzám forduló betegek gyógyulását. A gyógynövényeket a természet ajándékainak tekintem, hiszen évezredeken át központi helyet foglaltak el az emberiség életében. A természet és az ember elidegenedett viszonyát a gyógynövények megbecsülésével, méltó használatával igyekszem újra szeretetteljessé tenni. Bizonyos vagyok benne, hogy a betegségek többségének gyógyítására megfelelő hatású gyógynövényt találhatunk, csak átgondoltan, személyre szabottan kell azt megkeresni.

A hozzám fordulókkal nemcsak a TEST szintjén, hanem LELKI szempontból is komplex módon foglalkozom, a holisztika elveit igyekszem követni. Ebben segítenek pedagógiai, pszichológiai és filozófiai ismeretem, tanulmányaim. Mindehhez a fitoterápián és az aromaterápián kívül a reflexológia, a távol-keleti arcdiagnosztika, a kínai öt elem tana, a csakragyógyítás bizonyos elemei, valamint a Feng shui egészségre gyakorolt hatásainak alkalmazása is hozzájárul. Így többféle úton közelíthetem meg az adott betegség kiváltó okait.

A gyógyulni vágyók közreműködése és bizalma nélkül nincs eredményes felépülés. Törekszem az egyénnek megfelelő, legjobban összehangolt keverékek készítésére, javasolva olyan kiegészítő gyógymódokat, amelyek az immunrendszer és a szervezet öngyógyító képességének felerősítését is célozzák.
Tevékenységem közel 25-30 éves tapasztalaton, valamint állandó ismeretbővítésen alapul.

Gyógyeredményeim

Különféle krémek készítése visszérproblémákra, sport- és egyéb sérülések okozta zúzódásokra, izom-, ízületi és reumás fájdalmakra, nyirok- és cellulitisz, valamint pszoriázis I-II., bőrgombák, ekcéma és egyéb problémákra. Belsőleg adott, személyre szóló tisztító-méregtelenítő, emésztést elősegítő teák, colitis ulcerosa, nőgyógyászati zavarok esetére adott (és babaváró) teák, kismamák részére készített, sokféle panasz oldását segítő teák, de férfiak gondjait gyógyító teákat is készítek.A teák egyénre, problémára szabottak, állapotfelmérés alapján kialakított összetételűek. Mindezek hatását az évek óta bizalommal hozzám fordulók, ismerősök, visszatérő kliensek – akik családtagjaikat is elhozzák – sokasága igazolja számomra.

Rendelés:

Előre bejelentkezéssel!

 

Rendelési idő: előzetes bejelentkezéssel, indokolt esetben hétvégén is.

Bejelentkezés:

06 (20) 974-2394 (mobiltelefonon), vagy a nemeva54@gmail.com e-mail címen, továbbá az Energy Belváros Klub (Budapest) telefonszámán: 20/9310-806, illetve az energy.belvaros@gmail.com,  vagy Facebook oldalán, címén lehetséges.

Keddtől – péntekig 12-20 óra között, valamint

Szombaton 10-16 óráig.