Babanévmágia

Mit is adhatunk, mi szülők, olyat a gyermekünknek, ami nem vész el a válságban, a hóviharban, a tűzvészben? A nevét, mely védőburok a gyermek számára. Ha a betűk rezgései összhangban vannak az univerzum rezgéseivel, tökéletességével, akkor nagyobb esélyekkel éli kiegyensúlyozottabban, boldogabban az életet.

20100621_babanevmagia1Mert az életet élni kell, nem pedig elviselni…

Én személy szerint hiszem, hogy áldott állapotban a nők intuitív képessége megnövekszik, ezáltal minden kérdésükre választ kaphatnak, ha ráhangolódnak gyermekükre, és tudatosan törekednek erre.

Mielőtt leszületne egy új lélek a földre, eldönti, hogy kik legyenek a szülei, milyen élethelyzeteket kell megoldania, milyen sorsot fog élni – vagyis mi az életfeladata.

Az anya és a magzat, egy test egy lélek. Hallgassunk a megérzéseinkre, a belső hangra és a fizikai érzetekre, tünetekre!

Sokszor előfordul, hogy nem is koncentrál az édesanya konkrétan a névválasztásra, mégis úgy érzi, hirtelen a „semmiből” előbukkan 1-2 név. De az is lehet, hogy már tizedszer rágja át a család a Babanevek című könyvet, és egy, már sokadszorra olvasott névtől hirtelen furcsa melegség fut át a kismamán.

Úgy gondolom, hogy amennyiben nagyon szeretnénk pl. Olíviának hívni a kicsit, így szólítgatjuk őt, simogatjuk és kedveskedünk neki (persze abban a biztos tudatban, hogy kislány van a pocakunkban! ), akkor a szeretetet érezve kicsink abban az időben fog megszületni, ami egy Olívia névvel leélt tökéletes boldog élet lehetőségét adja számára.

HA a szülő szeretné Olíviának hívni (most nem arról van szó, hogy Olíviának akarja hívni, mert az olyan divatos, és még nincs az utcában !), akkor a kisbaba reagálni fog rá, hogy elfogadja-e a nevet, vagy kézzel-lábbal tiltakozik, akár fizikai rosszullétet is okozva a mamájának.

A névvel megválasztjuk a gyerek sorsát?

A baba az életfeladatának megfelelő rezgésekkel igyekszik világra jönni. Mivel minden lélek a saját tökéletességére törekszik, ezért szerintem az a legjobb, ha a szülő választja meg a nevet, a pocaklakó pedig majd a számára megfelelő időpontban születik meg, így harmonizálja a számmisztika és névmágia rezgéseit.

Vannak, akik határozottan állítják az ellenkezőjét: akkor adjunk nevet a babának, ha már megszületett, mert a születési dátum rezgéseihez kell igazítani a név rezgéseit. Vagyis a dátumból már látható, hogy miből van az újszülöttnek több energiája, ezért azt már ne erősítsük, hanem más (hiányzó) rezgésszámú betűkből válasszunk neki nevet.

Én nem mondom, hogy ez nem jó ! Én csak azt mondom, ami a szívemhez közelebb áll : ha a név rezgéseit ( a betűkhöz rendelt számértékeket) összhangba hozzuk, akkor tágabb teret biztosítunk a boldogulásához, több lehetőséget adunk a kezébe ahhoz, hogy megoldja az életfeladatát.

Mátyás Anita
http://nevedbenasorsod.blog.hu