A Születés Hete Zuglóban

Sokaknak lehet örömhír, hogy újra megrendezik a Születés Hete rendezvénysorozat. Az idei ráadásul jubileumi alkalom, hiszen 10. alkalommal lesznek látogathatók országosan, sőt határon túl is a programok, melyeken a fő téma a családtervezés, várandósság, szülés és a gondoskodás. Ezek nehézségeiről, szépségeiről lehet előadásokat hallgatni, informálódni hozzáértő és hiteles előadóktól. Túlzás nélkül állíthatom, hogy az összes szervező kivétel nélkül nagy hangsúlyt fektet arra, hogy ezek a programok ne csak informatívak legyenek, hanem izgalmasak, színesek kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Felkészülés az érkezéséreAz idei szervezéshez csatlakozott a Válaszkész Szülők Egyesülete is. Nagy izgalommal fogtunk a szervezéshez és sikerült olyan tartalmas programot összeállítani, amire nagy szeretettel várunk minden érdeklődőt: családtervezés előtt állót, kismamát és kispapát, nagyszülőket, csecsemőket és kisgyerekeket – meg persze a nagyobbakat is! A helyszín meleg és barátságos, a Mogyoró Családi Napközi adott otthont rendezvényünknek.

Programunkat Anyák napi köszöntővel nyitjuk, minden Édesanyának kézzel készített ajándékkal kedveskedünk, majd a nap folyamán a tervezéstől, várandósságtól kezdve a szülésen át a válaszkész gondoskodásig mindenre igyekszünk választ adni és segíteni megtalálni a saját utakat. Ezt a segítséget előadások formájában és különböző tanácsadások nyújtásával szolgáltatjuk. TB-szakértő, pszichológiai, szoptatási és babahordozási tanácsadó, babamasszázs oktató és a PCOS Alapítvány segítői várják kérdezőiket! A belépés díjmentes, adományt elfogadunk.

A bővebb részletekről, bejelentkezést igénylő tanácsadásról információ kérhető az info@valaszkeszszulok.hu címen, illetve információk elérhetők a http://www.szuleteshete.hu oldalon is!

Találkozzunk Anyák napján!

Olasz-Papp Nóra
baba-mama kapcsolati tanácsadó
Tanácsadás