Érdekes személyiségszámok

Numerológiai elemzéseim során sok tapasztalatot gyűjtöttem, sok emberrel beszélgettem, és egyes számok nagyon felkeltették az érdeklődésemet. Vannak persze nehezebb és könnyebb sorsok, karakterek, és mindenki egyediséget is belevisz a személyiségébe. Az elemző módszerekkel mindenkit kiismerhetünk 80-85%-ban, ezen felül van a „finomhangolás”, az egyediség.

Senki nem ismeri saját magát 100%-ban! Fogalmunk sincs, hogyan viselkednénk pánikhelyzetekben, katasztrófák idején, háborúban. Amit eddig nem próbáltunk, azt homály fedi. Lehet, hogy azt hisszük, mi leszünk a hősök, segítünk másoknak, nem esünk pánikba, de aztán kiderül az ellenkezője. Persze ez fordítva is igaz lehet, az, akit hallgatag, bátortalan embernek hiszünk, egyszeriben bátor oroszlánná válik, ha mondjuk ég a ház…

Ha 29-én született

Rengeteg példa van arra, hogy valóban meglepetésként éljük meg egy-egy reakciónkat az adott élethelyzetben. Vannak azonban olyan karakterek, akiket nehéz megfejteni, kiismerhetetlenek még önmaguk számára is. Ilyenek a bármelyik hónap 29-én születettek. Ők többféle energiát kapnak az Univerzumból, 2-est, 9-est, 11-est, ami mesterszám, de 2 db 1-esből áll. Szó szerint a bőség zavara állhat fenn, ha valaki ezeket mind működtetni szeretné.

A 29-es ember más-más szituációban más számokkal élhet, természetesen ezt szabad akaratából teheti. A probléma a 11-es körül szokott kialakulni, mert ez a szám ad hirtelenséget, váratlanságot a tulajdonosának! Ezért a 29-es karakterű ember maga sem tudja, hogy fog reagálni mondjuk a kritikára, sértésekre, de a dicséretre sem. Előfordul, hogy harciassá, hirtelen haragúvá válik, olyat tesz, amit nem is gondolt volna, utána pedig azon agyal, hogy juthatott ilyesmi az eszébe, mert a 9-es bölcsessége elgondolkodtatja. Máskor pedig pokoli türelmetlen, hisztis, de van olyan, aki csak az alázatot működteti egész életében, aztán nem tudja, mitől fáj a gyomra, mitől rossz az emésztése, hiszen soha nem volt képes kiengedni a gőzt, amit a 11-es égető energiája generált. Legtöbbször jön a robbanás, érzelmi kitörés, a sok elfojtott indulat a felszínre tör, akkor a környezete meglepődik, meg is ijed tőle, hiszen soha nem látták még ilyennek. És persze ő is igencsak meglepődik saját reakcióján.

A 29-es ember a kapcsolatokban sem egyszerű. Évekig aranyos, kedves, tűri mások szeszélyeit, együttműködik, aztán egyszer csak elszáll minden indok nélkül, a társak értetlenül állnak előtte. Ezt szintén a 11-es váratlan reakciója generálja nála. Ugyanakkor a 9-es számuknak köszönhetően nagyon fejlett az igazságérzetük, segítőkészségük, de nekik is gyenge pontjuk a türelem és a gyengébb képességű, lassabb, lustább, logikátlanabb emberekkel szembeni tolerancia. Zseniális elméjük mindenből kisegíti őket, extremitásuk által pedig érdekessé válnak más egyszerűbb karakterű emberek szemében. Láthatjuk tehát, hogy a 29-es személyiségek önmaguk számára is titokzatosabbak a többi karakternél.

Végtelen lehetőségek a 17-esnek

A másik szám, ami érdekesebb a többinél, az a 17-es karakter. Ők is összetett, 8-as személyiségek, ám a végtelen lehetősége csak akkor kecsegtet számukra, ha áldozatokat vállalnak érte. Ezt az áldozatvállalást a 7-es szám várja el tőlük, nekik sokkal többet kell tenni azért, hogy sikeresek, netán gazdagok legyenek, mint a 26-án vagy 8-án születetteknek. A 17-én született ember különösen öntörvényű, de mégis tele van félelmekkel. Ugyanakkor keményen parancsolgat, főnökösködik, mert érzi, hogy két vezető energiával él (1-es és 8-as), gazdag is szeretne lenni, de a 7-es miatt sokszor depressziós, szomorú, ezért nem ér el semmit, ami miatt még mélyebbre süllyed lelkileg. A 7-es figyelmezteti őt a lelki élete fontosságára, fékként működik, bár a 8-as a határtalanságot szimbolizálja.

Életük nagy problémája az, hogy a földi siker nem egyeztethető össze az ezoterikus, esetleg spirituális, tudományos pályával. Ha az 1-esét kordában tartja, nagyon jó gyógyító lehet belőle, ami aztán hozza a várt sikereket. Jók a megérzései, empatikus, segítőkész, de önbizalomhiányos, sokat kell dicsérni, biztatni. A legnagyobb baja, hogy nem hisz önmagában, és sokszor Istenben sem. A két vezetői szám (1-es és 8-as) a legtöbb esetben elnyomja a 7-es érzékenységét, hitét, és csak valamiféle tragédia, vagy komolyabb probléma vezeti el őt a spiritualitáshoz vagy a valláshoz. Üzleti érzéke kiváló, még a tiszta 8-asokénál is jobb, hiszen a 7-es ráérző képességével az üzleti életben is boldogul, ez a szám segíti őt a döntésben. Ha 17-es emberrel találkozunk, netán együtt kell dolgoznunk vele, emeljük ki ezt a tulajdonságát, mert lehet, hogy megérzi a jót, de az önbizalom hiánya miatt nem működteti megfelelően. Sok esetben azért nem sikeres az élete, mert nem képes áldozatot vállalni, panaszkodásba fog, sajnáltatja magát. A 7-es kritikussá teszi őt, és ez sok ember szemében nem szimpatikus tulajdonság.

A 17-es ember szigeten él. Azon belül is egy olyan teremben, ahová nem enged be akárkit. Sok 17-es emberrel beszéltem, sőt tanítottam is őket, kiválóak voltak mások segítésében, masszőrként, gyógyítóként dolgoztak, de nemigen ment az „üzlet”. Sajnos mindent ingyen akartak megkapni, a tudást is. Szerencsétlenségük okai saját magukban keresendők! Az adok-kapok egyensúlya és a kiegyenlítődés számukra létfontosságú a sikerek eléréséhez. Nehezen értik ezt meg. Egyikük komoly megpróbáltatást is kapott ezért az Univerzumtól, mert egyik családtagja súlyosan megbetegedett. Hozzá kell tennem, hogy az illető sokszor nem a törvényes úton járt, nyomorúsága miatt felhatalmazva érezte magát, hogy eltulajdonítson dolgokat másoktól, üzletekből, áruházakból. Hiába figyelmeztettem, nem hallgatott rám, sajnos tragikus sorsa lett.

Vannak emberek, akik valamilyen okból érdekesebb, összetettebb, talán nehezebb karaktert kaptak születésük pillanatában. Ez egyáltalán nem véletlen, ezért hangsúlyozom, hogy a személyiségünk pozitív oldalát próbáljuk működtetni leginkább. Tudom, hogy nem vagyunk istenek, még angyalok sem, de legalább alakítsunk magunkon, és azok a személyiségek, akik eltérnek az átlagostól, megszokottól, próbáljanak ki minden jó lehetőséget, amit a számaik tálcán kínálnak. Lehet, hogy a sötétebb út könnyebb, de meglesz a böjtje, ez mindig bebizonyosodik.

Kiresné Vincze Ilona
parapszichológus, szakíró, Reiki mester
(személyiségelemzés, gyereknevelési és párkapcsolati tanácsadás a numerológia, kronobiológia, asztrológia segítségével, Bach terápia, Reiki kezelések, képzések)
Egyedi kártyakirakások!
Bejelentkezés: +36 (30) 570-3449, szamdoktor@gmail.com

Ha érdekli a téma, ajánljuk figyelmébe az alábbi cikket is:

Személyiség szerinti táplálkozás