Érdekes személyiségszámok (2.)

Numerológiai elemzéseim során sok tapasztalatot gyűjtöttem, sok emberrel beszélgettem, és egyes számok nagyon felkeltették az érdeklődésemet. Vannak persze nehezebb és könnyebb sorsok, karakterek, és mindenki egyediséget is belevisz a személyiségébe. Az elemző módszerekkel mindenkit kiismerhetünk 80-85%-ban, ezen felül van a „finomhangolás”, az egyediség.

Szépség, tisztaság, feszültség: 6, 15

Számomra érdekes szám még a 15-ös karakter. Elsősorban azért, mert a 15-ös számú lap a Tarot-ban az Ördög lapja, másodsorban, mert összeadva ez egy 6-os személyiségszám! A 6-os emberek a szépség, tisztaság, művésziesség bűvkörében élnek, általában csinos a külsejük, adnak magukra, ápoltak, jó ízléssel öltözködnek. Ez a 15-ös karakterű személyekre is érvényes.

A 6-os tipikusan női energia, tehát aki ezzel él, leginkább női lélek. A 15-ösökkel azonban más a helyzet. Összetett karakter, mely két vezetői számból áll, 1-esből és 5-ösből. Emiatt óriási belső feszültség uralja! Az 1-es itt számon kér, dirigál, uralkodik, nagyon büszke. Az 5-ös a lázadó, szabad, tehát nincs körülötte harmónia. Mondhatjuk, hogy ő a megtévesztés királynője (ha nőnemű), hiszen két férfi számmal él, abból kellene neki igazi nőt produkálnia. Ráadásul igencsak kritikus, senki és semmi nem felel meg neki, sokszor bántóan sértő is. Nőként szinte soha nem jut érvényre a 6-os női oldala. Emiatt gyakran tönkremegy a házassága, hamar lezárulnak a kapcsolatai, a gyerekei alig várják, hogy elhagyhassák. Ha szétesik a családja, komoly depresszióba zuhanhat.

A 15-ös ember gyakran magára marad, mert senki nem felel meg az igényeinek. Állandó vibráció, feszültség van körülötte, ezt nehezen viseli a többi ember. A 15-ösök általában szimpatikus, jó külsejű emberek, tehát szinte vonzzák külsejükkel az ellenkező neműeket, de amikor a dolog komolyra fordul, sokan meghátrálnak a kapcsolat elől velük. Az „Ördög” tehát megkísérti a másik nemet, azután csapdába ejti! Az 5-ös adja az állandó szabadságvágyat, ha meg is házasodnak, nem érzik jól magukat egy olyan kapcsolatban, ahol nem élhetnek szabadon. Lázadnak, hűtlenkednek, egyszerűen korlátozhatatlanok.

Nagyon kevés esetben tapasztaltam, hogy a 15-ös ember kizárólag a 6-os energiáját működtette. Számára a gondoskodás nem életszükséglet, hamar feladja az olyan kapcsolatot, ahol valakit ápolni, segíteni kell, főleg akkor, ha ez leköti őt egy helyre. Sok 15-ös döntésképtelen is, mert a 6-osát nem hagyja érvényesülni. Nagyon idegesítő tud lenni, amikor minden apró dologban más tanácsát kéri! Hivatás szempontjából viszont kimondottan előnyös a nagy kritikai érzék, hiszen ő is csak a szépre, a tökéletességre vágyik. Ezt közvetíti a világnak, kissé harciasan, de kiáll a véleménye mellett, szó szerint követi a divatot, vagy maga is „divatot teremt”. Ezért a szépészeti, divat szakmákban, pl. stylistként, komoly sikereket képes produkálni.

Női energiák: 22-es

A 22-es személyiségű ember a Plútó uralma alatt áll, a Skorpió tulajdonságait hordozza. Dupla vizes energia, dupla lelki érzékenység és intuíció. Női szám, női energiák, ezért nagyon beleélő típus, nyugalomigénye nagy, és 4-es karakter ugyan, de mint a 11-eseknél, ő sem tipikus 4-es. Itt is megjegyzem, hogy van azért olyan 22-es karakterű ember, aki csak a 4-est működteti. Ez is mutatja, mennyire nem vagyunk egyformák. Ha van miből választanunk, miért ne tegyük, lényeg, hogy próbáljunk a pozitív oldalon maradni. A 22-es ember a sötét, mély viharos víz, életében sokszor megjárja az alvilágot is. Lesüllyed nagyon mélyre, és onnan kell felúsznia a felszínre. Ő a tipikus hangulatember. Egyszer lent, egyszer fent van, hullámzik a lelke egész életén keresztül.

Nagyon nehéz személyiség, aki ezt a javára tudja fordítani, érdekes dolgokat tapasztalhat. Szerencsére ismerek ilyen embereket. Ők azok, akik a céljaikat megvalósítják, nagy a szervezőkészségük, nagy dolgokra hivatottak. Ők „építőmesterek”, nincs lehetetlen a számukra, mindent megvalósítanak. Kiváló a műszaki érzékük is, és igen kreatívak. Sajnos sokszor elbizonytalanodnak, ilyenkor nem árt mellettük állni és biztatni őket. Sokszor, sokféle külső hatás éri őket, amit nem mindig tolerálnak. Ilyen hatásokra teljesen átalakulhat az életük.

Végletesen ragaszkodnak valamihez vagy valakihez. Ez azért baj, mert az Univerzum nem tűri az ilyen megnyilvánulást, és elveszi tőle a ragaszkodása tárgyát. Persze mély sebeket okoz, ekkor igazán alulra kerül a sötét zavaros vízben. Az érzelmi megnyilvánulásai is végletesek, nagyon tud szeretni, de nagyon tud gyűlölni is. Közte nincs semmi! A féltékenység is duplán előtör a 2-esekből, ez a párkapcsolataira sokszor végzetes csapást mér. Én azt mondom, nem könnyű olyan ember mellett az élet, akinél kiszámíthatatlanok a hangulathullámzások, aki egyszer imád, egyszer utál, de a szerelem mindent legyőz!

Állandó feszültség: 25-ös

Még egy személyiség van, akinek nem könnyű az élet, mert ellentétes, feszítő karakter! Ez pedig a 25-ös szám. A 2-es szolgál, békére törekszik, alázatos, önfeláldozó, az 5-ös pedig szabad akar lenni, dehogyis akar ő alkalmazkodni, szenved attól, ha szolgálatra kényszerül. Éppen ezért, ha áldozati szerepet vállal (a 2-es negatívja), súlyosan megbetegedhet. Ő az 5-ösből nagyon is korlátozhatatlan. A szabadság mindennél fontosabb neki, de a 2-ese nem hagyja őt kitörni. Nem éppen segítő, gondoskodó típus, hamar feladja, és másra hárítja a feladatot.

Ennél a karakternél nagyon felerősödhet az alkoholista hajlam. A két ellentétes energiájú szám miatt állandó belső feszültségben él, ezért sokszor iszik. Ködösít, megpróbál valahogyan életben maradni. Nagyon nehéz feladat két ennyire különböző számot egyensúlyba hozni, de megéri a fáradozást, új távlatok nyílnak meg a 25-ös karakterű ember előtt. Felvállalhatja a mindenkiért imádkozás szerepét, az valahogy illik hozzá, és megy is neki. Az imától ellazulhat, kikapcsolhat, és másoknak is küldhet a 7-es gyógyító energiájából!

Vannak, akik kicsit nehezebb személyiséget kaptak az Univerzumtól, de látható, hogy mennyi szépség és különlegesség rejtőzik bennük. Mindenképpen arra kell törekedni, hogy ezek a tulajdonságok határozzák meg az életüket, mert akkor lesznek boldogok. Tőlük mást várnak el az égi hatalmak, ezért kapták érdekes karakterüket. Gondoljanak arra, hogy nem átlagosak, az ilyen emberek nagyon sokat adhatnak másoknak. Azt hiszem, abban egyetérthetünk, hogy szükség van rájuk, ha bajban vannak, segítsük őket az útjukon haladni!

Kiresné Vincze Ilona
parapszichológus, szakíró, Reiki mester
(személyiségelemzés, gyereknevelési és párkapcsolati tanácsadás a numerológia, kronobiológia, asztrológia segítségével, Bach terápia, Reiki kezelések, képzések)
Egyedi kártyakirakások!
Bejelentkezés: +36 (30) 570-3449, szamdoktor@gmail.com

Ha érdekli a téma, ajánljuk figyelmébe az alábbi cikket:

Érdekes személyiségszámok